stefannnnn Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Salut! Am un Cielo din 2007 ,doar cu AC,la care se descarca bateria în staționare,am măsurat consumul si mi a dat 0.17 A,ceea ce mi se pare puțin ca bateria sa se descarce in vreo 10-12 ore,am incercat si cu alta baterie aceeasi chestie, m-am gandit ca este de la alternator pentru ca,cand am pus multimetrul pe el avea continuitate in ambele sensuri,dar nu mereu, adică in sensul in care trebuia să aibă stiam ca trebuie ca valoarea aia sa fie intre 500-800,iar la mine era 462,dar cand am inversat cablurile a arătat 1902,dupa o secunda doua arata 1600 si ceva,dupa 2 secunde 1800 si ceva ,urca scadea,am dat jos cablul din spatele alternatorului sa pun multimetrul in serie dar nu arată ca ar consuma ceva,poate stie cineva ce ar putea avea. Link to comment
Viktor Posted February 20, 2023 Share Posted February 20, 2023 Probleme cu bateria . Baterie moarta-n papusoi . Baterie descarcata complet. Bec rosu baterie aprins . Irelevant despre ce model e vorba ! Altfel , interesante valori inregistrate . Link to comment
stefannnnn Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 7 hours ago, Viktor said: Probleme cu bateria . Baterie moarta-n papusoi . Baterie descarcata complet. Bec rosu baterie aprins . Irelevant despre ce model e vorba ! Altfel , interesante valori inregistrate . Sti de la ce ar putea fi eu ma gandeam ca este de la alternator.🤔 Link to comment
rich1974 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 poti sa faci un test: dupa ce ai sosit acasa cu masina, decupleaza alternatorul si vezi daca se mai descarca peste noapte. Link to comment
stefannnnn Posted February 21, 2023 Author Share Posted February 21, 2023 16 minutes ago, rich1974 said: poti sa faci un test: dupa ce ai sosit acasa cu masina, decupleaza alternatorul si vezi daca se mai descarca peste noapte. Da ar fi o optiune o sa incerc Link to comment
Recommended Posts