Artois Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Salut! Am fost implicat într-un accident de curând și ca urmare masca față a mașinii a fost îndoită, dar nu știu cum să o demontez. Am scos cele patru șuruburi de sub capotă, dar nu se mișcă. Există și alte șuruburi de care e prinsă și ar trebui să le demontez? Link to comment
Dj_Dark Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Da, in capete sub semnalizatoare din ce imi aduc aminte mai sunt inca 2 sau 4. Link to comment
Artois Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 OK, încă o întrebare. Semnalizatoarele cum le demontez? Nu-mi dau seama în ce sunt prinse nici ele, nici farurile. Link to comment
Dj_Dark Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Au piulite in spate, bagi mana, dai soclul becului jos si le gasesti. Semanlele au cate una, farurile vre-o 5 fiecare. Link to comment
Artois Posted October 29, 2019 Author Share Posted October 29, 2019 Am rezolvat, mulțumesc mult! Link to comment
Recommended Posts