dreaQ Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Am vazut cate va masinute Tico...rosii, negre... Unde au fost produse? Koreea? Cel rosu arata bine.Le-or fi vopsit ei?Ma gandeam ca cele rosii au fost la coca-cola si le-au peresonalizat.Dar negru am vazut doar unul singur. Link to comment
Maniaku Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Cum mah si nu l-ai vazut tu pe ala roz al lui Geanina Corondan?? Link to comment
NFS Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Am vazut si eu unu roz... de mai multe ori chiar. Deci aia era Geanina Corondan? Ia sa ma uit eu mai bine, data viitoare! Link to comment
tatabobu Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 (edited) Nu-l mai are sau nu-l mai foloseste. Acum are un Smart ForFour, ca e imaginea firmei in Romania. Edited June 2, 2005 by tatabobu Link to comment
Pedala Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Cel rosu nu are nuanta celor de la Coca Cola asa ca presupun ca e revopsit. Oricum arata foarte bine... Ma intreb de ce nu a fost propusa si din fabrica culoarea ?!?! Link to comment
Satori Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Cum mah si nu l-ai vazut tu pe ala roz al lui Geanina Corondan?? Ala care e roz si pe interior? E clar al unei femei, era parcat ca o ... dar imi placea. Parca era o bomboana Link to comment
Maniaku Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Da ala e...ahh si inca ceva acum mi-am adus aminte-sapt. trecuta am vazut si Matiz roz!!! Link to comment
ZLI Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 am eu unul ciudat de tot facut in Korea, am vopseaua originala si e un albastru marin inchis. cate-o data da spre un mov ciudat Link to comment
dreaQ Posted June 3, 2005 Author Share Posted June 3, 2005 Ca in avatar ZLI? Mai rara culoarea. Dar ala ca ala negru nu am mai vazut. Interesant...poate si ala korea. Link to comment
Maniaku Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Al lui ZLI chiar e deosebit, cand l-am vazut prima oara am facut si l-am intrebat daca a revopsito'!!! Link to comment
Recommended Posts