mstaniloiu Posted July 31, 2020 Share Posted July 31, 2020 (edited) Vand chevrolet SPARK, Euro 4, fără rugină - ITP valabil: XI - 2020 - Inchidere centralizată, 2 chei originale - Geamuri Electrice, - Paravanturi originale fata; - Folii geamuri spate omologate RAR - Servo Directie, servo-Frana - AC - trebuie completat freon (pierde pe la radiator, sau condensor, cum ii zice) - Receptor Radio nou (cu USB și telecomandăSpark-SF.webp) - Roata rezerva mica+cric+triunghiuri reflectorizante+extinctor - Anvelope de iarnă în stare foarte bună Ofer si un set nou de 4 filtre in acelasi pret ! (Filtre Aer, Polen, Ulei, Benzina,), set nou placute frana + 3 litri ulei motor original GM. Nu are rugina(caroserie galvanizata), masina este economica in exploatare (4.9% mixt), spatioasa la interior si nu necesita investitii - se deplaseaza pe orice distanta. Întreținerea s-a făcut la timp cu inlocuire de piese originale de calitate. În ultima perioada s-a facut o verificare completa cu inlocuire piese cu altele noi(frane, esapament, aprindere - detin facturi). O vând pentru că nu o folosim (soția) și am făcut aprox 1500 de Km in aproape 3 ani ... Sunt proprietar, se ofera Fiscal, se face transcriere , contract de vânzare- cumpărare. CER SI OFER SERIOZITATE - o dau cu rezervorul aproape plin 🙂 ... și cu drag, cuiva care dorește să aibe grijă și să se bucure de ea. Sunt dispus și la schimburi cu un tractor mic cu cabină (maxim 65-70 CP) si ofer diferența.(stau la țară). Mașina se poate vedea pe DN1, în zona Ciolpani - Potigrafu - am redus pretul la 4900 RON, mai negociez, dar foarte puțin. Multumesc, O747-2858I2 Spark-Mot.webp Spark-InteriorF.webp Spark-DS.webp Edited July 31, 2020 by mstaniloiu adaugat foto Link to comment
mstaniloiu Posted October 20, 2020 Author Share Posted October 20, 2020 salutare, am refacut ITP-ul si s-au inlocuit consumabilele + 1 baterie noua, am pregătit-o pentru iarna ... Anunt valabil, revine la vânzare - 5300 RON negociabil Multumesc Link to comment
mstaniloiu Posted January 7, 2021 Author Share Posted January 7, 2021 am redus la 4900 RON, ITP valabil XI. 2021 Link to comment
mstaniloiu Posted January 17, 2022 Author Share Posted January 17, 2022 (edited) Valabil - l-am pus din nou în vânzare, nu are rugina, s-a refăcut si racordul flexibil la eșapament, s-au schimbat consumabile, s-a refăcut ITP-u (II-a 2023) l. Asigurarea obligatorie valabilă. Masina a mai făcut aprox. 1000 de Km în ultimul an, sotia nu este un șofer pasionat 🙂 ... Impozit mic, asigurare, consum mici . Multumesc Edited January 17, 2022 by mstaniloiu Link to comment
mstaniloiu Posted February 7, 2022 Author Share Posted February 7, 2022 bună seara, s-a vândut mașina, se poate închide - Mulțumesc mult de găzduire și rămân un pasionat al mărcii Daewoo/ Chevrolet Caut un Evanda ... dar asta e altă poveste ... Link to comment
Recommended Posts