steph Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 da dar revin, e vorba de modul in care le omoram sau chinuim ... de exemplu pe 4tuning este dezbatuta aceeasi problema ... si unui tip nu i se pare asa grav sub pretexul ``care din voi nu ati dat cu o piatra intr-un caine sau care nu ati chinuit o pisica`` deci cu astfel de mentalitate nu mai zic nimic sa testezi medicamente care pot salva boli omenesti mi se pare mai uman si daca nu am avea pe ce sa le testam nu am fi ajuns unde suntem da sa le omori atat de barbar si mai ales in scopul de a le folosii blana pt. nu stiu ce fufe bogate no way Link to comment
VAXXi Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Crezi ca medicamentele se testeaza cu "va rog frumos" ? http://www.covancecruelty.com/index.asp Link to comment
Satori Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 man noi toti vb. de filmu` de pe prima pagini ... ce treaba au puii?? se fac blanuri din pui??? vezi ca e unu pe acolo cu silicoanca si KFC-eu. Link to comment
steph Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Crezi ca medicamentele se testeaza cu "va rog frumos" ? una e sa testezi medicamente pe niste cobai special creati pt. lucru asta si mai ales in folosu omenirii si altceva e sa omori atat de crunt in niste scopuri de c@@@t ideea e ca oamenii aia sunt dezaxati si au mari probleme ... cum naiba sa razi pe fundalu` casete cand iei parte la asa ceva? Link to comment
VAXXi Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Mai omule, tu te-ai uitat la linkul ala sau dai din gura ca sa te afli in treaba ? or fi cobai, dar sunt tratati la fel ca animalutele alea din film ! Link to comment
remix Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Shocking. Am vazut si eu din primul filmuletz pana cand taia picioarele la animale in timp ce astea inca mai miscau. Dezarmant. Din cele cu KFC si alte alea nu am vazut, inca. Ce putem face noi ca sa oprim lucrurile astea ? Nu sa-i omoram pe cei care le fac, vor fi tot timpul altii care sa le ia locul. Mai degraba am putea sa refuzam produsul muncii lor astfel eliminand necesitatea acelei ocupatii. Daca lumea nu mai poarta haine de blana si nici nu mai consuma carne cu atata frenezie se vor elimina/estompa aceste practici. Recunosc, pana nu demult, nu exista masa pentru mine fara "carne buna". De vreo 2 luni nu cred ca am mai mancat carne in mai mult de 5 ocazii si alea cu totul speciale (imi amintesc de 2 shaorma luate la foame maaare pe strada, 1 mic, doar unul, luat de pofta intr-un grup de prieteni la terasa si o masa la KFC impreuna cu prietena). De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, la Moeciu a fost ultima data cand am mancat carne in cantitati insemnate, iar din Aprilie am renuntat cu totul. Am putea cu totii sa renuntam la hainele de blana naturala si sa reducem consumul de carne si astfel sa facem lumea un piculet mititel mai buna. Si da, intr-adevar, sunt realitati care ne inconjoara la tot pasul. Aceleasi practici barbare sunt aplicate si in Romania, si in Bucuresti, peste tot. Trebuie sa fim realisti: ASA SE PROCESEAZA CARNEA. Procesarea ei incepe de la fatarea/iesirea din ou a animalului si pana la farfuria noastra. Daca pana acum am trait in anumite nivele de ignoranta, de acum incolo putem incepe sa schimbam cate ceva si prima schimbare trebuie sa fie in noi, la noi. Nu tre sa dam vina pe "ei" ci in primul rand pe "noi". N-are rost sa-i aratam cu degetul pe "ei" ca fierb puii de vii cand "noi" suntem cei care ii consumam, noi le oferim piata si cererea. Sa nu devin prea filosofic, viata e complexa, cautati fericirea ! Link to comment
body Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Animalul nu are ce face asta e situatia lui dar cersetorul isi poate schimba viata ,poate de asta am devenit imun la sutele de cersetori pe care ii vad zilnic.. <{POST_SNAPBACK}> Cred ca nici eu nu putem spune mai bine , de aia eu iubesc animalele , am 2 caini si 5 pisici ( nici una de rasa ) . Da' de ce va mirati ?Si pe langa noi sunt destui idioti care fac lupte de caini sau isi pun cainii de rasa sa sfasie caini maidanezi . Eu i-as impusca pe loc pe nenorocitii astia !Da' poate asa-s eu mai violent... Link to comment
zack Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 am vazut si io fomuletul...defapt sunt mai multe. abea am stat sa ma uit...mi se facuse o mila ! macar sa le omoare cu niste injectii...sa moara incet si in pace...nu sa le jupaoe de vii,sa le dea cu capu de asfalt si sa le bata cu ciomegele! aia n-au ce cauta in rai...cand o fi...sa moara Link to comment
buburuza_gia Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 eu am o iepurica de angora si mi s-a facut pielea 'de gaina' cand am vazut filmuletul... acu ma gandesc... nu-mi plac 'blanurile'(nu se potrivesc cu buburuza) dar toata incaltamintea mea este din piele naturala(plus 3 - 4 haini de piele) acum sa fim seriosi, este barbar modul in care sunt omorate acele vietati dar atunci cand ne cumparam o pereche de incaltari noi nu cred ca ne gandim la modul cum a fost jupuit vitelul sau alt animal din pielea caruia s-au confectionat... right? Link to comment
Rapiduletul Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 DOAMNE DUMNEZEULEEEEEE, astia nu sunt oameni ... cum oare se poate asa ceva... ("> ("> ("> Link to comment
DANNY WOO Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Nu se poate asa ceva e strigator la cer!!!Mamitica lor de idioti cum pot sa trateze niste animale nevinovate in felul ala!!! Mai ca daca i-as prinde la scaunul electric cu ei!De fapt e cam usoara,la fel ce le-au facut animalelor merita si el!!! Link to comment
Recommended Posts