NYPD Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Daca stie cineva ce conditii sunt necesare pentru inmatricularea unei rulote mai veche de 8 ani si eventual o adresa de site vamal unde sa aflu si eu cat o sa ma coste vama!Multumesc!Hai Sahtior(e pe tvr 1 de la 17!!!) "> Link to comment
NYPD Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 NYPD said: Daca stie cineva ce conditii sunt necesare pentru inmatricularea unei rulote mai veche de 8 ani si eventual o adresa de site vamal unde sa aflu si eu cat o sa ma coste vama!Multumesc!Hai Sahtior(e pe tvr 1 de la 17!!!) "> <{POST_SNAPBACK}> Chiar nimeni nu stie?...Sau nu vrea sa spuna? Link to comment
Maniaku Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 nu stiu daca sunt necesare anumite conditii ca sa poti sa o inmatriculezi la noi in tara. A mea este din 85' si mi-a fost adusa de cineva din Olanda-dar el s-a ocupat de tot inclusiv vama si carte tot tot tot deci nu prea pot sa te ajut cu mare lucru. Stiu doar ca la vama a platit vreo' 11 mil la o valoare de vreo 60!! Bafta Link to comment
NYPD Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Maniaku said: nu stiu daca sunt necesare anumite conditii ca sa poti sa o inmatriculezi la noi in tara. A mea este din 85' si mi-a fost adusa de cineva din Olanda-dar el s-a ocupat de tot inclusiv vama si carte tot tot tot deci nu prea pot sa te ajut cu mare lucru.Stiu doar ca la vama a platit vreo' 11 mil la o valoare de vreo 60!! Bafta <{POST_SNAPBACK}> Aaaaa, inca un nebun caruia i se pare ceva super sa-ti petreci timpul liber colindind tara in lung si-n lat!!! Cu rulota-n spate, bineinteles!!!Cand ti-a adus-o? "> Poti sa-mi dai si mie detalii pe pm(ce dimensiuni, dotari, cu ce masina o tractezi etc)Multumesc!! Link to comment
Recommended Posts