Geo_ZGA Posted September 2, 2024 Author Share Posted September 2, 2024 Am rezolvat si directia, puntea nu era deviata, doar s-a reglat volanul din barile de directie. Acum Panzerul merge drept, volanul e drept. 2 Link to comment
Geo_ZGA Posted September 6, 2024 Author Share Posted September 6, 2024 A venit "mos Craciun" azi... husa roata rezerva si throttle controller. Pe modul sport mediu, mi se pare ca accelereaza prea rapid pt oras, am pus pe auto sa vad cum e. Are si un mod mai "lent", pt offroad si/sau consum mai redus, e bun sa nu mai smuceasca pe denivelari mari. 3 Link to comment
Geo_ZGA Posted September 20, 2024 Author Share Posted September 20, 2024 Ieri am montat un mic display legat la obd, indica tot ce ar indica si un tester clasic generic. Plus sters erori, daca e cazul. Ma interesa in principal temperatura apei, dar e bine venit si voltajul. Azi m-am jucat putin cu banda camuflaj, imi place cum arata (executia la frana de mana mai slabuta). 3 Link to comment
Geo_ZGA Posted October 14, 2024 Author Share Posted October 14, 2024 Banda de pe volan a disparut a 2a zi, sotiei nu i-a placut. Vineri am fost liber, asa ca am desfacut plastice si am bagat niste STP Silver in aripile spate si in usi. Plus ceara in partea de jos. Am montat si un suport pt cazma, sa nu mai zdrangane in portbagaj. Iar ieri am dus-o la munte, trecere prin rau si urcare-coborare prin noroi... distractiv 🙂 2 Link to comment
VAXXi Posted October 14, 2024 Share Posted October 14, 2024 CE SUPORTI FRUMOSI PENTRU BOXE 😆 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted October 16, 2024 Author Share Posted October 16, 2024 Ieri am montat noul player, o chinezarie ieftina dedicata pe model. 4+32gb, quad core, se misca acceptabil si se aude mai bine decat playerul original. Are android, deci se poate instala cam orice... am pus waze, google maps avea, are chrome, netul il ia de pe wifi (telefon). Antena GPS, microfon si conectare cu tel pt apeluri, plus multe cabluri pt intrari si iesiri audio-video (nefolosite de mine). Pt ca usb-ul original nu se mai poate folosi (playerul nou are 2 cabluri usb), am comandat si un usb de panou, urmeaza sa vina. 5 Link to comment
ches Posted October 17, 2024 Share Posted October 17, 2024 Misto chinezaria, se integreaza bine in bord si e la o inaltime buna, nu te uiti prea jos in el. 👍 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted November 5, 2024 Author Share Posted November 5, 2024 Leduri Osram omologate + pozitii tot Osram. Un suport de telefon facut de mine dintr-unul universal si pernute pt cot. 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted November 5, 2024 Author Share Posted November 5, 2024 Si capac lichid parbriz de la Skoda, tip palnie 2 Link to comment
ches Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 Cum sunt becurile de far, primesti flashuri de pe contrasens? Eu stiam ca Osramurile astea sunt omologate in Germania, dar nu si in Romania, s-a schimbat ceva? Cat te-a costat setul? Link to comment
Geo_ZGA Posted November 6, 2024 Author Share Posted November 6, 2024 Nu am mers inca noaptea, dar cat am vazut in parcare, fac acelasi V ca si halogenele. Deci nu ar trebui sa orbeasca pe nimeni. Da, sunt omologate si in Romania de scurt timp, dar doar pt o anumita lista de modele/marci/faruri. https://www.osram.ro/nbled/ Omologarea am primit-o de la Osram, pentru ca vanzatorul nu era roman si nu mi-a dat-o (si nici stickerele de lipit pe faruri). 1 Link to comment
Akon Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 (edited) Comunicat RAR oficial ,in principiu ai nevoie si de acele stickere. Edited November 6, 2024 by Akon 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted November 7, 2024 Author Share Posted November 7, 2024 In principiu, da. Practic, am omologarea, asta e. Sunt fix aceleasi becuri (made in China, doar alea sunt omologate) si aceeasi omologare ca si la cele vandute in Romania. 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted November 12, 2024 Author Share Posted November 12, 2024 Am iesit in weekend si m-a prins noaptea (si ceata, dar acolo am mers doar cu proiectoare) pe munte. Osram-urile sunt mai luminoase si delimiteaza frumos raza, nu o arunca aiurea peste tot. Nu am primit nici un flash. Per total, multumit. 5 Link to comment
ches Posted November 15, 2024 Share Posted November 15, 2024 Se vad superb, lumineaza uniform, puternic, felicitari pt alegere! 👏 1 Link to comment
Geo_ZGA Posted November 18, 2024 Author Share Posted November 18, 2024 Daca tot am inceput epopeea ledurilor, am inlocuit si becurile pt daylight, tot cu Osram. La primul m-am chinuit ceva, nu intra deloc becul in soclu, f strans oringul. Pana la urma am scos proiectoarele, 3 suruburi fiecare, mult mai rapid si mai simplu. La numarul spate am avut doar niste chinezarii, o sa comand 2 t10 Osram, macar au durata de viata mai mare. Mai ramane cel pt marsalier, acolo e putin mai greu de ajuns si nu mi-a venit sa ma bag pe sub masina pe frig. 4 Link to comment
Viktor Posted November 22, 2024 Share Posted November 22, 2024 Cum de n-ai mers pe galben in proiectoare ceata ? Link to comment
Geo_ZGA Posted November 22, 2024 Author Share Posted November 22, 2024 4 minutes ago, Viktor said: Cum de n-ai mers pe galben in proiectoare ceata ? Pai galbene sunt, halogenul original 🙂 Si asa raman. Proiectoarele au 2 becuri, unul in fata pt daylight (schimbat cu led) si unul in spate, pt ceata. Daylight-ul merge doar cand ai farurile sau ceata stinse. Link to comment
Viktor Posted November 22, 2024 Share Posted November 22, 2024 33 minutes ago, Geo_ZGA said: Pai galbene sunt, halogenul original 🙂 Si asa raman. Proiectoarele au 2 becuri, unul in fata pt daylight (schimbat cu led) si unul in spate, pt ceata. Daylight-ul merge doar cand ai farurile sau ceata stinse. Aham, pricepem. Link to comment
pompiliu92 Posted November 26, 2024 Share Posted November 26, 2024 On 11/22/2024 at 11:05 AM, Geo_ZGA said: Pai galbene sunt, halogenul original 🙂 Si asa raman. Proiectoarele au 2 becuri, unul in fata pt daylight (schimbat cu led) si unul in spate, pt ceata. Daylight-ul merge doar cand ai farurile sau ceata stinse. Nu nu, galben 3000K, cum am eu la Skoda. Link to comment
Geo_ZGA Posted November 26, 2024 Author Share Posted November 26, 2024 Nu mi se pare mare diferenta. Am pus la Epica asa, bat la fel ca halogenul original. Link to comment
Geo_ZGA Posted December 13, 2024 Author Share Posted December 13, 2024 Inca un moft, dar e si practic... mai gros si mai aderent. Ingrosat cu burete "original bmw", piele neagra neteda si cusatura rosie. 3 Link to comment
VAXXi Posted December 13, 2024 Share Posted December 13, 2024 Deci esti multumit cum l-a cusut ? Link to comment
Geo_ZGA Posted December 13, 2024 Author Share Posted December 13, 2024 Da, mi se pare ca a lucrat foarte bine. Nu am vazut portiuni cu piele neintinsa, strambaturi sau defecte. Si se simte foarte bine la mana, mai gros si cu buretelul ala putin moale. Singurul "defect" e ca au intrat mai greu pe pozitie plasticele cu comenzile, dar era de asteptat. Pentru cine se intreaba, costul a fost de 480 lei. Sau 420 lei fara ingrosare cu buretel. Tinand cont de calitatea lucrarii si timpul de executie (o zi, ieri l-a facut, dar azi l-am luat eu), mi se pare decent pretul. 2 Link to comment
Akon Posted December 14, 2024 Share Posted December 14, 2024 Tu ai vrut piele nappa ? sa stii ca cea texturata se mentine mult mai bine in timp, aceasta devine lucioasa mult mai rapid. As fi mers pe cusatura verde sau gri, sa fie in ton cu ceva de la masina. Eu am imbracat la Timisoara si a durat cam 2h si a costat 200lei dar a trecut ceva vreme de atunci. Oricum efectul este wow. Link to comment
Recommended Posts