GeorgeParaschiv Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 (edited) Salutare, am întâmpinat următoarea situație : după oprirea motorului, indicatoarele ceasurilor de bord rămân blocate , dispare afișajul kilometrajului.Ca sa coboare definitiv trebuie sa pun contactul ai să îl iau imediat ce au coborât. Toată situația a apărut după ce am scos becul care luminează in portbagaj deoarece aveam martorul portbagaj deschis aprins in permanență - probabil contact imperfect. A mai plătit cineva așa ? Aveți o soluție pentru rezolvarea acestei probleme ? Recomandati sa scot borna peste noapte ? Mulțumesc. Edited November 25, 2022 by GeorgeParaschiv Link to comment
GeorgeParaschiv Posted November 25, 2022 Author Share Posted November 25, 2022 2 hours ago, George_Paraschiv said: Salutare, am întâmpinat următoarea situație : după oprirea motorului, indicatoarele ceasurilor de bord rămân blocate , dispare afișajul kilometrajului.Ca sa coboare definitiv trebuie sa pun contactul ai să îl iau imediat ce au coborât. Toată situația a apărut după ce am scos becul care luminează in portbagaj deoarece aveam martorul portbagaj deschis aprins in permanență - probabil contact imperfect. A mai plătit cineva așa ? Aveți o soluție pentru rezolvarea acestei probleme ? Recomandati sa scot borna peste noapte ? Mulțumesc. S-ar rezolvat între timp, am înlocuit o siguranță de 15 A din compartimentul motor. Ciudat că închiderea centralizata și deschiderea portbagajului din telecomanda era funcțională. Nu mergea sa deschid portbagajul din butonul de pe ușă. Link to comment
perfidus Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Am mai intalnit si eu comportamente ciudate la arderea unei sigurante pe care scria ceva dar alimenta si cu totul altceva. E un design un pic mai "economic" pe partea electrica. Multumim ca ne-ai spus si rezolvarea! Link to comment
Recommended Posts