BlueBear Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Sal lume. Acum un an am reusit sa repar un actuator cu 2 fire insa de data asta nu mai mere deloc. Daca ati patit-o spuneti-mi si mie un magazin ceva de unde pot sa-l cumpar mai ieftin. Am inteles ca multe firme produc actuatoare 2-5 fire si cred ca se potrivesc deci nu trebe neaparat magazin daewoo. Link to comment
B-50-DEY Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Slaut a patit-o un prieten, asta iarna si l-a cumparat de la magazinul de piese daewoo de la Piata Muncii (pe partea stanga cand vii dinspre obor si te duci spre muncii, exact la intrarea in pasaj) si au preturi bune in general. Bafta Link to comment
Abram Burel Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Eu am gasit recent (2 saptamani ) cu 2 fire chiar la o statie Petrom (aia de la podul Baneasa, de pe deal) si erau doar 12 RON (120.000 ROL). Erau 3, a mai ramas 1 )"> Link to comment
BlueBear Posted June 10, 2005 Author Share Posted June 10, 2005 1 bulion toata inchiderea centralizata (4 actuatoare + releele principale _ fire + tot). Sper sa se fi meritat. Nu-s de daewoo dar are un clk pe cutie Link to comment
Recommended Posts