OCEBE Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 pe certificatul meu de nastere sta scris: sex barbatesc in boletinul anterior scria: starea civila casatorita o explicatie a neconcordantei ar fi ca primul act e eliberat de primarie pe cand al doilea de politie; in fine, pe buletinul actual sta scris: casatorit iar eu completez: once. Link to comment
ileana Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 incet dar sigur, familistii iau avans!...incepusem sa ma sperii, munca mea nu e compatibila cu daewoo!..dar nu-i asa! Link to comment
laurentziu83 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 oricum vad ca masinile daewoo sunt tinute de oameni cat de cat mai asezati la minte. constat numai eu? Link to comment
ileana Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 oameni cat de cat mai asezati la minte mai repede nebunii frumosi ai micilor giganti! Link to comment
Mike1 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 @ laurentiu te rog arunca o privire asupra post-ului meu din topicul "Amici din zona" si vei ajunge la concluzia ca si eu am aprox aceeasi convingere "> Link to comment
Mircea Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Buna optiune, ca mi-s dragi copchii ca sarea-n ochi. without kids YET!!!! Link to comment
Gica Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 (edited) Las' ca Laurentiu stie ca si el a fost "copchil" (asa se zice in Galati?) si le arunca cu sare in ochi celorlalti... acum crede ca toti copii fac la fel ca el... (just kidding, Laur...) Edited June 8, 2005 by Gica Link to comment
body Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Married , no kids , possible next winter ! Link to comment
body Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 mai repede nebunii frumosi ai micilor giganti! <{POST_SNAPBACK}> Te rog frumos !Jeu are masina ( kalosu' ) , aia mica e a lu' consoarta! Link to comment
darem Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Peste patru zile facem un an de la casatorie! no kids ...yet!!!! si nici in plan prea curand! Link to comment
remix Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Necasatorit. Am 23 de ani si ultimii 4 si ceva i-am dedicat unei singure fete. Eu nu-mi fac planuri. Ea isi face. Ramane de vazut cat de bine ma eschivez eu, cat de convingatoare va fi ea. Dar pentru viitorul apropiat (1-2 ani) nu se intrevede o schimbare majora de statut... poate cel mult sa ne gasim o locuinta impreuna. In plus nici nu am mare respect pentru un certificat de casatorie. Parerea mea este ca familia o fac oamenii, nu hartiile. Om trai si om vedea. Link to comment
Rapiduletul Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 30 de ani, casatorit de un an si jumatate, impreuna de 10 ani, o fetita de 6 ani. Pana acum cred ca am depasit tiparul celor care au scris inaintea mea... Link to comment
Reddog29 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Inca un vot pntru ncasatoriti Chiar ca suna a Caio Darwin Link to comment
masterbobs Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 casatorit de aproape un an... adica...325 de zile, 3 ore si cateva minute de la starea civila... la 30 de ani era cazu ca pe urma nu ma mai lua nimeni... ) Link to comment
Gica Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Si poza a cui este ? Banuiesc ca e f.f. veche avand in vedere ca e alb-negru... Link to comment
masterbobs Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 (edited) Si poza a cui este ? Banuiesc ca e f.f. veche avand in vedere ca e alb-negru... <{POST_SNAPBACK}> e chiar nevasta mea anul asta ... nu stiu cu vezi tu lumea dupa casatorie dar eu am pierdut spectrul "rogvaiv" de cand "gandim" amandoi (cuplul adica) se transforma totul in da si nu , 0 si 1 ... Edited June 21, 2005 by masterbobs Link to comment
AZH Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 28 ani, casatorit de aprox 5 ani, un bebe de un an si juma', care a si fost la ultima intalnire Woo. Link to comment
laurentziu83 Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Si poza a cui este ? Banuiesc ca e f.f. veche avand in vedere ca e alb-negru... <{POST_SNAPBACK}> Telefonu' zice ca nu Stai linistit ca problema cu luatu dupa 30 de ani e la ele, nu la noi Link to comment
dann Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 azi a zis "DA" countdown 2 extinction....(pt cunoscatori) Link to comment
hitman Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 (edited) Vorbind de acest topic, titlul suna a : 'Are you available for a marriage ?' Daca e asa, io i-as fi pus titlul 'Cum stati cu dragostea?' Edited July 23, 2005 by hitman Link to comment
NFS Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 ... io i-as fi pus titlul 'Cum stati cu dragostea?' Hai mah, ca nu suntem asa intimi... Link to comment
SSorin Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 jud. Calarasi, nu Ilfov...si nu va descurajati flacailor...sunt fete fromoase prin partea locului <{POST_SNAPBACK}> O "oferta" concreta,ceva...??? Link to comment
hitman Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Hai mah, ca nu suntem asa intimi... Moncher, n-am zis 'Cum stati cu sexul?' Dragostea presupune multe : romantism, intelegere, acceptare, compatibilitate, etc. Adica la partiile astea m-am gindit in principal. Link to comment
Recommended Posts