florinbad Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Poly Silver. Am luat-o cu aceasta culoare deoarece si tapiteria este de culoare gri. PS: emi si lucianm, unde bifez poly silver-ul ? Link to comment
brusli Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 eu am votat alb dar am tico...matiz e o e(in)volutie a lui tico nu? Link to comment
florinbad Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Brusli, îti raspund cu citatul exceptional al lui Laurentiu83 (tine-te bine!): "O fi Tico-ul tau mai mare decat Matizul meu dar eu macar pot sa ma laud ca am un mic Porsche in parcare. He He He !" Link to comment
brusli Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 nu cred ca aveti toti un porsche in parcare matiz Link to comment
laurentziu83 Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 Cautati si citatul lui Lucman si o sa vedeti de de ce am scris asa. Pt Busli: Nici eu n-am, simplu. Porchele e mai mare fata de spatiul pe care il am la dispozitie asa ca mi-am comandat unul mai mic. :smoking: He he he. Am ajuns la peste 160 cu el ,ar ajunge si la peste 200 :afro: , dar numai o singura data, are vana in el, seamana privit din fata cu masina germana. A propos, am impresia ca al tau seamana cu Suzuki Swift, nu ? N-am auzit prea multe de el. Link to comment
brusli Posted June 17, 2004 Share Posted June 17, 2004 ca sa vorbesc si on-topic vreau sa spun ca indiferent de culoare tico+matiz sint ceeeeeeeeeel mult masini de jucarie(chiar caricaturi de masini). ele nu pot fi considerate masini...indiferent de culoare(on-topic). de la cielo in sus pot considera ca vb despre masini Link to comment
body Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 A mea e poly-silver , pt ca e combinatie ok cu negru si cu capacele de la roti tot argintii . Cieloul e argintiul ala metalizat coreean un pic diferit de poly silver. Bafta Link to comment
Mario1985 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Verde deschis, brotacel si sunt mandru de el.E o frumusete Link to comment
steph Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 si eu tot brotacel ... auzi cica culoare de tipe fftopic: Link to comment
NFS Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Sa fii convins! Cind i l-am luat pe al nevesti-mii, am intrebat-o ce culoare? Verzuliu, a zis, ca e la moda! Zic, bine, bine si la anu ce faci? Pai la anu imi iei altu'! A cam avut dreptate... dupa 6 luni l-a maritat! Link to comment
steph Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) adica eu am masina de tipa? Edited June 14, 2005 by steph Link to comment
hellcat Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) Si tatal meu are un Matiz poly silver, culoare pe care si-o dorea de pe timpul lui Ceasca. Binenteles ca nu pe Matiz. Edited June 14, 2005 by hellcat Link to comment
Berti Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Hehe... se pare ca deocamdata sunt singurul cu Satin Beige. (Bej Metalizat in talon) Link to comment
body Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Poly silver e al nevestei pt ca asa i-a placut ! Kalosul e albastru pastel Link to comment
laurentziu83 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Hehe... se pare ca deocamdata sunt singurul cu Satin Beige. (Bej Metalizat in talon) <{POST_SNAPBACK}> Esti primul care a votat de fapt. Pe forum mai sunt vreo 4-5. Pot sa mai votez odata? ca turcoaica mea tot un fel de Sky Blue are, numa ca se cheama "Albastru Otoman" Link to comment
URX Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Galben autostrada.O culoare placuta.Se asorteaza bine cu negru. Link to comment
guru Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Ha 5 voturi,5 culori,da rosu?unde e rosu? Al meu e rosu. Link to comment
dxr Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 al meu este alb. alb casablanca. Link to comment
dreamlike Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Dupa cum se vede albastru cobalt. Am asteptat o luna dupa culoare. Link to comment
sam Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Nevasta-mea si-a dorit Matiz rosu si asta a primit. + huse in combinatie rosu cu negru. + bradulet rosu +racleta rosie. Urmeaza probabil husa volan rosie Masina era deja in magazin cand m-am dus sa cumpar un Matiz. Am intrebat daca e de vanzare, am facut actele, am platit si in 3 ore a luat-o acasa. Link to comment
Mircea D Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Si al meu e rosu si tot nevasta e de vina. A fost greu sa ma hotarasc, toate culorile sunt frumoase, dar in final au ramas doua in discutie, gri metalizat si rosu. A cistigat rosu nu numai pentru ca era preferinta nevestei ci si pentru ca era expusa una rosie in magazin. Dealerul spunea cind am cumparat-o ca e culoarea lunii (octombrie 2004) si ca a observat ca in anumite perioade se vind anumite culori. Imi place cu o singura obiectie, se vede praful mult mai bine decit pe una de culoare deschisa. Dar daca nevasta e multumita ce mai conteaza... Link to comment
Recommended Posts