Jump to content

Apometre -sigiliul Rupt

ediblue

Recommended Posts

era sa scriu eu cum trebuie facut dar. vorbesti cu baietii care ti le-au sigilat si vezi cum te intelegi cu ei. daca vrei mai multe detalii da-mi pm. nu stiu cine stie ce dar aici nu am voie sa le scriu.

Edited by laurentziu83

daca vrei sa faci o treaba oficiala, te duci la o firma de contoare si ceri o sigilare. costa cam o suta si ceva (lei vechi :) ) . concomitent, ca sa fii corect pana la capat, ii spui adminului de la bloc ca luna asta sa te puna la comun si sa faca recitirea dupa resigilare. ca o implinire a unui fapt bine facut (sau ca sa ai o scuza in fata adminului), poti sa duci cu ocazia asta apometrul la verificarea metrologica, sa-ti dea certificat cum ca-i bun.

Dar daca totusi prin cine stie ce intamplare se prinde careva si-ti vreo reclamatie si-ti apare un control... te baga la FURT CALIFICAT (sau pe-aproape). Nu stiu daca merita.

E drept ca, la fel de bine, poate sa nu se prinda nimeni niciodata!

E imprumut din lb. germana, nu stiu cum se scrie in germana dar reprezinta suma de plata cu o anumita aproximatie (mare), stabilita de cel care furnizeaza serviciul, pentru un serviciu la comun. Zic ei ceva de genu domne, pe cap de vita furajera se consuma atita apa, si ca atare o platesti.