Jump to content

Ce culoare are Matiz-ul vostru?

FLEX

Ce culoare are Matiz-ul tau?  

239 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Hai sa vedem curcubeul!

Al meu e Poly Silver.

Deoarece optiunile chestionarului sint limitate la 10, am comasat Leaf Green cu Cyber Green (acel verde brotac metalizat) si Poly Silver cu Silver (argintiul care a fost pina la un moment dat). Doar de amorul artei, as fi pus si Dark Saphire (bleumarinul metalizat de la Cielo), dar ala e disponibil doar in Polonia.

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cacaniul metalizat e Copper, Orange l-am pus din burta, ca nu am gasit nicaieri denumirea oficiala a vopselii aleia; rectific, ca sa nu fie confuzii in continuare.

Eu as fi luat Copper, dar daca nu s-a mai fabricat ...

Aha..inteles, sa traiti!

Cind l-am luat eu pe al meu (dec.2002), in showroom era expus unul din asta Cooper. Arata super, dar era din ala scump si cum eu eram kitit pe d-ala ieftin, m-am gandit ca n-o sa dea bine combinatia maro cu negru (barile de protectie). Asa ca am avut de ales intre alb, galben si rosu (ca vroiam nemetalizat)

Eu de la inceput am vrut Cobalt blue dar cand sa-mi cumpar Radacini nu aveau pe stoc si am ales Sky blue.Dar am avut noroc ca in timp de 2 zile,cat a durat pe la banca a venit si Cobalt.Si ei au fost draguti si m-au anuntat.

Green Leaf (Verde Leaf - cum a zis militianu' in talon!!!)

Orange-u' ala e chiar orange! Da' nu s-a bagat decat pe seria noua de Matiz (de 1.0L). Daca vreti, e un link din mymatiz.com... cred daewooauto.co.uk parca, unde ti-o comanzi online si iti alegi culoarea si ti-o afiseaza imediat si poti sa o intorci in ce unghi vrei... e f. misto facut!

Sorry, da' sunt prea tumefiat acum ca sa caut... ca e 22:00 si 's la servici...

Galben Autostrada!

Se uita taximetristii dupa mine. :)

Dar la vremea cind l-am luat erau doar citeva galbene in Bucuresti.

Galben si eu! 8) E culoarea mea preferata.

Cand vin acasa cu taxiul primesc tot timpul oferte cand vad aia gindacul galben in curte: "hai, frate, nu mi-l dai mie pe taxi? ".

Si mai face si lumea cu mana la mine noaptea :) )))) Probabil sunt un tip agreabil ...

Dana, am trecut aici cele 2 variante de albastru despre care am cunostinta, cu denumirea de comercializare, nu cea pe care onorabilul Garcea o trece in talon: Sky Blue (metalizat cum cred ca e al tau) si Cobalt Blue (nemetalizat).

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

poly silver!

bey..ce sentiment de "my precious" am cand pronuntz culoarea.. gizas..

cand a fost s'o cumpar (17dec trecut) nu mai aveau decat albe :rambo: si se inchidea fabrica pe 19 dec..

asha k am platit (ca sa prind promotzia..) shi am ashteptat pana pe 14 ian culoarea mea pretzioasa :smoking:

Apropos de culoare ... am vazut un Matiz rosu, cu buline negre pe toata caroseria, sprancene la faruri si nas ! Desigur, conducea o domnisoara. Mi s-a parut totusi simpatic :lollol: .

Apropos de culoare ... am vazut un Matiz rosu, cu buline negre pe toata caroseria, sprancene la faruri si nas ! Desigur, conducea o domnisoara. Mi s-a parut totusi simpatic :lollol: .

Si eu l-am vazut ... si daca nu ma insel avea la numar BUG (parca).... sau tot ceva sugestiv, anyway! :)

• 3 weeks later...