Adrian Cosmin Posted May 16, 2020 Share Posted May 16, 2020 Vreau sa transmut o instalație de pe cielo non euro pe Nubira,as avea probleme cu lambda ? Sa caut vrun emulator ceva in plus ? Link to comment
florinellll Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 (edited) Se poate ''transmuta'' ,insa nu se poate omologa. Deci vei merge pe ''neveu'' cu politia si RAR-ul gramada dupa tine Edited May 17, 2020 by florinellll Link to comment
Adrian Cosmin Posted May 19, 2020 Author Share Posted May 19, 2020 La 17.05.2020 la 7:32, florinellll a spus: Se poate ''transmuta'' ,insa nu se poate omologa. Deci vei merge pe ''neveu'' cu politia si RAR-ul gramada dupa tine Am citit pe site la rar că se poate transmuta,și că în caz că instalația nu mai are actele,că se poate specifica seria mașinii de pe care să demontat,și că demontarea de pe mașină și montarea pe cea noua în ambele cazuri sa se facă în service cu factura Link to comment
florinellll Posted May 19, 2020 Share Posted May 19, 2020 ""Primo tempo""--Ce-l care o monteaza trebuie sa aiba licenta pentru tipul exact de mixer si rezervor. ""Secundo tempo"" --Cum sa omologhezi o instalatie non euro... pe E2 ? Link to comment
Adrian Cosmin Posted May 23, 2020 Author Share Posted May 23, 2020 La 19.05.2020 la 13:04, florinellll a spus: ""Primo tempo""--Ce-l care o monteaza trebuie sa aiba licenta pentru tipul exact de mixer si rezervor. ""Secundo tempo"" --Cum sa omologhezi o instalatie non euro... pe E2 ? Pai am văzut multe Nubira cu gpl clasic omologat in carte,am vorbit și la Rar și mi.au spus că au nevoie de factură că a fost instalată în service,nu mi.au zis nimic că de unde ar provine instalația și etc,doar instalarea în service Link to comment
florinellll Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 Ti-am zis cu stau lucrurile,tu faci cum vrei. Daca iti trebuie doar factura e simplu,vezi ca inca mai sunt tiganii aia care vand facturi,iei de la ei👍 Link to comment
Recommended Posts