Jump to content

Chevrolet Lacetti Platinum 2007 1.6i

Akon

Recommended Posts

Baita de duminica. 

Incep literele sa pice de pe portbagaj, a picat fix 'EV', o fi vreun semn...🙂

IMG_20.jpg

IMG_202.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • 2 weeks later...

Am mai trecut un ITP fără șpagă ,noxe , frane , articulații etc OK.

mi a fost atrasă atenția doar asupra ruginii de pe praguri spate și toba intermediara de avut în vedere.

150lei mai târziu e liniștită încă 1 an.

Edited by Akon
38 minutes ago, Viktor said:

Cit ii ITP-ul in tara si pe ce oerioada ?

Depinde ce bube ai... de la 130-140 in sus :)) 1 an la masinile vechi, 3 ani la cele noi, 2 ani la Jimny ca e utilitara :))

Am scris mai sus 150lei cu bon de casa a costat la mine, însă nu e tarif fix, probabil diferă în funcție de stație.

1 an valabilitate la peste 12 ani vechime , 3 ani la mașini noi și 2 ani între 3-12 ani vechime.

Edited by Akon

Nu imi era clar ce-s cu aia 150 lei. Pina de curind si in zona cam acelasi pret 300 lei pe 2 ani. Cel putin la caleasca mea din 2002 atit a fost anul trecut. Acum de pe 1 Ianuarie ii ~ 550 lei tot pe 2 ani. Un amic a avut ITP de vreo saptamina si mi-o adus la cunostinta de noul scor.

On 2/28/2025 at 10:56 PM, Viktor said:

Nu imi era clar ce-s cu aia 150 lei. Pina de curind si in zona cam acelasi pret 300 lei pe 2 ani. Cel putin la caleasca mea din 2002 atit a fost anul trecut. Acum de pe 1 Ianuarie ii ~ 550 lei tot pe 2 ani. Un amic a avut ITP de vreo saptamina si mi-o adus la cunostinta de noul scor.

150 lei am platit la Nubira cand am facut ITP-ul in ianuarie.

• Thanks 1