Kali Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 (edited) Conform unui mai vechi obicei al meu de a citi paginile in diagonala, n-am avut rabdarea necesara (a se citi "timpul") sa iau la puricat forumul. Lamuriti-ma si pe mine: v-ati hotarat daca mai tineti Moeciu Supercharged si eventual cand? Schioapa, schioapa, dar nu pot lipsi. Evident, daca ma mai primiti in randurile voastre. Last time was coooooooooool! Nu stiu daca pot veni calare pe un Daewoo (sau calare, in general), da' vin! Hai cu gratarul ala, ca nu mai pot Edited June 8, 2005 by Kali Link to comment
Satori Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Pentru tine Kali, transportul este asigurat. La scara Link to comment
NFS Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Nu stiu ce spui (despre Supercharged)... da' ce-ai zice de-o cafea? In alta ordine de idei, ma bucur ca esti tot voioasa ca de obicei. Bafta multa si sa ne re-vedem cu bine! "> Daca pica sa mergi cu mine, iti dau un loc la geam, mai in fata! )"> Link to comment
darem Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 ...si unde mergeti la Moeciu? ca eu am fost in week-end-ul 3-5 iunie la Moeciu de Sus la Craiasa Muntilor(pensiune) si a fost super! Link to comment
ticolino Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 @kali: ia te uita... convalescenta produce foame. ma bucur ca e asa, e semn ca te simti bine >- Link to comment
sebian Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Intilnirea asta e cumva mai private? sau poate participa orice user, indiferent de vechime? Link to comment
Alezz Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 (edited) Vorbeste pe PM cu unul sin operatori,firestarteri,firestopperi,admini,super admini.super operatori etc si daca e ceva de aflat aflii toate detaliile... Edited June 8, 2005 by Alezz Link to comment
VAXXi Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Intalnirea nu e inca stabilita de nici o culoare; nici macar zona in care mergem, speram ca va fi la mare ... desi in ritmul in care ploua, va fi la marea nordului probabil Link to comment
aztec Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 eu va propun acolo unde ma duc eu peste o luna si ceva zile, adica in padis > cazare ieftina, la corturi, mancare la punga.. Link to comment
Kali Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 GAta, m-am hotarat. Merg cu NFS la dus si cu satori la intors Data trecuta m-am intors cu NFS, dar n-am mers cu satori Tre facut ceva in sensul asta. @NFS: o cafea unde? Link to comment
iso Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Chiar asa nimic , nimic nici o intilnire ??? ... ca asta' iarna cind imi alunecau picoarele sub mine de gheata ce era ... nu va mai tinea ala mic si negru p'acasa . Link to comment
Kali Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Ma naravati! Vreau la Moeciu! Nu va doare sufletul ca o biata handicapata vrea sa se distreze si voi, nimic?.. Link to comment
Wolfman Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Si eu de-abia astept o (re)intalnire, fie si la capatul celalalt de tara, dar vad ca nimeni nu zice nimic... Link to comment
claz Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Nu se mai organizeaza intalniri, pentru ca v-ati tanguit la mecmar ca ati fost marginalizati! )"> Link to comment
Wolfman Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 (edited) WHAAAT? Sunt sigur ca glumesti... Nu s-a plans nimeni, totusi ne-a prins bine faptul ca cineva ne-a bagat in seama, nu ca am fi avut nevoie... Oricum, eu m-am bagat singur la grataragit , fara sa ma invite nimeni. Si totusi, daca nu vreti Moeciu poate puneti botul la alta locatie... Edited July 10, 2005 by Wolfman Link to comment
Kali Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Ma mananca palmele si mi-e dor de zgomot de 350 cmc, hai, baieti, hotarati-va! Mergem la distractie! voi , io vruuuuuuuuuuuuuuuuuuum! Sper.. Link to comment
Wolfman Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 (edited) Kali, nu esti tu DJ-ul de sambata seara? Ca asa mi se pare din avatar... Edited July 10, 2005 by Wolfman Link to comment
Kali Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 Io? As fi vrut io... Am prestat acasa, intre 2 carje, niste beri cu un prieten din copilarie. Am avut multe sa ne povestim... Deh, nimeni nu e virgin, viata i-a tras-o cel putin o data... (nu-mi apartine, da' mi=a placut cum suna si cat de adevarata e replica asta...) Link to comment
Wolfman Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Pai io vorbeam de sambata de la Moeciu, in martie; cine facea selectii de pe CD-urile mele din masina? Link to comment
claz Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Nu stiu cine facea pe DJ-ul la tine in masina, dar tin minte ca noi, grupul bautorilor de bere plata, butonam frenetic pe la bordul lui ovi_jer Link to comment
Wolfman Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Nu facea pe DJ-ul la mine in masina , ci in sala de sus, CD-urile erau doar cele care le tin in torpedou, pentru masina. Link to comment
Kali Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 Io ascultam muzica si ma trageam in poze, intre 2 mici si un fripturision Tot ce recunosc ca am facut este ca m-am uitat pe laptop la concertul Nightwish. In rest, nu recunosc nimic. :"> Link to comment
Wolfman Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Pai si cine mi-a rasfoit toata mapa de CD-uri? I'm confused, da' las ca ne lamurim next time... Link to comment
ticolino Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 pai da, stii doar : criminalul se intoarce intotdeauna la locul faptei Link to comment
Recommended Posts