Jump to content

Recommended Posts

Le-am cumparat inainte de a monta detectorul sus la parasolar .Sunt mai inguste (si nu trebuia sa ridic mult detectorul pe parbriz.Eu unul sunt multumit(deocamdata) de ele (sunt ,made in Spain) :thumbl:

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Asta e diferenta. Daca sunt cumparate din Selgros, Cora, Real, etc n-ai ce face cu ele. Asa am patit si eu si dupa o saptamana le-am pus inapoi pe cele stock. O pereche buna de stergatoare de genul asa se ridica pe undeva pe la 100 de euro.

Setul de stergatoare Bosch sau Valeo este aprox la aceeasi bani. Eu am Bosch si a costat de la Augsburg 100 ron. Diferenta se vede asta este clar. Sunt de tip lamela si sterg cu mult mai bine decat cele originale. Intradevar la cel de pe partea stanga raman cam 5 cm in care stergatorul nu atinge parbrizul in pozitia off. Dar pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc.

• 2 weeks later...
Multumesc pt urari, 115RON, de la un magazin virtual. Dar cred ca bandourile sunt exact ca ale tale... :) >-

Numele magazinului se poate spune, macar pe privat?

Merci

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Am reusit sa schimb putin aspectul interior prin atasarea unor ornamente nichelate la gurile de ventilatie . Pot spune ca acestea m-au costat doar 36 de lei ( desi caut de un an si eram in stare sa dau pe ele si 100 lei .

:( De unde ti-ai cumparat inelele?As fi si eu interesat.

Multam' :)