ileana Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 "eu si daewoo-ul meu" sau "noi si daewoo-ul nostru"?... deformatia profesionala ma face sa pun intreabarea asta... si nu numai (prietenii stiu de ce ) Link to comment
ileana Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 (edited) Ti-am adaugat si un sondaj sa traiesti! Edited June 5, 2005 by ileana Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Eu - 21 de ani... no waaaaaaay! Link to comment
andreib Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 In aceeasi categorie cu Zmeul... > . Experimentez cat mai multe > Link to comment
dann Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 eu cred ca ileana incearca sa isi gaseasca un posesor de daewoo! >- daca da, trece-ma si pe mine pe lista: 20 de ani si disponibil ( relativ, bine ca nu se uita pe forum, ca imi da knock-out ) Link to comment
ileana Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 eu cred ca ileana incearca sa isi gaseasca un posesor de daewoo! >- ..deschidem si topic de matrimoniale...e o idee...la burse...deocamdata suntem la statistici Link to comment
Alezz Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Momentan 23 de kile si cum au mai spus si altii...no way mai bine . Link to comment
Maniaku Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Yeeeeee Sunt sub Alezz 22 de kile+relatie stabila. Casatorie??? No way(inca..) Link to comment
dann Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 (edited) ..deschidem si topic de matrimoniale...e o idee...la burse...deocamdata suntem la statistici <{POST_SNAPBACK}> la bursa? si cum sa sune? "cumpar posesoare de daewoo?" sau mai bine "posesor de daewoo, ma ofer spre vanzare" ? Edited June 5, 2005 by danmoise Link to comment
ileana Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 "cumpar posesoare de daewoo?" esti pe drumul cel bun!..pune banii la saltea, ca posesoarele de daewoo nu sunt ieftine..cand te hotarasti sa bati palma, da-mi un semn..imi iau esarfa tricolora si iti pun pirostriile ! Link to comment
Leutzu Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Necasatorit, inca, dar posesor de relatie de 4 ani...asta seamana a anunt Link to comment
laurentziu83 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 pe buletin nu scrie nik acolo (am vechi), deci necasatorit, la 21 de ani ai mei si nici nu ma grabesc. sper sa mai stau ani buni asa, imi convine, n-am gagica, experimentez deocamdata > P.S.: da vad ca numai de-alde noi raspund aici, unu nu-i cu tabla pe deget. Link to comment
bogdanc Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 La fel si io... ma rog, posesor relatie de 3 ani, deci "cu un picior in groapa"... Link to comment
Mike1 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Idem cu stimabilii mei colegi de club ce sau pronuntat anterior: Relatie stabila de 3 ani , dar la 21 de ani, hai aproape 22, inca nu a sosit vremea Probabil ca fericitul eveniment se va produce cand clubul nostru va avea vreo 3000 de membri Link to comment
florinbad Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 P.S.: da vad ca numai de-alde noi raspund aici, unu nu-i cu tabla pe deget. <{POST_SNAPBACK}> Uite ca-ti raspunde si unu' cu tabla pe deget ! Am pashunu de ani si sunt INSURAAATTTT (parca as fi la Ciao Darwin)! M-am "maritat" la 34 de ani, deci pâna atunci am testat si am tot testat ! Iar pentru cei care nu sunteti înca cu tabla, va dau un sfat: NU VA INSURAAAATTTTIII ("> ! Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Aloooo, ii strici Ilenei afacerea! Link to comment
florinbad Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Ba nu-i stric nimic! Ileana este ... ofiter de stare civila! Acu' nu toata lumea din tara se apuca sa-si puna pirostriile in Ilfov ! Link to comment
ileana Posted June 6, 2005 Author Share Posted June 6, 2005 Acu' nu toata lumea din tara se apuca sa-si puna pirostriile in Ilfov jud. Calarasi, nu Ilfov...si nu va descurajati flacailor...sunt fete fromoase prin partea locului Link to comment
Gica Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 jud. Calarasi, nu Ilfov...si nu va descurajati flacailor...sunt fete fromoase prin partea locului <{POST_SNAPBACK}> Da.. lasa-ma ca stiu, pai si la nevasta-mea in buletin scrie "locul nasterii: Oltenita" - de la tine de-acolo ! Link to comment
laurentziu83 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 married, without kids! <{POST_SNAPBACK}> Buna optiune, ca mi-s dragi copchii ca sarea-n ochi. Link to comment
panzer Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Vad ca cei insurati sunt mai rezervati in comentarii. E si normal. Cei de 21-22 sunt cu gura mare, flacai! Baieti I've got news: TRECE! Personal, single, da' incearca sa ma convinga! Pana una alta anul asta am primit o invitatie sa fiu cavaler de onoare la nunta fostei prietene! Pe el nu l-am cunoscut inca! Link to comment
expero 16V Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Daca am stat cu o domsoara 8 ( OPT ) ani se pune ca am fost casatorit ? ca unii nu stau casatoriti cat am stat eu ! @ Panzer - Pe mine , dupa cum vezi , nu m-a convins indeajuns >- Link to comment
Guest Mecmar Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Uite ca-ti raspunde si unu' cu tabla pe deget ! NU VA INSURAAAATTTTIII ("> ! <{POST_SNAPBACK}> Hai mai Florine, chiar asa? Eu zic sa va mai si insurati. Dar un picut mai tarziu. Sunt mandru posesor si de Matiz si de nevasta dar si de un campion de inot. Si pe toti trei ii . Link to comment
Recommended Posts