Jump to content

Ce culoare are Matiz-ul vostru?

FLEX

Ce culoare are Matiz-ul tau?  

239 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Brusli, îti raspund cu citatul exceptional al lui Laurentiu83 (tine-te bine!):

"O fi Tico-ul tau mai mare decat Matizul meu dar eu macar pot sa ma laud ca am un mic Porsche in parcare. He He He !"

Cautati si citatul lui Lucman si o sa vedeti de de ce am scris asa.

Pt Busli: Nici eu n-am, simplu. Porchele e mai mare fata de spatiul pe care il am la dispozitie asa ca mi-am comandat unul mai mic. :smoking: He he he. Am ajuns la peste 160 cu el :lavolan: ,ar ajunge si la peste 200 :afro: , dar numai o singura data, are vana in el, seamana privit din fata cu masina germana. A propos, am impresia ca al tau seamana cu Suzuki Swift, nu ? :tongue: N-am auzit prea multe de el.

ca sa vorbesc si on-topic vreau sa spun ca indiferent de culoare tico+matiz sint ceeeeeeeeeel mult masini de jucarie(chiar caricaturi de masini).

ele nu pot fi considerate masini...indiferent de culoare(on-topic).

de la cielo in sus pot considera ca vb despre masini

• 1 month later...

A mea e poly-silver , pt ca e combinatie ok cu negru si cu capacele de la roti tot argintii .

Cieloul e argintiul ala metalizat coreean un pic diferit de poly silver.

Bafta

• 10 months later...

Sa fii convins!

Cind i l-am luat pe al nevesti-mii, am intrebat-o ce culoare? Verzuliu, a zis, ca e la moda! Zic, bine, bine si la anu ce faci? Pai la anu imi iei altu'! :shock:

A cam avut dreptate... dupa 6 luni l-a maritat!

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Nevasta-mea si-a dorit Matiz rosu si asta a primit. + huse in combinatie rosu cu negru. + bradulet rosu +racleta rosie. Urmeaza probabil husa volan rosie

Masina era deja in magazin cand m-am dus sa cumpar un Matiz. Am intrebat daca e de vanzare, am facut actele, am platit si in 3 ore a luat-o acasa.

Si al meu e rosu si tot nevasta e de vina. A fost greu sa ma hotarasc, toate culorile sunt frumoase, dar in final au ramas doua in discutie, gri metalizat si rosu. A cistigat rosu nu numai pentru ca era preferinta nevestei ci si pentru ca era expusa una rosie in magazin. Dealerul spunea cind am cumparat-o ca e culoarea lunii (octombrie 2004) si ca a observat ca in anumite perioade se vind anumite culori.

Imi place cu o singura obiectie, se vede praful mult mai bine decit pe una de culoare deschisa. Dar daca nevasta e multumita ce mai conteaza...