rexpopuli Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 As vrea sa modific grila de la radiator si sa aplic o plasa metalica, asa cum am mai vazut la alte masini tunate, Audi, VW, etc... O fac singur, nu e o problema, gasesc eu solutii sa o aplic, problema e ca nu gasesc nicaieri... Am cautat pe la magazinele astea de constructii, in alta parte...nu stiu unde. Poate imi dati voi o idee... Link to comment
VAXXi Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 "The all wonderful tuning shop Vitan" sigur are Link to comment
rexpopuli Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 "The all wonderful tuning shop Vitan" sigur are <{POST_SNAPBACK}> Really?! Pacat ca e la 600 de kilometri de mine ... Ai avea vreo idee cum as putea lua legatura cu ei, pote imi trimit prin posta... Link to comment
VAXXi Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Păi, poate are vreo cunoştinţă drum p-acolo. Sau poate mai sare lumea cu idei. Parcă zicea cineva odată de Praktiker, sau era pentru tablă de-aia de troleibuz, pentru podele ? Link to comment
andreib Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 De aia am si eu pe masina (vezi album) . Am gasit in Iasi la Autocenter dar nu mai au acum (cca 400-500k), a trebuit remodelata ca sa incapa in forma dar a iesit. Exista la Augsburg de asemeni si la C&C Tuning dar e mult mai scumpa Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Aloooo, in tuning shop Vitan e 100 de mii plasa asta! Arata misto la inceput pe Cielo dar dupa ce se murdareste... S"> Link to comment
andreib Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Daca iti cumperi din aluminiu iti recomand sa o lacuiesti ca sa nu freci iarna dupa dezapezire la ea de sa-ti plangi de mila ca e plina de sare .Oricum este destul de greu de intretinut, se umple de insecte si se murdareste foarte repede dar cand e curata arata foarte bine . Link to comment
Sharpe Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Intamplator am vazut ca au plasa pt grile si spoilere,la care4. Era din Al si avea chiar o dimensiune generoasa 1500x200...parca... Link to comment
BAD_MF Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Sunt in Iasi in Bazar...exact ca cele de la autocenter dar mai ieftin..nu mai stiu exact pretul..e universala iti tai exact cat ai nevoie Link to comment
FLORIO Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 daca treci prin Suceava mergi in spate la Rombat din George Enescu si mai intreaba pe acolo . mai sap si eu si vin cu clarificari . Link to comment
SpyDer_ThE Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Eu mi-am pus plasa la cielo si din experienta propie iti recomand plasa neagra iti alegi tu modelul pt ca se murdareste mai greu si se intretine mai usor , iar cand o montezi o fixezi intre grila existenta a masinii si conturul acela , a sa nu uiti sa scoti sigla cu daewoo inainte .. Bafta Link to comment
DCO_82_ph Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 eu mi-am pus plasa gri,dar am inteles ca se gaseste si neagra cu ochiurile mai mari,stie cineva? Link to comment
florinppp Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Acum am terminat si eu masca - pe negru - e ceva de munca la ea daca vrei sa iasa k lumea Link to comment
florinppp Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Geti, zi si mie de unde ai luat spancenele alea de faruri, ca sunt super...Merci Link to comment
kgula Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Mi-am pus si eu grila tot asa...am pus-o intre rama aia si plasticu ala negru si chiar mi-a iesit ceva ceva.Ce parere aveti ?? Link to comment
uskt2005 Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Parerea mea este ca acea plasa este mult prea "deasa". Cand ai pus-o ? Daca ai avut-o si asta vara nu ai avut probleme cu racirea motorului? Daca doar ce ai pus-o cred ca vei avea ceva probleme la vara - se anunta recorduri de temperaturi...asa ca incearca sa cauti o plasa cu ochiuri mai mari Plasa in sine e frumusica, dar nu stiu ce ar fi mai important ... frumusetea sau functionabilitatea "> Link to comment
kgula Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Da adevaru este ca am pus-o iarna asta.Daca am probleme cu racirea o dau jos in 10 minute Link to comment
geti Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Cauta sa pui asa cum spune, Uskt,ceva mai rar,tip fagure,romb,sau orice altceva.In curand imi voi modifica si eu grila dar rama de sus nu va mai exista,ramane doar aia de jos si ii montez plasa din aia fagure rara rara cum e la golf GTI,dar acum sa gasesc. Link to comment
DevilutzuGL Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Daca treci vreodata prin Galati cauta la "Popescu" asa i se spune la Ultimul leu e imposibil sa nu stie orice persoana pe care o intrebi iar acolo gasesti de care vrei uite de ex la mn am pus cu ochiuri mai mari tocmai pt a nu avea probleme cu racirea..si e tot "home made" Parkre Tunning Link to comment
WRS Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Eu mi-am facut asa ceva , parca da putin mai bine . Link to comment
emt Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 (edited) ... A iesit bine. Unde ai gasit plasa? As vrea sa pun si eu plasa pe grila dar nu stiu de unde sa iau... poate nu am cautat unde trebuie Edited September 21, 2007 by tolin Sters citare inutila. Foloseste butonul Fastreply pentru a posta Link to comment
WRS Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Eu am luat-o din Vitan din targ , am dat 20 RON pe plasa. Din ea merg facute doua bucati. Link to comment
wsc Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 (edited) Cum ai prins-o? Edited September 27, 2007 by wsc Link to comment
emt Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Am gasit astazi in carrefour plasa pentru grila, de la Type R. Pret - 26 ron. Dimensiune: 100 x 30 cm. De pus e foarte simplu; plasa se modeleaza usor pt ca e aluminiu. Link to comment
Recommended Posts