Akon Posted February 16 Author Share Posted February 16 Baita de duminica. Incep literele sa pice de pe portbagaj, a picat fix 'EV', o fi vreun semn...🙂 1 1 Link to comment
Akon Posted February 28 Author Share Posted February 28 (edited) Am mai trecut un ITP fără șpagă ,noxe , frane , articulații etc OK. mi a fost atrasă atenția doar asupra ruginii de pe praguri spate și toba intermediara de avut în vedere. 150lei mai târziu e liniștită încă 1 an. Edited February 28 by Akon Link to comment
Viktor Posted February 28 Share Posted February 28 Cit ii ITP-ul in tara si pe ce oerioada ? Link to comment
Geo_ZGA Posted February 28 Share Posted February 28 38 minutes ago, Viktor said: Cit ii ITP-ul in tara si pe ce oerioada ? Depinde ce bube ai... de la 130-140 in sus :)) 1 an la masinile vechi, 3 ani la cele noi, 2 ani la Jimny ca e utilitara :)) Link to comment
Akon Posted February 28 Author Share Posted February 28 (edited) Am scris mai sus 150lei cu bon de casa a costat la mine, însă nu e tarif fix, probabil diferă în funcție de stație. 1 an valabilitate la peste 12 ani vechime , 3 ani la mașini noi și 2 ani între 3-12 ani vechime. Edited February 28 by Akon Link to comment
Viktor Posted February 28 Share Posted February 28 Nu imi era clar ce-s cu aia 150 lei. Pina de curind si in zona cam acelasi pret 300 lei pe 2 ani. Cel putin la caleasca mea din 2002 atit a fost anul trecut. Acum de pe 1 Ianuarie ii ~ 550 lei tot pe 2 ani. Un amic a avut ITP de vreo saptamina si mi-o adus la cunostinta de noul scor. Link to comment
pompiliu92 Posted March 6 Share Posted March 6 On 2/28/2025 at 10:56 PM, Viktor said: Nu imi era clar ce-s cu aia 150 lei. Pina de curind si in zona cam acelasi pret 300 lei pe 2 ani. Cel putin la caleasca mea din 2002 atit a fost anul trecut. Acum de pe 1 Ianuarie ii ~ 550 lei tot pe 2 ani. Un amic a avut ITP de vreo saptamina si mi-o adus la cunostinta de noul scor. 150 lei am platit la Nubira cand am facut ITP-ul in ianuarie. 1 Link to comment
Recommended Posts