Jump to content

Recommended Posts

Salut,

Nubira II vine echipata cu un CD/cass model AKD-0636. Stie careva daca aparatul asta este compatibil cu vre-un CD changer ? De exemplu daca-i compatibil cu vre-un CD changer Daewoo gen AKD-80C ?

Am cautat pe net da' n-am gasit vreo informatie in acest sens ...

DInu

Edited by dinoc
Salut,

Nubira II vine echipata cu un CD/cass model AKD-0636. Stie careva daca aparatul asta este compatibil cu vre-un CD changer ? De exemplu daca-i compatibil cu vre-un CD changer Daewoo gen AKD-80C ?

Am cautat pe net da' n-am gasit vreo informatie in acest sens ...

DInu

Nu este compatibil cu nici-o magazie de CD(de fapt nu este prevazut cu asa ceva si deci nu poate comanda) dar se poate pune cu adaptor FM dar la cit costa iei un player MP 3 si mai ramin si ceva bani. :thumbl:

Edited by NINI

Mda .. bine ca mai costa si o caruta de bani scula asta si de facut nu face prea multe ... va vine sa credeti ca asta costa la Daewoo reprezentanta 1000 EURO ? (la banii astia iti cumperi sistem de navigatie cu DVD) ...

Ma intereseaza sa schimb boxele de pe Nubira cu unele mai perofrmante (nu-mi place cum se aud basii la boxele fata) - ma gandeam sa le schimb pe toate cu ceva mai performante - puteti sa-mi recomandati ceva modele - Sony, Blaupunkt, ... ? Oricum ma intereseaza niste boxe bune in care sa se auda si basul bine - nu vreau amplif si subufer ... IN afara de dimensiune la ce caracterisitici ar trebui sa ma uit ? De exemplu raspunsul in frecvaneta cum ar trebui sa fie ( sa aiba o plaja cat mai larga de frecventa sau cum ) ?

merci