zack Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 uitati niste covorase superbe. Link to comment
MCojo Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Daca tot le-ai aratat spune si de unde se pot procura, la ce preturi... Link to comment
zack Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 din pacate sunt de pe cardomain luate ("> as vrea si eu asa presulete...sunt misto rau. la noi nu or aduce? la dealeri n-au ?? Link to comment
Lucian79 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Mai daca va intereseaza accesorii ptr chevy sa vedem cum facem ca sora-mea e in Canada si luna viitoare vine ceva prietena de-a ei in tara ..sa vorbeasca cu ea sa vedem daca-i de acord sa aduca la bagaj huse si covorase CHEVROLET. Nu garantez insa promit ca vb cu sorela sa o intrebe p-aia daca vrea sa le aduca. Link to comment
dany_s Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 o sa vin si eu la anu in mai in Ro si o sa pot sa aduc sigur cate ceva. Acum mi se pare totusi prea devreme sa ma interesez. O sa va tin la curent insa, pt modele si ce preturi exista. Covorase din alea ca-n poza n-am vazut, eu pe altele le stiu dar o sa mai caut. Link to comment
DomnulRobert Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Pt nicubarbu : Am vazut pe riderauto.hu urmatoarele accesorii care ma intereseaza : eleron si pleoape pt kalos. Poti sa aduci asa ceva si aici la noi ? Link to comment
zack Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 (edited) uitati ce am gasit... http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...hl%3Dro%26lr%3D masina arata absolut superb... Edited October 16, 2005 by zack Link to comment
Abram Burel Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Masina asta pare... doua - a se vedea jantele de la roti! Link to comment
Satori Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 E aceiasi, probabil. Au incercat jenti diferite. Link to comment
dany_s Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 am fost la un salon de tuning recent, cel mai mare interior din Canada si era si un stand GM cu cateva modele stock dar sportive si cateva modele modificate la un tuner local afiliat cu Gm numit Street Force.(bine ca si ei la randul lor iau unele componente de la alti producatori). Era si un Pontiac Wave putin modificat si am 2 poze dar sunt de proasta calitate. Arata misto oricum. Body kit, suspensie lasata si jante de 17" Link to comment
dinoc Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 (edited) Cum se numesc oare "bull-bar-urile" pe care le are Kalos-ul din imagine (fata + spate) ? Am mai vazut un Daewoo Kalos gri-argintiu cu chestii din astea in oras ... arata bine ... as vrea si eu pt Kalos .. aveti idee de unde se pot procura ? Edited November 2, 2005 by dinoc Link to comment
Satori Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Stai la coada. S-a mai vorbit despre asta si eu caut disperat. De ceva timp. Fara succes. Link to comment
dinoc Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 (edited) Aaa da ? ... Pai pe unde s-a cautat ca sa stiu sa nu mai intreb . Dar de numit cum s-or numi ? Edited November 2, 2005 by dinoc Link to comment
nexxus Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Apropos de bullbar, arata bine... Link to comment
ASIMO Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 @Satori : pai bine, mah, aia care au facut ala verde tot nu ti-au raspuns? Link to comment
Satori Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Nu. Cred ca nu stiu sa 'vorbeasca' prin email. Link to comment
ASIMO Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Da... si asata e singurul mode de "contact". Giii! Stiu baietii sa se faca cunsocuti! Link to comment
ToPser Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Mi se pare ca am un nr de telefon de la baietii aia ...era scris pe o carte d vizita ...o sa caut si daca o gasesc va zic numarul Link to comment
mike.omega Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Stai la coada. S-a mai vorbit despre asta si eu caut disperat. De ceva timp. Fara succes. Dai o bere daca iti spun? ) www.autoaasia.ro >- Link to comment
Satori Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Nu raspund. Tacuti rau de tot. si e de fapt: http://www.autoasia.ro/ Link to comment
dinoc Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Hai c-am intrebat eu (preturi aproximative): - 1 bucata bull-bar ~ 200 Euro (deci fata + spate in jur de 400) - oglinda aceea de la eleron in jur de 30-40 Euro - mai are bandouri laterale pt hatch-back (in V ) in jur de 100 E setul - si mai are o multime de ornamente cromate sau nu pt exterior, interior si altele pt care n-am mai cerut preturi Link to comment
Satori Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Sunt chiar si eleroane pentru sedan. Ok, bun inceput. Sa vedem ce si cum Link to comment
DomnulRobert Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 La mine nu merge linkul.. Satori si cat e un eleron pt sedan ? daca ai aflat Link to comment
Abram Burel Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 (edited) Parerea mea e ca draciile alea de pe bare nu se "asorteaza" cu Kalosul (indiferent de an, cel putin pana acum). Ideea ar fi ca liniile curbe ale Kalosului nu au nimic de-a face cu patratismul adaugirilor alea. In fata, partea orizontala "musca" din calandru si, cum n-are nici un "aliniament" cu restul putinelor muchii, arata fix ca un... petec. In spate nu mi-e clar de ce au pus poza aia, in care dracia parca e pusa de test. lasand sa se vada o "dara" neagra care nu-mi dau seama daca e o "fanta" sau te pomeni ca mastic?! Dincolo de "calitatea" montajului (asa cum se vede din poze), nedumerirea mea ramane despre cum sa pui pe o masina rotofeie o chestie patratoasa. Adica nu se cade. Edited November 12, 2005 by Abram Burel Link to comment
Recommended Posts