VAXXi Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Am mutat forumul la alt furnizor, daca observati probleme, raportati aici va rog. 1 Link to comment
Viktor Posted March 3, 2023 Share Posted March 3, 2023 Personal , cu reconectarea am avut de furca vreo juma' de zi , nu-l gasea neam pe noul server da' vad ca si-a revenit . Nu le am cu d'astea , da' pare a fi ceva mai iute , ori imi pare mie . Link to comment
VAXXi Posted March 3, 2023 Author Share Posted March 3, 2023 Da, a durat pana s-au actualizat nameserverele. Link to comment
pompiliu92 Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 All good. Multumim frumos ca tii forum-ul in viata! 2 Link to comment
Viktor Posted March 8, 2023 Share Posted March 8, 2023 (edited) 1 hour ago, pompiliu92 said: Multumim frumos ca tii forum-ul in viata! Bravos ! Si Idem ! Intr-adevar , prilej de "cuvint magic". Si ce e f. foarte interesant (cel putin din punctul meu de vedere) si cintareste foarte mult , nu e multumesc ci multumim ! Din nou bravos ! Edited March 8, 2023 by Viktor 2 Link to comment
Dj_Dark Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Chiar ma gandeam cand il faci https 😛 . Noi astia putini care mai activam p-aci iti zicem, well done 🙂 2 Link to comment
Recommended Posts