EVF Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 dar pentru IE? si inca o rugaminte pentru cei priceputi, cum se pot face/salva asa numitele "poze de ecran"? multumesc! Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Pentru pzoe de ecran ai butonul print screen pe tastatura dupa care deschizi in Paint un fisier nou si dai Paste. Link to comment
EVF Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 (edited) multumesc "zmeul-ui" si lui "Em!l"! Edited April 18, 2008 by EVF Link to comment
john Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 (edited) Da-le reputatie ca nu se stie cand au nevoie Edited April 18, 2008 by john Link to comment
Immortal Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 (edited) Sau, 'the step by step way' (pt FF): Tools - Options - Security - Show Passwords - remove la duda. PT IE 7, CRED(!) ca e Tools - Options - Content - AutoComplete/Settings - uncheck la 'prompt me to save passwords' si 'delete AutoComplete history'. Nu stiu sigur, nu prea folosesc. LE: Ah, si normal, pentru cazurile in care nici macar 'nu se cere parola', trebuie sters cookie-ul Edited April 18, 2008 by Immortal Link to comment
robertinoo Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Are cineva o idee despre cum se incarca un cartus Brother LC 900 BK? Ma gandesc sa-i fac o gaura si sa incarc pe acolo. Link to comment
george03 Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Stie cineva unde as putea gasi, in .ro, imprimante matriceale portabile (eventual cu comunicatie pe Bluetooth)??? Ce am gasit pe net sunt la niste preturi enorme (1500+$) ... si nu am gasit nici un importator de asa ceva. Google zice ca nu exista Nu ma pasioneaza prea tare sa le gasesc, pentru ca e mult mai ieftina combinatia imprimanta matriceala normala+invertor 12V -> 220V ... da' nici nu vreau sa traiesc "rusinea" sa-mi arate clientul ca exista .. iar eu nu am fost in stare sa o gasesc Combinatia: http://www.price.ro/preturi_epson_lx-300+ii_62053.htm + http://www.navigatorcenter.ro/index.php?ma...products_id=406 + http://www.usbmania.ro/cadouri-usb/inverto...v-pr-16219.html face fata la ceea ce vreau eu ... si nu sare de 10 mil/masina. Acu' nu stiu daca functioneaza Habar n-am cu ce se mananca printserverul ... da' o sa ma lamuresc, pe site-ul producatorului nu am gasit un manual de utilizare, o descriere mai amanuntita ... nimic. Daca nu face fata, bag direct usb-ul si tot o rezolv, da' vroiam sa scap de cabluri. Link to comment
andreib Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Invertor sigur iti trebuie ceva mai serios decat ai postat tu. Link to comment
george03 Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Nu ma pricep la invertoare .. dar cica are 75W ... iar imprimanta consuma max 30W ... teoretic duce. Nu vreau sa alimentez altceva din el ... doar imprimanta. Link to comment
hawkeye Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 sterano: Whats the difference between Raid_0 and Raid_1? Steve: In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong. Link to comment
Cumnatu Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 (edited) Astazi mi-a crapat calculatorul. Cand am incetcat sa deschid un link de pe forum, ceva cu metcaffe a inceput sa dea erori de browser. Geaba am incercat alt user, restore, curatenie samd, NU mai mergea nici un browser. Singura solutie : format ! Acum sunt in proces de reinstalare softuri. Nici macar nu stiu ce virus era. Presupunand prin absurd ca am totul cu licenta, ma scapa de virusi ? N-am intrat pe nici un fel de site dubios ever de pe calculatorul asta. Edited April 21, 2008 by Cumnatu Link to comment
hawkeye Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Presupunand prin absurd ca am totul cu licenta, ma scapa de virusi ? Pai ce legatura are licenta cu virusii? E ca si cum ai intreba: Daca-mi cumpar cauciucuri in loc sa le fur, o sa mai fac pana vreodata? Ideea e sa cumperi un antivirus, unii sustin ca nod32 ar fi foarte bun. Link to comment
Tommy Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 E bun si discret, confirm si eu. Link to comment
hitman Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Cand am incetcat sa deschid un link de pe forum, ceva cu metcaffe a inceput sa dea erori de browser.Geaba am incercat alt user, restore, curatenie samd, NU mai mergea nici un browser. Nu mai formata aiurea. Ai nevoie de ASTA. E buna si varianta free. Am patit la fel si am cautat pe forumuri explicatia. Mai mult ca sigur ai patit un browser hyjack combinat cu instalari de troieni nedepistati de antivirus. Link to comment
john Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Cand am incetcat sa deschid un link de pe forum, ceva cu metcaffe a inceput sa dea erori de browser. Care forum, asta sau altul? Link to comment
SmartTony Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Astazi mi-a crapat calculatorul. Acum sunt in proces de reinstalare softuri. Nu ar strica sa-ti faci o imagine a sistemului, ca de fiecare data cand se intampla ceva sa iei totul de la capat pe "curat". Si sa incerci sa navighezi de pe un cond de user si nu de pe un cont de administrator. Asa macar mai tii sub control autoinstall-urile. Link to comment
bella Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Salut, Am un LCD la care ocazional bag cablul de la monitor pentru a vedea filme. In legatura cu sunetul, am pe LCD intrare audio cu 2 mufe RCA. Am cumparat un splitter pt jack audio si un cablu RCA-jack stereo. Splitter-ul vreau sa il bag in placa de sunet...apoi cu un cablu sa plec in monitor(are boxe) iar cu celalalt la TV pe RCA. Intrebarea mea este, ce se poate intampla daca il las in TV conectat mereu ca sa nu mai stau de fiecare data sa conectez si sunetul? Multumesc. Link to comment
hawkeye Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Nimic, in plus poti sa-ti cumperi si un splitter RGB pentru video. Link to comment
bella Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Merci. Este vorba de ceva pasiv(cu un comutator ceva)? Daca stii vreun produs care merge fara pierderi mari de semnal, etc. te rog sa imi spui si mie. Link to comment
hawkeye Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Nu am cumparat niciodata dar cred ca cel mai simplu ar fi unul in genul celor din magazine, fara comutator care afiseaza imaginea simultan la X monitoare. Link to comment
bella Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 (edited) Pentru semnal video pe monitor si LCD mi-ar trebui asa ceva: ...ca sa nu bag banii intr-un splitter activ. A vazut cineva de cumparat un astfel de cablu? Merci. P.S. Probabil va trebui sa inchid monitorul cand vreau sa am semnal pe TV dar asta nu e o problema. L.E. Ai dreptate @hawkeye Edited April 25, 2008 by bella Link to comment
hawkeye Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 KVM-ul face invers fata de ce vrei tu, ia semnalul de la mai multe surse (computere) si le da pe rand (in functie de cererea userului) pe un singur monitor. Teoretic tu ai nevoie de ce e in poza, dar nu stiu sa te indrum decat in electric city. Pe la magazine normale nu stiu daca gasesti. Link to comment
VAXXi Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Cu RGB splitter vei avea pierderi. Nu ai DVI la monitor si televizor ? Link to comment
bella Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 La monitor sigur nu. Placa video(on board) are dora mufa VGA. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Pierderi? Transmisia pe portul VGA nu e digitala? Link to comment
Recommended Posts