dinoc Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Salut, Ma uitam prin manualul Nubirei si-am vazut ca ar exista pe langa AC manual si "AC automat" - (climatronic ) - are careva din voi asa ceva pe masina ? Oare se poate achiziona de pe undeva (de pe afara) si oare poate inlcoui cel manual ? /dinoc Link to comment
B 68 VLD Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Eu nu am si nici nu-mi doresc. Chiar ma mir ca exista asa ceva pe Nubira. Oare se poate achiziona de pe undeva (de pe afara) si oare poate inlcoui cel manual ? La noi in tara sigur nu o sa gasesti. Ai putea sa cumperi din afara sistemul intreg si dupa aia sa dai de un mecanic nebun la cap sa ti-l adapteze pe masina ta. Costa foaaaaarte multi bani ceea ce vrei tu si nu merita zic eu. Link to comment
ovi_jer Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 E chiar asa greu sa apesi un buton de AC sau sa invarti de cel de la sursa? ) Link to comment
dinoc Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 (edited) pai eu ma gandeam ca n-ai nevoie de intreg sistemul - ai nevoie doar de controlerul acela automat care l-ar inlocui pe cel manual (ca si cum ai inlocui un casetofon la masina) - ma rog nu ma pricep dar asa imi imaginez eu c-ar trebui sa fie ... - iar asta n-ar trebui sa fie asa scump - ma uitam pe ebay si pt alte masini un astfel de controler il gaseai pana in 100 $ pt 'ovi_jer" - dom'le vreau fitze - intzelegi - serios acu - mi-a dat prin cap sa vad daca se poate (si daca da la bani rezonabili...) Edited June 7, 2005 by dinoc Link to comment
ovi_jer Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 E si mai ieftin dar mai trebuie si tot blocul aerotermei cu toate motorasele bypass pentru ca la climatronic actionarea clapetelor este electronica cu aceste motorase iar la manual este vacumatica. Link to comment
dinoc Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 Te referi la clapetele care directioneaza aerul sus/jos/prabriz ... ? Link to comment
ovi_jer Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Da, de toate este vorba inclusiv recircularea si clapeta aer/cald. Link to comment
dinoc Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 mda .. okay, m-am linistit atunci ! merci ovi Link to comment
basti77 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Eu am vazut asa ceva, montat de un dealer Daewoo din Romania, cu tot cu manopera este undeva intre 3-400 euro, arata ca cel din manual, o sa ma interesez exact cat si unde si va anunt, Link to comment
Recommended Posts