Pedala Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 cauta pe de ce adobe acrobat. Apare ca o imprimanta deci il poti folosii la orice program care imprima ceva... Link to comment
Tommy Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 incearca si-un copy paste Link to comment
NFS Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 (edited) NU merge copy paste din pdf, decat daca ai versiunea full, adica nu doar Acrobat Reader, dar si atunci nu poti selecta mai mult de un rind o data. (Sau n-am descoperit eu cum se face... sau nu permitea versiunea pe care o aveam eu) Eu as sugera altceva: Iei un ABBYY Fine Reader, care stie sa deschida si pdf-uri, apoi bagi un OCR si salvezi .doc Daca vrei, te ajut cu programele, chiar si cu actiunea, daca nu te descurci. Facem cumva, detalii pe PM. Later edit: Am testat varianta mea, merge!!! Edited February 4, 2006 by NFS Link to comment
alx Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Cu Acrobat (simplu, nu reader) poti sa salvezi in diferite formate sau sa faci copy/paste dar asta numai daca creatorul pdf-ului a permis asta. Daca nu, singura varianta este cu screenshoturi si ocr. Dar e fff multa munca. Link to comment
VIPER Posted February 4, 2006 Author Share Posted February 4, 2006 Haidi, mai... Ai PDF Password Remover, apoi Adobe Acrobat 7 si gata, faci ce vrei cu pdf-ul... Link to comment
aztec Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Eu as sugera altceva:Iei un ABBYY Fine Reader, care stie sa deschida si pdf-uri, apoi bagi un OCR si salvezi .doc asta a fost solutia salvatoare pana la urma... dar am cam lucrat toata noaptea... si acum fug la munca(aia platita >- )... Link to comment
Tommy Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) NU merge copy paste din pdf, decat daca ai versiunea full, adica nu doar Acrobat Reader, dar si atunci nu poti selecta mai mult de un rind o data. crede-ma ca merge daca ai permisiune pe :: content copying or extraction din adobe reader 7.0, dai: ctrl+a, ctrl+c, start run winword, ctrl+v incearca Edited February 5, 2006 by Tommy Link to comment
florinbad Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Daca PDF-ul contine numai text mai exista optiunea File - "Save as text", care poate fi editat (cu destul efort, aranjare in pagina, font etc.) în Word. Link to comment
remix Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Pai daca copiezi partitia ta originala pe un hard mai mare tot marimea aia o va avea (cu Partition Magic). Dupa aia cand vei avea probleme, o stergi pe aia stricata si o pui la loc pe aia salvata.Daaaaar mai bine daca folosesti windows xp iti faci o "distributie" (daca pot sa folosesc un termen Linux) personalizata, adica doar cu driverele care iti trebuie tie care sa se instaleze automat si cu (,) configuratia optima. Din pacate nu stiu cum se face, dar stiu ca se poate face. Eu asa am facut plus alte cateva lucruri ..((de exemplu') Si daca vreti sa duceti customizarea si mai departe, pana la eliminarea unor componente direct din kit si creerea unui kit de windows personalizat si mai mult va recomand un tool de genul celui de AICI . Cu el puteti elimina din kitul de windows aproape orice componenta, inclusiv media player, messenger, internet explorer, drivere etc. Incercati-l ca e foarte dejtept ! Link to comment
MCojo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) Se da o placa de sunet 5.1 , la care sunt folosite toate cele 6 iesiri analogice pentru un sistem de boxe 5.1... Asta presupune bineinteles "transformarea" intrarii de semnal si a celei de microfon, in iesiri pentru sistemul de boxe... Cum se poate auzi sunetul de la un tuner TV in conditiile in care, asa cum spuneam mai sus, intrarea de semnal este folosita altui scop... Edited February 8, 2006 by MCojo Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Se cauta un cablu asemanator cu cel de la CDrom-placa de sunet si se foloseste intre tv tuner si placa de sunet (daca asta mai are o intrare de genul ala libera. Daca nu are, scoti CDROM-ul). Link to comment
MCojo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 (edited) La asta m-am gandit si eu... folosirea lui CD-in de pe placa de sunet... ... presupun ca daca vreau folosirea si a microfonului deja inseamna prea mult... A si apropo, daca se foloseste Xp nu mai este necesara legatura intre CD-rom si intrarea aferenta placii de sunet... Edited February 8, 2006 by MCojo Link to comment
sebian Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Na ca se intimpla si la case mai mari ...ati mai vazut asa ceva? Link to comment
hitman Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Ce parere aveti de imprimantele color laser? Sint cam scumpe, este adevarat, dar la cele inkjet se usuca cerneala, daca nu o folosesti. Cele laser au la fel probleme cu uscatul tusului? (nu este stupid question, chiar nu stiu). Stiti vreo imprimanta laser cu raport calitate/pret acceptabil? Io sub 10 mil. nu am reusit sa gasesc. As dori sa cumpar o imprimanta, dar problema este ca o sa existe si perioade in care nu o sa fie folosita. Am o experienta urita cu Canon Buble Jet (tus uscat, etc.). De aceea ma gindeam la o imprimanta laser. Link to comment
bogdan_o Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 La cele laser "cerneala" e de fapt pudra de toner. Imprimantele laser color au 4 cartuse cu pudra (cate unul pt fiecare culoare: cyan, magenta, yellow si black) si un imaging drum. Problema e ca desi nu se usuca pudra, pretul unui cartus de culoare e foarte mare, sa nu mai vorbesc de imaging drum care costa si el foarte mult (practic un set de cartuse plus imaging drum te duc la vreo 60-70% din pretul imprimantei noi). Imprimantele laser color low-end (cum e hp 2500) sunt foarte zgomotoase, se zgaltaie masa cu ele cand tiparesc si din momentul in care apesi pe butonul de power si pana cand poti tipari efectiv poti fuma lejer o tigara. Aceeasi intarziere (e drept ca nu chiar atat de mare) exista si intre momentele in care trimiti comanda de tiparire si pana iese prima pagina. Imprimanta laser color noua nu gasesti sub 10 milioane. La pretul de achizitie adauga si pretul consumabilelor (care nu tin chiar asa de mult) si o sa-ti dea un cost per pagina destul de mare. Parerea mea e ca pentru acasa o astfel de imprimanta nu merita. Link to comment
hitman Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) Multumesc pentru sfat bogdan_o! Pina la urma am luat un HP 5440 inkjet 3.100.000 ROL de la Metro. Edited February 11, 2006 by hitman Link to comment
Shenck Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 mi-am luat sapt asta imprimanta lexmark z602...con: - nu m-am prins pe unde incarca cartusu :blink: http://www.refillinkcartridges.co.uk/Lexma...structions.html Link to comment
BAD_MF Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Eu mi=am luat de curand Canon pixma IP4200 cu 4.5 milioane. Sunt super multumit, trage repede, pozele ies exact ca la laborator foto(rezolutia 9600/4800), pozele garantate 100 de ani, printeaza direct si pe cd/dvd, are 5 cartuse, incarcarea ma ajunge aprox 300 de mii. O recomand calduros >- Link to comment
bogdan_o Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 BAD_MF eu am un HP 845 si cu cartuse originale intr-adevar calitatea e ireprosabila. Dar si pretul e pe masura. Asa ca am luat cerneala de la Certo si am incarcat cartusul negru (ala color Dumnezeu cu mila) dar desi textul iese destul de clar nu se compara cu cerneala originala. Prietena mea are o imprimanta Canon Pixma IP2500 si povestea e similara. Cu cartusele originale calitatea era foarte buna. Dupa reincarcare insa, calitatea a scazut simtitor. Deci poze ca la laborator si garantate 100 de ani vei avea atat timp cat cumperi consumabile de origine. Oricum Canon isi merita banii din toate punctele de vedere. Viteza, silentiozitate, incarcare foarte foarte usoara a cartuselor (capul de imprimare e separat de rezervorul de cerneala). Cand o sa-mi iau imprimanta daca o sa aleg tot inkjet cu siguranta voi lua canon. HP sunt foarte bune dar consumabilele sunt exagerat de scumpe din cauza ca la majoriatea modelelor cartusul contine si capul de imprimare. Link to comment
BAD_MF Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Eu zic ca la 3-4 incarcari isi pastreaza calitatea, incarcarea excesiva deterioreaza calitatea. Oricum si cartusele originale sunt destul de ieftine. Depinde si unde incarci, acasa cu seringa sau la aparat special. Link to comment
AdiD Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 Pentru imprimante laser a/n - a fost in Metro oferta (poate continua?) la Xerox 300 ron multifunctional laser a/n Xerox (printer, scaner, copiator) - pe www.emag.ro - cam la 600 ron (nu mai stiu exact) imprimanta laser color - ce mai ieftina care am gasito - Minolta QMS 2400W - 1000 ron Link to comment
hitman Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Mai, am instalat mai demult Bitdefender 8 Pro plus (cu licenta!) pe calc. Am observat ca e cam consumator de resurse acest Bitdefender si citeodata da erori (odata chiar l-am reinstalat din cauza ca ',' crapase urit de tot) ! Am instalat Bitdefender 9 Pro plus tot cu licenta si desi parca e mai stabil decit ver. 8, tot sint nemultumit din cauza ca micsoreaza viteza de reactie a sistemului citeodata. Mi-am pus pe laptop NOD32 + Outpostfirewall si sint super multumit. NOD32 am constatat ca e mult mai stabil decit Bitdefenderu', ca sa nu mai vorbim ca la resurse nici nu se simte ca am instalat un antivirus! Outpostfirewall e super, ma enerveaza totusi ca este un program 'pisalog', ma deranjeaza cu tot felul de alarme! Motiv pt. care o sa trec la ZoneAlarm cu prima ocazie! Asa cam am ajuns intr-un fel la o formula stabila cred io: NOD32+ZoneAlrm Link to comment
sebian Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 KAV+Sygate la mine...functioneaza cum trebuie de vreo 3 ani, fara probleme Link to comment
VIPER Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Doar ca NOD32 la ora asta e No. 1 in toate topurile. KAV-ul e foarte bun (nu ala Personal pro... ) doar ca trebuie bibilit mult pana il aduci la o linie plutitoare care sa-ti mai lase si tie resurse... Cat despre firewall: nu stiu cine sau ce va sperie in halul asta!!! Ala de XP este arhisuficient! Hint la NOD32: instalati versiunea provizorie (de evaluare), merge perfect 30 de zile apoi nu mai face update dar tot merge. Il dezinstalati, il mai instalati o data si iarasi merge. Si asa sunteti si legali si protejati Link to comment
DannyTheKid Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 O solutie care la mine merge perfect de luni de zile: Eset NOD32 cu un mic update fix plus Kaspersky AntiHacker 1.7 Recomand cu caldura celor care doresc o incarcare minima a sistemului si o protectie decenta (cel putin in RDS) Link to comment
Recommended Posts