Jump to content

Despre calculatoare

VIPER

Recommended Posts

Esti sigur ca poate ? afaik, WMP stie (adica vrea) sa faca streaming doar spre divaisuri certificate de Microsoft. Ori nu prea vad nimic in specs referitor la streaming de orice fel... S-ar putea sa mearga in iTunes, totusi :P

Ea, saraca, poate. Eu nu pot. Nu stiu cum.

---

Found it. Era banal - poate si de aceea complicat.

In WMP 11, Library, Media Sharing.

Pacat ca WMP nu recunoaste FLAC, ar fi fost o treaba.

merci Bogdan_80, dar nu s-a rezolvat...

am reinstalat nero si acu face si mai rau...

1 - pawer calibration error

2 - Session fixation error

3 - Could not perform end of Disc-at-once

ce draqu are? face a nou?

:o fftopic: Cine stie unde gasesc cablu S-video cu 7 pini. Am cautat peste tot si nu am gasit (Cora,Auchan,Teh Market,Best,UltraPro etc )

Scuze de offtopic.

1 - pawer calibration error

2 - Session fixation error

3 - Could not perform end of Disc-at-once

Incearca:

1. alte marci de discuri

2. firmware update la unitate

3. o unitate noua :)

Power calibration error nu are nici o legatura cu software-ul, e un cod de eroare raportat de firmware-ul drive-ului, de obicei cand se pregateste sa dea ortu' popii.

Plugin. http://flac.sourceforge.net/download.html

Windows Media Player, using either the Illiminable or CoreFLAC DirectShow filters, and FLAC tag support with WMP Tag Support Extender (guide).

Will try.

Ce e tare e ca Nokia are Home Something Center... Practic, dracia Denon foloseste streaming de pe telefon.

O fi stiind, dar e pacat sa streamuiesti muzica la 2.1 megabits/sec = 200 kb/s (pe care nu prea ii atingi oricum) cat are BT 2.0 cu EDR pe asa jucarie :)

Intreaba provideru ce subnetmask trebuie sa ai.. e ala cu 255.255.255.0 (sau ceva de genul) - dublu click pe conexiune, properties, selectezi tcp-ip, properties si te uiti sub ip. daca ai alocare dinamica .. dhcp.. nu prea cred ca e de aici. Sau dai direct ipconfig in consola windows (start run cmd), daca ai linux, spune :) Cu travianul ala nu stiu ce e, habar n-am daca se instaleaza ceva sau e in browser. Ce fel de pop-up.. caseta de dialog de windows sau fereastra de internet exploder?