catapkz Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Azi am vrut sa alimentez si nu am reusit sa deschid usita. Cand trag de maneta, se aude la usita ca un click dar nu se deschide... Abia acum a binevoit nevasta-mea sa-mi spuna ca si la ultimul plin a facut la fel, si s-a chinuit angajatul de la benzinarie o groaza... Link to comment
Corneda Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Poate e usita tensionata (o fi fost fortata candva); incearca cu inca o persoana, tu tragi de maneta si respectiva persoana tine usita apasata in acest timp, apoi ii da drumul, poate se deblocheaza asa. Link to comment
Viktor Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Se cade ca acel cineva sa traga de maneta si catapkz sa stea sa birlaneasca in frig afara. Altfel, probabil ii arcul usitei rupt si nu permite a sari din siguranta la actionarea manetei. Link to comment
catapkz Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Am reusit s-o deschid cu apasat/tras si cand am vazut ca se trage tamburusul inauntru am inchis-o... Si acum nu se mai deschide neam :-(( Link to comment
catapkz Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 Si da, eu o frecangeam in frig si nevasta la butoane 🥶 Link to comment
Viktor Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 (edited) 1 hour ago, catapkz said: Si da, eu o frecangeam in frig si nevasta la butoane 🥶 Asa da ! Mai mare dragu' sa mesteresti. Apropo, am o ranga in toate mintile, daca tii sa-i vii de hac ! Ti-o dau cu imprumut ... Edited January 3, 2020 by Viktor 1 Link to comment
catapkz Posted January 3, 2020 Author Share Posted January 3, 2020 A avut dreptate colegul Corneda e munca de 2 oameni :-))) Link to comment
florinellll Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Acum 23 ore, Viktor a spus: Asa da ! Mai mare dragu' sa mesteresti. Apropo, am o ranga in toate mintile, daca tii sa-i vii de hac ! Ti-o dau cu imprumut ... Apropos ,mai ai ranga aia? M-a suparat un vecin!!! Link to comment
Viktor Posted January 4, 2020 Share Posted January 4, 2020 Ii deja la curier si m-o taxat pentru doua'j de kile. Dai un PM lu' catapkz s-o trimita mai departe. Sa n-o deteriorati, in rest ... carte multa nu se cere, cu ranga si in putere ! 1 Link to comment
Recommended Posts