Mihai Sandoiu Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Buna seafra! Va rog, poate cineva sa-mi spuna in ce norma de poluare euro se incadreaza masina mea, un Daewoo Executive, an fabricatie 2003, iar nr. de omologare este AEWD120011T35X5. Multumesc! Link to comment
Horica00 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 (edited) Salut !!!! In primul rand, nu cred ca ai postat unde trebuie.In al doilea rand, Cielo dupa 2000 si pana in 2004 (cand s-a introdus normativul Euro 3 pe acest model) este euro 2.Vezi ca ar trebui sa gasesti in CIV detaliul asta dar nu mai stiu exact simbolul (ar trebui sa fie ceva cu 2 la numarul de identificare).Oricum, masina ta este euro 2. Edited November 6, 2019 by Horica00 Link to comment
Mihai Sandoiu Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 La 06.11.2019 la 20:34, Horica00 a spus: Salut !!!! In primul rand, nu cred ca ai postat unde trebuie.In al doilea rand, Cielo dupa 2000 si pana in 2004 (cand s-a introdus normativul Euro 3 pe acest model) este euro 2.Vezi ca ar trebui sa gasesti in CIV detaliul asta dar nu mai stiu exact simbolul (ar trebui sa fie ceva cu 2 la numarul de identificare).Oricum, masina ta este euro 2. Multumesc frumos! Toate bune! Link to comment
Recommended Posts