zomwe Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Buna ziua! Am schimbat telescoapele pe un Chevrolet Spark. Am pus unele de Matiz mai vechi dar nefolosite, pe ulei, nu pe gaz. Și se aude o bătaie când trec peste denivelări. Sa fie vechi și scurse telescoapele? Va mulțumesc Link to comment
zomwe Posted November 20, 2022 Author Share Posted November 20, 2022 Acum 2 ore, zomwe a spus: Buna ziua! Am schimbat telescoapele pe un Chevrolet Spark. Am pus unele de Matiz mai vechi dar nefolosite, pe ulei, nu pe gaz. Și se aude o bătaie când trec peste denivelări. Sa fie vechi și scurse telescoapele? Va mulțumesc Cele de pe mașină erau pe gaz și nu făceau zgomot la trecerea peste denivelări sau in gropi. Acestea noi pe ulei este normal să facă zgomot mai mult la denivelări? Link to comment
zomwe Posted November 20, 2022 Author Share Posted November 20, 2022 Am găsit un amortizor Nipparts. Modelul 5520905G ar fii pentru Chevrolet Spark. Modelul J5520901G ar fii pentru Matiz. Știe cineva va rog frumos daca se potrivește modelul pentru Matiz și la Chevrolet? Link to comment
rich1974 Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 salut! iti raspund cam tarziu. am schimbat si eu amortizoarele la aveo, am pus unele magneti-marelli si am si eu bataie. daca pun greutate pe spate, nu mai bate. probabil ca amortizoarele sunt proaste. daca te deranjeaza bataia, nu ai decat sa le schimbi. dar ia unele bune, ti-as recomanda sa iei kayaba. 1 Link to comment
Corneda Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Eu am patit acelasi lucru la Spark cu amortioarele Sachs pe spate, bateau de noi. Dupa un an am pus Mando si dupa cativa ani inca sunt foarte bune. 1 Link to comment
rich1974 Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 banuiala mea e ca amortizoarele aftermarket nu sunt calibrate bine ca sarcina. ele se potrivesc mecanic, dar dpdv al fortelor nu sunt calibrate pentru un anumit model de masina, tine de noroc. in cazul meu, mai am si o greutate in plus, ca am butelia de gpl, si tot bat. 1 Link to comment
Viktor Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Probabis is o ideie mai scurte . 1 Link to comment
zomwe Posted April 27, 2023 Author Share Posted April 27, 2023 Dar se poate să se audă bătaia (mai mult pe dreapta), din cauza faptului că am strâns prea mult șuruburile, sau fiindcă le-am strans când mașina era pe cric? Link to comment
Recommended Posts