john Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 C:\Program Files\MySQL\MySQL Server 5.0 (in cazul meu) Oricum, cauta dupa my.ini Link to comment
Satori Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 100 e implicit sau il ai specificat in my.ini? Link to comment
VAXXi Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Daca nu e specificat, il adaugi. root@fileserve:~# cat /etc/mysql/my.cnf|grep max max_connections = 100 Link to comment
Satori Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 HA!!! Aici e buba! Unde? In my.cnf (ca in exemplul tau) am incercat, nu il ia. Incerc maine in my.ini sa vedem Link to comment
VAXXi Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 my.cnf e pe linux, pe windows cred ca e my.ini. Il adaugi pur si simplu. Link to comment
hawkeye Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Nu am folosit niciodata mysql pe windows dar un nene sustine urmatoarele On Windows, you change the "ini" settings thru winmysqladmingraphical interface. Open it up, and there is a tab for changing ini settings. Restart the server and you should be ok. Poate te ajuta. De asemenea am vazut ca my.cnf-ul ar fi in c:\my.cnf sau c:\$windir\my.ini Link to comment
Esperatul Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 In win folder editezi my.ini (merge si cu winmysqladmin) sub [mysqld] adaugi: set-variable = max_connections=500 Dai un restart la serviceul de mysql si apoi tre sa apara la variabile in winmysqladmin. Cel putin asa e in MySql 4.0 Link to comment
Satori Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Da, in my.ini se punea. Thx, guys! Link to comment
VAXXi Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Vin si eu. Am un Microsoft SQL Server 2005, in care intru cu SQL Server Management Studio. In SQL Server Agent / Jobs, exista un job care face backup periodic la o baza de date, salvand-o intr-un fisier pe HDD. Chestia e ca fisierul asta a ajuns pe la 6 gb, din cauza ca face backup complet de fiecare data (deci sunt stocate mai multe versiuni ale bazei de date in acelasi fisier). Cum "editez" (ca sa zic asa) fisierul ala mare, ca sa sterg din el fisierele foarte vechi ? De asemenea, cum naiba sterg din logurile vechi ? Link to comment
VFX Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Pai SQL-ul ala la setarile de back-up nu are setare cu erase&backup sau ceva de genu'...(adica la fiecare back-up nou realizat sa-l stearga pe precedentul)? Presimt ca e setat pe "append"...adica adauga de fiecare data un nou back-up la coada. Sau poti incerca ca fiecare back-up sa fie facut de fiecare data intr-un alt fisier (cu data din ziua crearii). Cum se face asta, recunosc, nu stiu. Dar ma gandesc ca e pe acelasi principiu ca la loguri and stuff... Link to comment
VAXXi Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Exact, face append, nu replace. Chestia e ca nu inteleg unde sunt setarile pentru job (l-am studiat eu prin properties, etc dar n-am gasit), si mai ales cum editez backupul, deoarece e un fisier fara extensie. Link to comment
nrares Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Poti sa dai un ochi pe-aici. Link to comment
VAXXi Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Management, Maintenance Plans ... si de-acolo Properties si ma baga intr-un editor vizual de joburi. Ala e, multzam' frumos. Link to comment
Lucian M Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Mi-a facut cu ochiul imprimanta hp photosmart 375 si am luat-o. Oi fi facut rau? Am scos de proba un print si a iesit chiar f bine pe hartie hp premium. E fff mica, are lcd rabatabil (nu de cine stie ce calitate), foloseste un singur cartus (sincer- nu credeam ca poate iesi doar cu 3 culori o poza buna). Vine la pachet cu o punga sigilata speciala pentru pastrat foile foto (a fost surprins si baiatul de la raion). Sa vedem cum se comporta in timp. Edited April 13, 2008 by Lucian M Link to comment
hawkeye Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 sincer- nu credeam ca poate iesi doar cu 3 culori o poza buna) Exista imprimante cu mai mult de 3 culori? Link to comment
nic_otava Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 O intrebare! Ma bate gandul la un minilaptop Asus EEE PC, stiti ceva despre el? Are vreun coleg de pe forum asa ceva? Un feed-back? E mic, usor, suficient pentru notite, net si cateva chestii minore. Pe net am citit numai de bine, mai putin despre display care chiar este mic. Spor! Link to comment
Lucian M Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Hawk- imprimantele normale imprima cu doua cartuse: unul color (magenta, cyan, yellow) si cartusul negru. Sunt imprimante care imprima cu 4 cartuse (cate unul pt fiecare culoare), dar sunt imprimante si cu 5-6 cartuse (am vazut la canon). Cartusele amintite mai sus sunt puse pe imprimante inkjet. Link to comment
mihai72ro Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Am avut asa ceva la vanzare in magazin; chiar 2 bucati (Asus EEE PC); e bijuterie, o spune un fan ASUS dar si multi altii; merge chiar XP-ul dar produsul este strict destinat catre segmentul office-multimedia; Link to comment
NFS Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Nu vad eu bine pretul? 11-12 mil la emag? Wow! Desi la o privire mai amanuntita, 900MHz si cu numa' 512 ram (ca n-am vazut cu mai mult), cred ca se cam târâie! Bateria tine rusinos de putin pt procesorul ala (Celeron M) si frecventa respectiva. 4G ce e, hardu'? Welcome back to 9'ties ) Si totusi, cam face banii! Link to comment
hawkeye Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Si mie mi s-a parut interesanta ulta-portabilitatea lui insa celeron (vorba lui NFS, welcome to the '90s), hdd de 4gb si 512mb ram m-au cam desumflat. Initial mi s-a parut super un display de 7" insa cand l-am vazut in carrefour mi-am dat seama ca e o prastie. Ecranul este prea mic iar rezolutia (800×480) este de-a dreptul penibila. Daca era tot laptop-ul de 7" atunci da, era o chestie. Dar nu inteleg de ce au facut display-ul de 7" si carcasa de 10" (sau cat o fi). Link to comment
john Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Are un prieten, zicea ca e super multumit de el. HDD este solid, si din cate stiu se poate comanda si unul mai mare (ca si RAM-ul) dar nu stiu daca va mai convine pretul Ideea e ca il poti avea mai tot timpul cu tine, fata de un notebook normal. http://n-o-f-u-n.blogspot.com/2008/03/eee-...701-review.html Link to comment
Cumnatu Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 (edited) Sa zicem ca te-ai logat de pe un calculator pe un ceva ce necesita user si pass. Si sa zicem ca din greseala ai bifat optiunea ( atat pe browser cat si pe pagina sitului ) sa iti tina minte datele. Si sa zicem ca NU mai vrei sa le tina minte ca sa nu poata cineva accesa. Cum DEbifezi ? LE : hei, care mi-ai editat semnatura ? Edited April 18, 2008 by Cumnatu Link to comment
Immortal Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 (edited) Depinde de browser si soft, is mai multe managere de parole (opera are wand, firefox password-manager, la IE nu stiu sigur ce e, dar... ne putem interesa ). Cum si ce e? Edited April 18, 2008 by Immortal Link to comment
Recommended Posts