Vali 62 Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Buna ziua va doresc. incepand de ieri am o noua problema ,așa din senin nu mai merge închiderea din telecomanda,am încuiat-o și după doua ore nu am putut S-o mai descui decât cu cheia. Baterie in telecomanda este ca se aprinde ledul telecomenzii la apăsarea butoanelor,se poate Închide din cheie,deci închiderea mașinii funcționează,se exclude siguranța. Menționez ca modulul de alarma și închidere este montat ulterior pe mașina,nu a fost din fabrica și când deschideam ușile mașinii era programat sa aprindă lămpile de avarii iar la închiderea oricărei uși ,după deschiderea din telecomanda ,bipaia de doua ori după 15-20 secunde sa atenționeze ca mașina este descuiata,lucru care nu se mai întâmpla și nu se mai aprinde nici ledul in interiorul mașinii ,cel care arata ca alarma este activata. O alta chestie observată,butonul de deschidere acționează dar nu întodeauna ci numai după 1-2 ore după închiderea cu cheia. S-a ars modululul de alarma sau ce draci a găsit-o? Va mulțumesc pentru păreri . Link to comment
romanvs Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Mie nu mai îmi funcționează închiderea centralizata din cheie de ceva timp. Am schimbat bateria de la telecomanda dar degeaba,ledul se aprinde... Link to comment
romanvs Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 De ceva timp la deschiderea/închiderea cu cheia se activează sau nu centralizata. Câteodată se închide după ceva timp. Link to comment
Salex Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 (edited) Actuatorul de la usa soferului e primul care ar trebui verificat. Edited October 3, 2023 by Salex Link to comment
starsteel Posted December 15, 2024 Share Posted December 15, 2024 Hello, s-a confruntat cineva cu imposibilitatea functiei de inchidere centralizata sau inchidere din cheie? Am curatat toate contactele de la usi si capota, am dat modulul de antifurt jos, la incercarea inchiderii din telecomanda (cu modulul pus) sau a inchiderii din cheie (cu modulul scos) apare un joc sus jos a sistemului de inchidere conform cu filmutelul de pe youtube...borna bateriei scoasa nu rezolva problema prin resetare ci doar prin posibilitatea inchiderii mecanice prin cheie a usilor, am ajuns la acest moment ca varianta aleasa pt a inchide usile cu cheia sa scot siguranta de la alimentare usi (e in interior, stanga volanului) cand vreau sa o inchid si sa le inchid mecanic, in momentul cand vreau sa ma deplasez repun siguranta alimentare usi ca sa pot accesa toate functiile gen (coborare geamuri, lumini pozitie, etc) Am gasit pe youtube defectul https://www.youtube.com/shorts/tJXc7V0bxA4 Link to comment
rich1974 Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 salut! apropo de inchiderea centralizata: eu nu am telecomanda, inchid de la usa de la sofer cu cheia. dar apare o intarzaiere intre comanda si inchiderea efectiva. sa fie tot din cauza moduluilui? si cunt momente in care inchiderea nu mai merge deloc, asta vara am patit. acuma, cu venirea frigului, s-a revenit, doar ca apare intarzaierea asta. Link to comment
Recommended Posts