pesteimputit Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Am gasit cosmelia asta : http://www.racoindustries.com/imvmcpk6550.htm acum io vreau sa il fac sa imi controleze mai multe chestii prin masina: luminile de interior si alte asemenea tampenii... sunt curios daca se pate face si stie cineva si cum... Link to comment
Abram Burel Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Pai, zice ca (,) cosmelia aia "is no longer available". Tu vrei sa faci asa ceva sau ai pus mana pe unul si ai vrea sa-l folosesti sau ai vrea sa folosesti altceva pe post de chestia asta sau ce? Link to comment
Abram Burel Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Pai, ala e un practic un PC micut cu ecran cu tot ce ruleaza DOS sau Windows 95. Cu ceva programare sub DOS sau Win95 poti face cam ce te taie capul. Numa' ca trebuie sa faci rost de un HDD PCMCIA Type III ca altfel nu prea ai de unde sa incarci sistemul de operare. S-ar putea sa mearca si vreun soi de Linux sau derivate, dar deja intri in zona guru. Link to comment
pesteimputit Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 pai are un hdd micut parca de 4gb Link to comment
Berti Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Vad ca are si port paralel, deci poti controla pana la 8 chestii... fara motaj electronic prea complex, doar un optocuplor, tranzistor, releu si cateva rezistente... Ca soft poti sa folosesti un Ms-dos 6.2 si un Q-basic, pentru incarcare rapida si aplicatii simple. Iar daca vrei sa folosesti si touchscreenu iti tre win 95 cel putin si pentru softu de control un VBasic... cu instructiunile pentru controlul LPT-ului te pot ajuta... dar mai ai nevoie de instructiunile de la Touchscreen. Eu am facut dintr-un 386 pe care am pus doar msdos si qbasic, un dispozitiv de anutat pauzele la locul de munca, deci nu-i cine stie ce complicat. P.s. Crezi ca mai poti face rost de asa ceva si pentru vanzare, sunt interesat! Link to comment
pesteimputit Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 nu ... nu am de unde.. nici asta nu a ajuns inca la mine e in mail Link to comment
Berti Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 OK, nici o problema... anunta-ma daca ai nevoie de schema cu releu si de comenzi. Numa bine! Link to comment
Recommended Posts