iuzar Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Pentru cei care au o zi proasta si au chef de cearta va invit sa faceti scandal aici... Eu: Cred ca daca il prind pe Basescu il castrez. Repara "desteptii" carosabilul pe Mihai Bravu de parca pica bombele...fara nici o coordonare, ba se apuca sa faca jumatate de sens, pun garduri pe strada, dupa aceea se apuca pe sensul celalalt...parca au mincat cucuta. A ajuns Mihai Bravu pista de off-road nu altceva... Link to comment
NFS Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Acu... nu ca as vrea sa-i iau apararea... ca mi se rupe-n 14... dar n-ai treaba cu basescu la faza asta... din cite stiu eu, mingea e in terenul primarilor de sector... da' banuiesc ca e mai greu sa tai 6 perechi de oo! Link to comment
Shenck Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 A ajuns Mihai Bravu pista de off-road nu altceva... Da asa e. Am gasit insa pt bucata de MB care o strabat ruta ocolitoare fff misto ca e printre blocuri si inafar unei intersectii esti mereu pe drumul cu prioritate. Ruta asta lega Tineretului de Muncii. Pe mine ma oftica cel mai tare smekerii cu masini de masini , cu gemuri fumurii care opresc masina pe bucata de linga pasajul din muncii (o sg banda + linia de tranvai) si totul e plin de gropi. Evident opresc in paralel cu cea mai mare gropa ca de sa-i tzi minte ca-s smekeri. Tare ma bate gindu sa scot mina pe geam (mai ales cind conduce muierea) si sa ma joc un pic cu spray-ul de vopsea... asa doar un pic... Link to comment
danielson Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 A ajuns Mihai Bravu pista de off-road nu altceva... Tare ma bate gindu sa scot mina pe geam (mai ales cind conduce muierea) si sa ma joc un pic cu spray-ul de vopsea... asa doar un pic... Vezi ????? Astia ca tine mazgalesc masinile cu vopsea ! In loc sa folosesti si tu o moneda de 5 mii, e mai ieftin + este ecologic. Link to comment
NFS Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Pentru cei care au o zi proasta si au chef de cearta va invit sa faceti scandal aici... ...si daca tot veni vorba... exceptind faptul ca mi-am lasat masina in service si m-am inghesuit prin tramvaie ca sa ajung la servici... azi am o zi EXCELENTA! Am primit o veste buna, am reusit la un interviu! Link to comment
mongoose Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Nu Basescu e de vina pentru idiotzeniile alora. El s-a zbatut pentru a obtine fonduri. Desi au stat nenorocitii astia de PSD-ei pe ele k la clocit pana la urma le-au dat drumu. Dar tot si-au bagat coada la capitolul ce firme repara ce. Din ce stiu eu exista doua tipuri de lucrari: efectuate de Primaria Generala si efectuate de primariile de sector. E bine sa te asiguri ca lucrarea respectiva e facuta de Prim. Gen. ca sa il injuri pe Basescu. Dar tare ma tem ca e facuta de sector, cu baietii lor de baieti si firmele aferente + comision ca asa le shade bine. Eu as mai remarca ceva. Nu am mai vazut atatea strazi reparate (asa nashpa cum le fac boii astia) de nu mai tin minte cand. Practic nici nu sunt sigur ca s-au mai facut atatea reabilitari. Nu mai vorbesc de reasfaltari cu totul. Eu zic sa asteptam pana la toamna si apoi sa injuram. O sa vina si votul si vom stii ce si cum in functie de ce se vede la sf. anului. Link to comment
mongoose Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Felicitari. Ce fel de interviu si ce fel de job? Si daca tot veni vorba... exceptind faptul ca mi-am lasat masina in service si m-am inghesuit prin tramvaie ca sa ajung la servici... azi am o zi EXCELENTA! Am primit o veste buna, am reusit la un interviu! Link to comment
danielson Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Nu Basescu e de vina pentru idiotzeniile alora. El s-a zbatut pentru a obtine fonduri. Desi au stat nenorocitii astia de PSD-ei pe ele k la clocit pana la urma le-au dat drumu. Dar tot si-au bagat coada la capitolul ce firme repara ce. Din ce stiu eu exista doua tipuri de lucrari: efectuate de Primaria Generala si efectuate de primariile de sector. E bine sa te asiguri ca lucrarea respectiva e facuta de Prim. Gen. ca sa il injuri pe Basescu. Dar tare ma tem ca e facuta de sector, cu baietii lor de baieti si firmele aferente + comision ca asa le shade bine.Eu as mai remarca ceva. Nu am mai vazut atatea strazi reparate (asa nashpa cum le fac boii astia) de nu mai tin minte cand. Practic nici nu sunt sigur ca s-au mai facut atatea reabilitari. Nu mai vorbesc de reasfaltari cu totul. Eu zic sa asteptam pana la toamna si apoi sa injuram. O sa vina si votul si vom stii ce si cum in functie de ce se vede la sf. anului. Basescule, tu esti ? Sa nu te recunosc ... Link to comment
mongoose Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Rectific. Cred ca totusi Mihai Bravu este la PMB. Uite aici: http://www4.pmb.ro/wwwt/avize/lucrgrf2.asp Aparent CCCF lucreaza la ea. Asa e? Te-ai uitat pe panourile alora? CCCF din cate stiu e fima mare, nu neaparat cea mai buna dar parca ar fi ok. Naiba sa ii ia. Macar rezultatul final sa fie ok. Eu mai strang din dinti, poate, poate. Link to comment
mongoose Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Eu sunt, m-ai dat in vilag Acum serios, mie personal imi place de baiatul asta, macar doar ca a desfiintat buticaraia nenorocita care era peste tot. Doar pentru chestia asta si e ceva. A scot cam 25% garbage din Bucuresti prin desfiintarea astora. Pentru cei carora le place sa isi faca cumparaturile civilizat la Carrefour sau Cora, ganditi-va ca aceste magazine nu se dezvoltau niciodata daca nu dispareau buticarii. Buticari care aveau preturi mai mari si marfa mai nashpa. Basescule, tu esti ? Sa nu te recunosc ... Link to comment
iuzar Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 Rectific. Cred ca totusi Mihai Bravu este la PMB.Uite aici: http://www4.pmb.ro/wwwt/avize/lucrgrf2.asp Aparent CCCF lucreaza la ea. Asa e? Te-ai uitat pe panourile alora? CCCF din cate stiu e fima mare, nu neaparat cea mai buna dar parca ar fi ok. Naiba sa ii ia. Macar rezultatul final sa fie ok. Eu mai strang din dinti, poate, poate. Pai tu unde stai, frate Mongoose? Eu stau in Iancului si dau tot timpul de nebunia asta. Deja sunt aproape doua luni de cand a inceput balamucul asta. Intr-adevar e CCCCCCCF-ul, mai bine ramineau la facut cai ferate, baga-i-#@%!$@%#$^@%#^@$& (numai de bine, credeti-ma) "> Link to comment
iuzar Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 Eu sunt, m-ai dat in vilag Acum serios, mie personal imi place de baiatul asta, macar doar ca a desfiintat buticaraia nenorocita care era peste tot. Doar pentru chestia asta si e ceva. A scot cam 25% garbage din Bucuresti prin desfiintarea astora. Pentru cei carora le place sa isi faca cumparaturile civilizat la Carrefour sau Cora, ganditi-va ca aceste magazine nu se dezvoltau niciodata daca nu dispareau buticarii. Buticari care aveau preturi mai mari si marfa mai nashpa. Basescule, tu esti ? Sa nu te recunosc ... Eu cred ca e invers, frate. Daca nu apareau Cora, Carrefour & sons infloreau buticarii la mare arta. In nici un caz nu au asteptat Carrefour&stuff sa desfiinteze Basexu buticele... Link to comment
mongoose Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Nu asteptau e adevarat, dar aveau o concurenta acerba reprezentata de acel tip de comert. Cei din cartierele sarace de acolo si-ar fi facut plinul si acum, nu toti au masina si marea majoritate oricum nu credeau ca se poate mai ieftin (am vazut cu ochii mei). Chestii de perceptie, e frumos trebuie sa fie si mai scump. Link to comment
VIPER Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Stati sa vedeti cum ein Titan acuma, pe Grigorescu!!! Nene, daca aveti masini cu garda mai joasa sau tobe mai lasate, OCOLITI TOATA ZONA!!! Dupa ce ca au ras aiurea strada de are o diferenta de nivel de cativa cm, pe partea rasa, din loc in loc, sunt gropi puse invers, adica niste inaltari fara nici un sens! Daca nu le vezi de praf si mergi mai tare, gata baie de ulei sau ce mai ai pe jos in fata!!! P.S. Toate bulevardele si strazile importante sunt in administratia Primariei Generale, doar drumurile secundare, aleile si stradutele sunt in administratia Primariilor de Sector! Link to comment
mongoose Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 eu stau pe Petre Ispirescu, in sect. 5. Acolo zici ca se bombardeaza zilnic. Nu stiu cat de buni sunt CCCF sau daca exista alta firma care sa faca mai bine. Cert este ca e lipsa de profesionalism la cam toate firmele din romania, dar lucrarile trebuiau efectuate. Oricum, fac them, ideea e ca nu primarul trebuie sa le organizeze locul de munca. Putea alege alta firma, dar eu stiu ca lucrarile au fost impartite in bucati mari si date la firme diferite sa nu fie banuita PMB de partinire. De aici rezulta ca si astia (CCCF) au obtinut o bucatica. Daca te uiti pe link-ul ala o sa vezi ca mai sunt si alte firme: Strabag, EuroConstruct si multe altele. De fapt problema cred ca este faptul ca in contract nu au fost trecute si conditiile pe care sa le respecte baietii in timpul lucrarilor. Si de aceea fac cum le tuna. Chiar o sa cer detalii unui prieten care lucreaza in domeniu. Rectific. Cred ca totusi Mihai Bravu este la PMB.Uite aici: http://www4.pmb.ro/wwwt/avize/lucrgrf2.asp Aparent CCCF lucreaza la ea. Asa e? Te-ai uitat pe panourile alora? CCCF din cate stiu e fima mare, nu neaparat cea mai buna dar parca ar fi ok. Naiba sa ii ia. Macar rezultatul final sa fie ok. Eu mai strang din dinti, poate, poate. Pai tu unde stai, frate Mongoose? Eu stau in Iancului si dau tot timpul de nebunia asta. Deja sunt aproape doua luni de cand a inceput balamucul asta. Intr-adevar e CCCCCCCF-ul, mai bine ramineau la facut cai ferate, baga-i-#@%!$@%#$^@%#^@$& (numai de bine, credeti-ma) "> Link to comment
VIPER Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Stai sa vezi ce fain e sa pleci din Titan, sa treci prin Pantelimon si apoi pe Iancului spre Stefan cel Mare... Oare Daewoo nu are in plan si un Espero off-road?? Si, ca veni vorba de drumuri si halul in care se lucreaza: cum pana calului se poate ca drumul Urziceni-Buzau-RmSarat-Focsani-Adjud etc sa fie la fel ca acum 3-4-5-6 ani? De ti-e mai mare dragul sa alergi pe el!!! Link to comment
mongoose Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 Calitatea materialelor si a executiei imi vine in minte. Dar cine stie. Parerea mea insa e ca ar cam trebui facuta o autostrada spre moldova, nu doar un drum de-asta, "european". Stai sa vezi ce fain e sa pleci din Titan, sa treci prin Pantelimon si apoi pe Iancului spre Stefan cel Mare... Oare Daewoo nu are in plan si un Espero off-road?? Si, ca veni vorba de drumuri si halul in care se lucreaza: cum pana calului se poate ca drumul Urziceni-Buzau-RmSarat-Focsani-Adjud etc sa fie la fel ca acum 3-4-5-6 ani? De ti-e mai mare dragul sa alergi pe el!!! Link to comment
alx Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 veneam teleleu pe Metalurgiei - Obregia in drum spre casa. Bum o groapa, doua am inceput sa injur la greu!@#$%^&. Vad in zare niste masini grele si imi zic: Lasa ca mai rezist un pic ca asfalteaza si ma scot... Cand ma apropii de ei vad ca montau borduri noi!!! Pai fir-ar- mama lor de nenorociti ei monteaza borduri noi dar asfaltu' e plin de gropi??? Eu inteleg ca e vreun comision al vreunui consilier cu bordurile astea (am auzit ca sunt importate de prin italia ca sanchi noi n-avem piatra buna de borduri) dar macar sa refaca strada inainte ("> Link to comment
iuzar Posted April 21, 2004 Author Share Posted April 21, 2004 Stai sa vezi ce fain e sa pleci din Titan, sa treci prin Pantelimon si apoi pe Iancului spre Stefan cel Mare... Oare Daewoo nu are in plan si un Espero off-road?? Si, ca veni vorba de drumuri si halul in care se lucreaza: cum pana calului se poate ca drumul Urziceni-Buzau-RmSarat-Focsani-Adjud etc sa fie la fel ca acum 3-4-5-6 ani? De ti-e mai mare dragul sa alergi pe el!!! Daca ti-e dor de off-road ia-o spre Constanta sa vezi cum e drumul intre Fundulea-Ileana-Stefanesti, se circula pe o singura banda (pentru ambele sensuri, la intelegere) pentru ca marginile soselei au cedat dupa zapada din iarna. Sunt gropi de 15-20 cm!!! VIPER, drumul spre Moldova e super in comparatie cu ce a ajuns Constanta... Link to comment
VIPER Posted April 21, 2004 Share Posted April 21, 2004 O sa alerg anul asta prin tara spre Arad, Sebes, Bistrita, Vaslui, etc, si o sa fac o statistica a drumurilor... Link to comment
Lucian M Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 ia sa veniti si prin Neamt, sa va faceti o impresie ! dar sa veniti cu espero off-road sau evntual, dotat cu pachet "drumuri grele" Link to comment
iuzar Posted April 26, 2004 Author Share Posted April 26, 2004 Lucian, am fost pe traseul Bicaz-Lacu Rosu-Lacu Sf. Ana-Balvanyos ai mi-a ajuns... "> Link to comment
Lucian M Posted April 26, 2004 Share Posted April 26, 2004 Lucian, am fost pe traseul Bicaz-Lacu Rosu-Lacu Sf. Ana-Balvanyos ai mi-a ajuns... "> chiar ti-a ajuns? da EU, care stau aici de cand m-am nascut, ce sa mai spun? ca am murit si am inviat de cate mii de ori? avem in nt cela mai de kko drumuri din cate ar putea exista in RO (sper sa nu jignesc bucurestenii ). doar VOI aveti drumuri mai naspa ca in nt. prietenul nostru iuzar si-a pus mainile in cap doar pt cateva ore, eu mi le pun in cap cu fiecare cm de drum parcurs in nt. de asta ne mor suspensiile, stricam jentile si ne trancane tot in masini. asta a fost un naduf, un elogiu pt drumurile din nt. cand scap pe E85 ii dau 120 din cand in cand, pt placerea de a conduce cu viteza pe un drum cu adevarat european. sau suntem si noi, cumva, in europa, si nu stiam?! va rog, corectati-ma? cred ca am sa fac un chestionar: Cele mai proaste drumuri din RO. sau Judetele cu cele mai proaste drumuri din RO. ce spuneti? dar sa nu mi-o luati inainte Link to comment
iuzar Posted April 27, 2004 Author Share Posted April 27, 2004 Mai proaste decat drumurile voastre, Lucian, sunt cele din salaj. dupa ce ca judetul ala arata de parca ar fi parasit de secole, nu ai strazi pe care sa circuli decat daca ai garda la sol f inalta si talon zdravan la roate. si pe deasupra, daca te tii dupa semnele de directie spre orase ajungi la unguri in loc sa ajungi inapoi in Bucuresti Link to comment
Lucian M Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 si eu, care credeam ca Neamtul e campion la gropi... uite ca mai sunt altii si mai "tari" ca noi... ni se face mila de masinile noastre. hai sa mergem la munca in tari straine si sa ne cumparam... nush, ziceti si voi o masina pt x-treme conditions (noul Jeeprescue ar fi ideal) Link to comment
Recommended Posts