FLEX Posted February 24, 2004 Share Posted February 24, 2004 Hai sa vedem curcubeul! Al meu e Poly Silver. Deoarece optiunile chestionarului sint limitate la 10, am comasat Leaf Green cu Cyber Green (acel verde brotac metalizat) si Poly Silver cu Silver (argintiul care a fost pina la un moment dat). Doar de amorul artei, as fi pus si Dark Saphire (bleumarinul metalizat de la Cielo), dar ala e disponibil doar in Polonia. Link to comment
NFS Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Galben Autostrada! Se uita taximetristii dupa mine. Dar la vremea cind l-am luat erau doar citeva galbene in Bucuresti. Link to comment
ovidiuc Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Ha 5 voturi,5 culori,da rosu?unde e rosu? Link to comment
NFS Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 pt FLEX. Fratelo, vezi ca ai mai scapat o culoare... cacaniul ala metalizat (foarte misto de altfel) daca nu cumva ala o fi Orange Cooper (de care eu personal n-am auzit !!!) Link to comment
FLEX Posted February 25, 2004 Author Share Posted February 25, 2004 Cacaniul metalizat e Copper, Orange l-am pus din burta, ca nu am gasit nicaieri denumirea oficiala a vopselii aleia; rectific, ca sa nu fie confuzii in continuare. Eu as fi luat Copper, dar daca nu s-a mai fabricat ... Link to comment
NFS Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Aha..inteles, sa traiti! Cind l-am luat eu pe al meu (dec.2002), in showroom era expus unul din asta Cooper. Arata super, dar era din ala scump si cum eu eram kitit pe d-ala ieftin, m-am gandit ca n-o sa dea bine combinatia maro cu negru (barile de protectie). Asa ca am avut de ales intre alb, galben si rosu (ca vroiam nemetalizat) Link to comment
ovidiuc Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Eu de la inceput am vrut Cobalt blue dar cand sa-mi cumpar Radacini nu aveau pe stoc si am ales Sky blue.Dar am avut noroc ca in timp de 2 zile,cat a durat pe la banca a venit si Cobalt.Si ei au fost draguti si m-au anuntat. Link to comment
Sunman Posted February 25, 2004 Share Posted February 25, 2004 Golden Yellow ... asa s-a nimerit ca eu vroiam ori argintiu, ori verdele ala metalizat deschis Link to comment
sprite Posted February 27, 2004 Share Posted February 27, 2004 Green Leaf (Verde Leaf - cum a zis militianu' in talon!!!) Orange-u' ala e chiar orange! Da' nu s-a bagat decat pe seria noua de Matiz (de 1.0L). Daca vreti, e un link din mymatiz.com... cred daewooauto.co.uk parca, unde ti-o comanzi online si iti alegi culoarea si ti-o afiseaza imediat si poti sa o intorci in ce unghi vrei... e f. misto facut! Sorry, da' sunt prea tumefiat acum ca sa caut... ca e 22:00 si 's la servici... Link to comment
zalmoxis Posted February 29, 2004 Share Posted February 29, 2004 Verde cyber s-o recunosc usor in parcare !!!Am batut drumul pana la Craiova s-o ridic! Link to comment
Mishu Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Galben Autostrada! Se uita taximetristii dupa mine. Dar la vremea cind l-am luat erau doar citeva galbene in Bucuresti. Galben si eu! 8) E culoarea mea preferata. Cand vin acasa cu taxiul primesc tot timpul oferte cand vad aia gindacul galben in curte: "hai, frate, nu mi-l dai mie pe taxi? ". Si mai face si lumea cu mana la mine noaptea )))) Probabil sunt un tip agreabil ... Link to comment
Dana AB Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 De ce albastru (asa scrie in talonul meu) nu se regaseste in chestionar ? Nu se mai poarta? Link to comment
FLEX Posted March 3, 2004 Author Share Posted March 3, 2004 Dana, am trecut aici cele 2 variante de albastru despre care am cunostinta, cu denumirea de comercializare, nu cea pe care onorabilul Garcea o trece in talon: Sky Blue (metalizat cum cred ca e al tau) si Cobalt Blue (nemetalizat). Link to comment
Dana AB Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Multumesc FLEX, atunci votez si eu Cobalt Blue. Link to comment
FLEX Posted March 4, 2004 Author Share Posted March 4, 2004 Hmmm! ce Cobalt ciudat! o fi atit de solarizata poza incit sa para metalizat? Link to comment
strumfuadi Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 poly silver! bey..ce sentiment de "my precious" am cand pronuntz culoarea.. gizas.. cand a fost s'o cumpar (17dec trecut) nu mai aveau decat albe si se inchidea fabrica pe 19 dec.. asha k am platit (ca sa prind promotzia..) shi am ashteptat pana pe 14 ian culoarea mea pretzioasa :smoking: Link to comment
VAXXi Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 Apropos de culoare ... am vazut un Matiz rosu, cu buline negre pe toata caroseria, sprancene la faruri si nas ! Desigur, conducea o domnisoara. Mi s-a parut totusi simpatic . Link to comment
NFS Posted April 14, 2004 Share Posted April 14, 2004 Apropos de culoare ... am vazut un Matiz rosu, cu buline negre pe toata caroseria, sprancene la faruri si nas ! Desigur, conducea o domnisoara. Mi s-a parut totusi simpatic . Si eu l-am vazut ... si daca nu ma insel avea la numar BUG (parca).... sau tot ceva sugestiv, anyway! Link to comment
laurentziu83 Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Sky Blue si nr de Constanta. Mai lipsesc niste valuri in loc de flacari pe capota si autocolantul cu Radio Contact (numai ca nu mai e). Link to comment
Recommended Posts