sayo Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 (edited) marfa de marfa am gasit aici niste modele de matizuri tunate super cool http: / / h*a*i*o*s*.uv.ro/matiztunat.htm Ce ziceti ? nu-i asa ca tunningul pe matiz merita? Edit Shenck: cine vrea sa-l acceseze sa scoata * Edited June 2, 2005 by Shenck Link to comment
sayo Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 parerea mea parea mea dar daca gasesti tuning pe matiz mai misto zi-mi si mie ca ma intereseaza.Oricum eu in romania nu am vazut asa ceva...dupa cum ai vazut si tu din poze Link to comment
NFS Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Vezi ca exista niste firme (de profil) care contra aprox 1000 Euro iti baga niste body kituri de zici ca-i Porsche - treaba profesionala, arata de zici ca asa a fost el de la mama lui. Problema e ca in afara de niste priviri "io-te-l si p-asta!" n-ai cistigat mare lucru! Link to comment
VAXXi Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Da ... low budget student edition Link to comment
sprite Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 ...mda. Sunt ridicole. Dar nu înţeleg de ce e in aceeaşi găleată si ultimul, care nu are nimic modificat. Decât volanul pe dreapta, poate... Macar ai mai urcat o pagină în Google, de la accesările daewooclub? (HaIoS - marca inregistrata @ Sayo<Vlad Gentimir> Link to comment
florinbad Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 (edited) Bravo, Sprite! Bine ca te-ai prins ca baiatul isi face publicitate. As fi vrut si eu sa-i spun vreo doua ... Toate pozele de acolo le gasiti pe site-ul acela polonez cu sute de fotografii (ceva cu Matiz.lol.pl, nu mai stiu) Late edit: am gasit site-ul http://www.matiz.lol.pl/foto/index.html Edited June 2, 2005 by florinbad Link to comment
Maniaku Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Mai baiatule scrie cumva "XEROX" pe tine si eu nu stiam??? Lasa-ne ma prietene cu vrajeli de'astea ca suntem oameni cu vechime in deale' "Matijilor" pozele pe care tu le-ai postat sunt de pe: 1. www.matiz.lol.pl 2. www.mymatiz.com Asa ca: BA NE LESI??? Link to comment
Recommended Posts