Axel7 Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Sa inteleg ca s-a schimbat la ultima revizie, nu? Atunci inseamna ca nu mai esti obligat sa faci revizia la ei (reprezentanta Chevrolet), daca nu mai ai garantie, asa ca iti poti cumpara piesele separat si te duci la orice service doresti tu. Daca nu stii unde sa gasesti piese si nu cunosti niciun alt service bun, programeaza-te pentru o noua revizie tot la ei si scapi de grija. Link to comment
ISACOF Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Axel7 (multumesc de sfaturi )eu vreau sa schimb acel filtru si am postat aici la "Demontari"incercand sa aflu cum se demonteaza ,ptr ca nu vreau sa merg ptr asta la service. Link to comment
stefanion Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 vezi schema sau cauti aici http://home.booroondook.ru/gmtis/en/start_kalos-aveo-my.html si poate gasesti una mai detaliata Link to comment
LAwR Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Acela se numeste Filtru Habitaclu/Polen. Desfaci capacul si tragi de filtru Eu l-am schimbat saptamana trecuta. Am atasat si o poza cu mica diferenta dintre un filtru de polen folosit 15.000km(cat e recomandat) si unul nou. Link to comment
tobyas Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 va salut.cum se demonteaza grilele de aerisire din bord la chevy kalos?multumesc. Link to comment
dextrong Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Salutare baieti, cum pot sa demontez ornamentul din dreapta pe care scrie "airbag" ? ( aveo sedan 2007 ) Link to comment
Recommended Posts