dinoc Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 (edited) Salut, Nubira II vine echipata cu un CD/cass model AKD-0636. Stie careva daca aparatul asta este compatibil cu vre-un CD changer ? De exemplu daca-i compatibil cu vre-un CD changer Daewoo gen AKD-80C ? Am cautat pe net da' n-am gasit vreo informatie in acest sens ... DInu Edited June 8, 2005 by dinoc Link to comment
NINI Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 (edited) Salut, Nubira II vine echipata cu un CD/cass model AKD-0636. Stie careva daca aparatul asta este compatibil cu vre-un CD changer ? De exemplu daca-i compatibil cu vre-un CD changer Daewoo gen AKD-80C ? Am cautat pe net da' n-am gasit vreo informatie in acest sens ... DInu <{POST_SNAPBACK}> Nu este compatibil cu nici-o magazie de CD(de fapt nu este prevazut cu asa ceva si deci nu poate comanda) dar se poate pune cu adaptor FM dar la cit costa iei un player MP 3 si mai ramin si ceva bani. Edited June 8, 2005 by NINI Link to comment
dinoc Posted June 11, 2005 Author Share Posted June 11, 2005 Mda .. bine ca mai costa si o caruta de bani scula asta si de facut nu face prea multe ... va vine sa credeti ca asta costa la Daewoo reprezentanta 1000 EURO ? (la banii astia iti cumperi sistem de navigatie cu DVD) ... Ma intereseaza sa schimb boxele de pe Nubira cu unele mai perofrmante (nu-mi place cum se aud basii la boxele fata) - ma gandeam sa le schimb pe toate cu ceva mai performante - puteti sa-mi recomandati ceva modele - Sony, Blaupunkt, ... ? Oricum ma intereseaza niste boxe bune in care sa se auda si basul bine - nu vreau amplif si subufer ... IN afara de dimensiune la ce caracterisitici ar trebui sa ma uit ? De exemplu raspunsul in frecvaneta cum ar trebui sa fie ( sa aiba o plaja cat mai larga de frecventa sau cum ) ? merci Link to comment
Recommended Posts