Jump to content

Moeciu Supercharged

Recommended Posts

Parca si vad un titlu in ziar: "Ucigasa loveste din nou"

Aseara, la Moeciu, o ucigasa a lovit din nou. A dat cu micii prin mustar, ametindu-i, si, pana ca acestia sa se dezmeticeasca, i-a mancat. Pe toti, pe toti, pe toti... Nu au mai existat martori supravietuitori ai macelului.

PS: astia care va pricepeti la rate si leasing: pot face rate la o farmacie? Pentru o basculanta de colebil, ca am de gand sa fac paguba mare in populatia de mici [-O<

Edited by Kali

Pai DJ-eea o sa aiba de treaba, ca mi-am luat un port CD dublu (40 BUC), chit ca n-apuc sa pun niciodata mai mult de doua (doar daca as face ture prin Europa mi-ar folosi). Cre' ca u sa iau si un 5+1 de 100W , ca sa nu se mai poata sta la taclale, ci sa danseze toata lumea... Cat despre flecarit, are farmec mai mult in jurul gratarului.

Cre' ca u sa iau si un 5+1 de 100W , ca sa nu se mai poata sta la taclale, ci sa danseze toata lumea... 

Numai manele sa nu fie :banana:

Deci ce-ar fi sa stabilim o data gen 23 August sau mai stiu eu ce eveniment semnificativ pentru istoria Romaniei si s-o sarbatorim la Moeciu sau Bicaz sau Oas. Nu conteaza, important ar fi sa discutam mai mult pe concret.

Da de unde stiti ca n-o sa pot sa vin? :D

Pai nu prea te-ai anuntat pana acum...

Fac niste cd-uri cu manele alese, de calitate si vin.

Mai bine schimbi matale topica, incat sa rezulte:

"Fac niste vin ales, de calitate, si un cd de manele."

Ai avea mult mai mult succes :D

Scantei o sa iasa nu alta.

Nu e voie cu asa ceva. [-X

N-ai citit ce show a iesit?

In caz ca nu ai observat cum stau lucrurile pe forum nu se intampla nimic pana nu se implica unu, doi mai cu greutate. Ia sa vezi ce repede se mobilizeaza lumea daca ovidiuc si nfs hotarasc ceva. Pana atunci nu se deranjeaza nimeni la mai mult decat discutii pe langa subiect. Asta este, asteptam sa ia ei initiativa cand o fi. Restul sunt cam delasatori.

Restul sunt cam delasatori.

Serios? :-W

In primul rand, ca pari baiat educat: cand este vorba despre oameni, formula este "ceilalti". Sau in afara de nfs si ovidiuc nu mai consideri pe nimeni om?

In al doilea rand, ia mai vezi tu cum o sa fie vremea pe la Oas :thumbl:

ovidiuc sau nfs erau exemple de "oameni cu greutate". Sunt doar doi din cei cativa care chiar reusesc sa mobilizeze masele. Eu am vazut ca nu am aceasta putere asa ca nu ma mai hazardez.

Iar cand ziceam restul sau ceilalti ma refeream la cei care nu au puterea de a mobiliza masele. Si de fapt... eu cred ca ma explic prea mult, cine are complexe si frustrari intelege anumite lucruri, cine se simte bine in pielea lui nu se supara cu nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...