Jump to content

Greutatea Maxima Pe Un Matiz!

sonyk

Recommended Posts

Am o problmea!In iarna trebuia sa-mi cumpar un matiz a intervenit o problmea mare si am amanat cumpararea ei!Acum in maxim 2luni sigur o-sa mi cumpar una!

Problmea mea e daca incap la volan!in matiz incap dar pe locul pasagerului n-am avut ocazia s-a ma urc la volan!problema mea este ca am 1.9m si 150kg multi imi zic ca o sa ma ``rastorn`` cu matizul sau ca nu incap la volan!voi cei care aveti matiz ce parere aveti?si apropo care e greutatea maxima pe care o suporta un matiz?

Masa proprie 805kg. Masa maxima autorizata 1210kg.

De incaput pe scaun incapi... da' vezi sa nu te uiti dupa femei pe strada!

O sa-ti ramana cam putin loc de bagaje! Vezi sa-i umfli mai tare rotile pe stinga! =))

cauta la vreun dealer sau la un prieten sa vezi cum incapi. e cel mai sigur asa si tu stii cel mai bine cum vrei sa stai. e cam la limita, totusi, sa stii.

cu rasturnatul e o prostie.

Edited by laurentziu83

@sonyk> iti recomand sa citesti macar una din cartile lui Vlad Musatescu.

O sa te insenineze garantat :)

Pe Matiz poti sa pui Masa maxima autorizata 1210kg minus Masa proprie 805kg.

Hmmm... depinde ce constitutie ai, dar... esti cam mare totusi pentru ea. Vorba lui NFS, vezi ce faci cu presiunea in pneuri.

Sau modifici coloana de directie si iti muti scaunul din stg pe mijloc si il scoti pe cel din dreapta. Mai nasol va fi cu schimbarea vitezelor... Dar muti si schimbatorul si gata...

nu e la fel, incearca intr-un matiz totusi, eu in matiz ma sint mai inghesuit decat in tico, pate din cauza obisnuintei..

ce varsta ai de nu stii de vlad msatescu?

e un superautor de carti ce mi-au inveselit copilaria, cauta pe undeva aceste carti si vei rade cu lacrimi..

si masina care o avea , un fiat 600 parca si el undeva mai mare ca tine...

nu rata cartile chiar daca sant din anii '80

Edited by aztec

@Aztec Pe bune tu chiar crezi chestia asta??? Mai omule te vazui si pe alte forumuri si i-mi facusem o impresie foarte buna despre tine dar chiar asa?? cum adica mai putin spatiu in Matzilla decat in Ticolos???

nu am mers cu tico(doar am vazut cum arata in interior...etc)m iar cu matiz am mers...destul...si mie mi se pare ca pasagerul din fata are mai mult loc in ticalos... in matiz stau tare inghesuit...