Kali Posted July 11, 2005 Author Share Posted July 11, 2005 (edited) Parca si vad un titlu in ziar: "Ucigasa loveste din nou" Aseara, la Moeciu, o ucigasa a lovit din nou. A dat cu micii prin mustar, ametindu-i, si, pana ca acestia sa se dezmeticeasca, i-a mancat. Pe toti, pe toti, pe toti... Nu au mai existat martori supravietuitori ai macelului. PS: astia care va pricepeti la rate si leasing: pot face rate la o farmacie? Pentru o basculanta de colebil, ca am de gand sa fac paguba mare in populatia de mici Edited July 11, 2005 by Kali Link to comment
Wolfman Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Pai DJ-eea o sa aiba de treaba, ca mi-am luat un port CD dublu (40 BUC), chit ca n-apuc sa pun niciodata mai mult de doua (doar daca as face ture prin Europa mi-ar folosi). Cre' ca u sa iau si un 5+1 de 100W , ca sa nu se mai poata sta la taclale, ci sa danseze toata lumea... Cat despre flecarit, are farmec mai mult in jurul gratarului. Link to comment
claz Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Cre' ca u sa iau si un 5+1 de 100W , ca sa nu se mai poata sta la taclale, ci sa danseze toata lumea... Numai manele sa nu fie Link to comment
Wolfman Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Pai de data asta nu cred ca o sa mai fie doritori de manele... Link to comment
remix Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Deci ce-ar fi sa stabilim o data gen 23 August sau mai stiu eu ce eveniment semnificativ pentru istoria Romaniei si s-o sarbatorim la Moeciu sau Bicaz sau Oas. Nu conteaza, important ar fi sa discutam mai mult pe concret. Link to comment
Wolfman Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Pai cu ploile astea, lacul de acumulare de la Bicaz e plin pana in buza, de-abia ai loc de-un gratar... Oricum, e un loc ce merita vizitat. Link to comment
claz Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Si la Moeciu e inundatie... nu prea e loc de gratar. Ramane Oas Link to comment
laurentziu83 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Pai de data asta nu cred ca o sa mai fie doritori de manele... <{POST_SNAPBACK}> Da de unde stiti ca n-o sa pot sa vin? Fac niste cd-uri cu manele alese, de calitate si vin. Scantei o sa iasa nu alta. Link to comment
claz Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Da de unde stiti ca n-o sa pot sa vin? Pai nu prea te-ai anuntat pana acum... Fac niste cd-uri cu manele alese, de calitate si vin. Mai bine schimbi matale topica, incat sa rezulte: "Fac niste vin ales, de calitate, si un cd de manele." Ai avea mult mai mult succes Scantei o sa iasa nu alta. Nu e voie cu asa ceva. N-ai citit ce show a iesit? Link to comment
Kali Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 Deviati de la subiect. Mie mi-e foame ("> Cand va hotarati, babelor? Link to comment
remix Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 In caz ca nu ai observat cum stau lucrurile pe forum nu se intampla nimic pana nu se implica unu, doi mai cu greutate. Ia sa vezi ce repede se mobilizeaza lumea daca ovidiuc si nfs hotarasc ceva. Pana atunci nu se deranjeaza nimeni la mai mult decat discutii pe langa subiect. Asta este, asteptam sa ia ei initiativa cand o fi. Restul sunt cam delasatori. Link to comment
claz Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Restul sunt cam delasatori. Serios? In primul rand, ca pari baiat educat: cand este vorba despre oameni, formula este "ceilalti". Sau in afara de nfs si ovidiuc nu mai consideri pe nimeni om? In al doilea rand, ia mai vezi tu cum o sa fie vremea pe la Oas Link to comment
Kali Posted July 13, 2005 Author Share Posted July 13, 2005 (edited) "lumea"... Edited July 13, 2005 by Kali Link to comment
BogdanG Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Probabil ca din cauza vremi nu se ia nici o hotarire Link to comment
Satori Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 da, ne-au intrat creierele la apa. Link to comment
remix Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 ovidiuc sau nfs erau exemple de "oameni cu greutate". Sunt doar doi din cei cativa care chiar reusesc sa mobilizeze masele. Eu am vazut ca nu am aceasta putere asa ca nu ma mai hazardez. Iar cand ziceam restul sau ceilalti ma refeream la cei care nu au puterea de a mobiliza masele. Si de fapt... eu cred ca ma explic prea mult, cine are complexe si frustrari intelege anumite lucruri, cine se simte bine in pielea lui nu se supara cu nimic. Link to comment
BogdanG Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 da, ne-au intrat creierele la apa. <{POST_SNAPBACK}> nu am zis asta . Oricum pina la urma s-a hotarit ceva ? Link to comment
Recommended Posts