copilus Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 M-am gandit sa creez un port cu interfete de diagnoza compatibile cu Chevrolet Captiva. Daca voi stiti altele, va rog sa postati modelul (cu poza daca se poate), modelul pe care l-ati testat, pretul aproximativ si ce anume ati reusit sa faceti cu el. Asadar: ELM327 v1.5 - C100, ~50lei, merge cu tot ce tine de OBD (nu citeste GMLAN, J2534 samd). Se conecteaza la telefon prin bluetooth. Citeste si sterge coduri de eroare OBD (am reusit sa o scot din limp mode cu el). Foarte bun sa-l tii in masina. Delphi DS150E - C100, clona costa ~70USD si face tot ce face si ELM327 v1,5 si nimic mai mult. VXDIAG VCX Nano - C100, ~90USD. Citeste toate codurile, inclusiv CAN-bus, GMLAN, J2534. Compatibil cu Tech2Win, GDS2 (softuri originale GM). Se pot face codari, se pot programa insectoare si cam orice se poate intr-o reprezentanta din acest punct de vedere. (De exemplu, am montat o navigatie "tesla" si vede ca imi lipseste display-ul de la clima pe care a trebuit sa-l elimin pentru a monta navigatia). 2 Link to comment
ches Posted June 9, 2020 Share Posted June 9, 2020 La Captiva C140 (motor de 2.2) Delphi is the way to go. La C100care are acelasi motor ca Epica numai cu Scan-100 faci treaba. Ai putea incerca si un OPCOM 2015-2016 setat pe Opel Antara cu motor de 2.0. Cel mai bine este sa il imprumuti de la un prieten ca sa vezi daca merge. La a mea (motor de 2.2) vedeam cu OPCOM 2016 inclusiv modulul de ABS, tractiune integrala, BCM etc. Totusi la a mea am preferat Delphi care are inclusiv optiune de fortare regenerare DPF, codare pompa de inalte etc. Link to comment
copilus Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 La C140 s-a trecut pe software de GM. C100 e inca software de Daewoo. OpCom nu vede nimic, am incercat. VCX-ul merge pe amandoua, doar ca pe C100 trebuie Tech2Win iar pe C140 trebuie GDS2. Uite eroare pe care Delphi nu o vede (printscreen din Tech2Win - lipseste displayul de la clima): Link to comment
copilus Posted June 9, 2020 Author Share Posted June 9, 2020 Aici gasiti lista cu masinile compatibile cu GDS2. Cele mai vechi merg cu Tech2Win. GDS2_Supported_Vehicles.pdf 1 Link to comment
Recommended Posts