stefannnnn Posted April 13, 2024 Share Posted April 13, 2024 (edited) Salut! Azi am luat mașina(Cielo 2007 1.5,8 valve)e la mecanic, acesta i-a schimbat garnitura de chiulasa,cea de la evacuare,admisie,kit-ul de distribuție,cureaua de accesorii, termostatul și simeringurile de la supape Masina se aude de parcă are tobă spartă(mecanicul a ridicat mașina pe o rampă și cică ar fi rupt ceva),dar mă îngrijorează faptul că motorul se bâlbâie de parcă ar merge in 3, într-adevăr o bujie este diferită față de cealaltă,dar până la reparație, chiar daca antigelul intra in camera de ardere la pistonul 4, mașina nu se bâlbâia ca acum,ci mergea rotund. Mecanicul mi-a mai spus că a curățat supapele,nu știu in ce fel le-a curățat, și m-am gândit să nu fi stricat scaunul unei supape... Credeți că e de la chestia ruptă de la toba de eșapament(gaze nu se văd și nici nimic rupt,doar sunetul) sau de la ceva mai grav? Edited April 13, 2024 by stefannnnn Link to comment
pcd Posted April 13, 2024 Share Posted April 13, 2024 Distributia a fost montata corect Link to comment
Geo_ZGA Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 Poate fi distributia montata gresit, chiulasa stramba (trebuie macar verificata, cand se demonteaza) sau doar o problema de aprindere (bujii, fise, bobina). Desi coincidentele sunt rare, eu as zice ca a facut ceva gresit mecanicul. Link to comment
Viktor Posted April 16, 2024 Share Posted April 16, 2024 (edited) On 4/13/2024 at 5:15 PM, stefannnnn said: Mecanicul mi-a mai spus că a curățat supapele,nu știu in ce fel le-a curățat, și m-am gândit să nu fi stricat scaunul unei supape... Test compresie urmat de test pierderi, daca avem suspiciuni in aceasta directie. Ori, de ce nu, una din bujii o iesit la pensie intre timp. Edited April 16, 2024 by Viktor Link to comment
Recommended Posts