ediblue Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Salut, Am reusit sa rup din greseala sigiliul la un apometru din baie. Stie cineva cu poate fi rezolvat? Daca nu fac nimic sunt probleme? Link to comment
laurentziu83 Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 (edited) era sa scriu eu cum trebuie facut dar. vorbesti cu baietii care ti le-au sigilat si vezi cum te intelegi cu ei. daca vrei mai multe detalii da-mi pm. nu stiu cine stie ce dar aici nu am voie sa le scriu. Edited June 7, 2005 by laurentziu83 Link to comment
ticolino Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 daca vrei sa faci o treaba oficiala, te duci la o firma de contoare si ceri o sigilare. costa cam o suta si ceva (lei vechi ) . concomitent, ca sa fii corect pana la capat, ii spui adminului de la bloc ca luna asta sa te puna la comun si sa faca recitirea dupa resigilare. ca o implinire a unui fapt bine facut (sau ca sa ai o scuza in fata adminului), poti sa duci cu ocazia asta apometrul la verificarea metrologica, sa-ti dea certificat cum ca-i bun. Link to comment
bobi Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 bai ce va complicati.cine s-a uitat vreodata la sigiliile de pe apometre? du-te frate la un magazin cere un sigiliu da 30.000 si gata,ca nu se uita nici dracu la ele. Link to comment
NFS Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Dar daca totusi prin cine stie ce intamplare se prinde careva si-ti vreo reclamatie si-ti apare un control... te baga la FURT CALIFICAT (sau pe-aproape). Nu stiu daca merita. E drept ca, la fel de bine, poate sa nu se prinda nimeni niciodata! Link to comment
Shenck Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Daca te prinde platesti la paushala si gata Link to comment
Gica Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 "la paushala" De unde vine termenul asta ? ? ! Ca eu nu il inteleg, chiar daca l-am mai auzit... Link to comment
Shenck Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 E imprumut din lb. germana, nu stiu cum se scrie in germana dar reprezinta suma de plata cu o anumita aproximatie (mare), stabilita de cel care furnizeaza serviciul, pentru un serviciu la comun. Zic ei ceva de genu domne, pe cap de vita furajera se consuma atita apa, si ca atare o platesti. Link to comment
Recommended Posts