iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 ... pina la urma sintem niste oameni veseli ( ca si masinile noastre ) Flex, daca tu vezi ceva vesel la salupa mea te rog sa-mi spui si mie, sunt tare curiossss... Link to comment
FLEX Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Super, Tahoma vreau si eu, ce coincidenta... Nu e nici o coincidenta, am inteles ca astea le-ai comandat la iuzar ... @iuzar: pai ... shoferul, mai! Link to comment
iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Ce le intorci, FLEX, ce le intorci...te-ai gindit vreodata sa te bagi in politica? Link to comment
NFS Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Veseli, ha? Vezi ca exista fontul numit "Comic"... Fac si eu niste teste azi dupamasa (sper sa am timp) Link to comment
FLEX Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Pai informatia e publica: pina acum e hotarit fontul si marimea bannerului: Tahoma si 30/6 cm... Link to comment
FLEX Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Ce le intorci, FLEX, ce le intorci...te-ai gindit vreodata sa te bagi in politica? Da, m-am gindit! Link to comment
Lucman Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Aha, credeam ca sunt secrete de servici Link to comment
iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 bre, m-ai dat de gol...nea adminu; nu observase dezvaluirile mele erotice... Link to comment
NFS Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Deci asta este propunerea mea pt autocolant. Alb, pe fond transparent. Mie asa mi-ar place cel mai mult... mi se pare simplu si de bun gust! (fara www, ca oricum se prinde oricine daca vede ".ro", iar daca nu se prinde, il ajuta browser-ul) Daca intereseaza... fontul este Tahoma, bold, size 36 (am pastrat dimensiunile de la sticker-ul lui Viper!) Link to comment
VIPER Posted May 18, 2004 Author Share Posted May 18, 2004 Parerea mea in aceasta disputa... Ultima... Aaaaaa, nu am cum sa pun, ca imi apare mesajul: "Scuze, ati atins limita de încarcare de 5 MB"! Link to comment
NFS Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Iar asta e pt cei pe care nu-i ajuta nici browser-ul, nici mintea! Link to comment
VIPER Posted May 18, 2004 Author Share Posted May 18, 2004 Pai ce treaba are browser-ul cu limita spatiului alocat forumului? Cum ziceam, parerea mea, si ultima... Link to comment
NFS Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Stai mai Viper, ca nu de tine ziceam... ca nu-mi permit! Citeste penultimele (doua) mesaje ale mele si te prinzi tu ce-am vrut sa zic. Link to comment
VAXXi Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Hai că-n bunul stil românesc, ne bălăcim pe 11 pagini şi nu ajungem la nimic concret. Eu votez varianta propusă de NFS, cea cu Tahoma de 36, negru pe alb ! Şi cum votul meu face cât 10 v-aş recomanda să-l votaţi şi voi odată ca să putem termina naibii odată cu lălăiala asta ! Link to comment
NFS Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! DECI DUMNEZEU EXISTA ! :cadelnita: Link to comment
Shenck Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 In primul rind eu as vrea Monocrma. - Cel mai mult imi place a lui Viper - si cea propusa de NFS e umana dar mai mult imi place a lui VIPER- Link to comment
iuzar Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Iar asta e pt cei pe care nu-i ajuta nici browser-ul, nici mintea! Chiar trebuie sa ne luam la mishto, Sergiu? Din cate tin eu minte nu s-a facut inca un clasament, care iuzar e mai jmecher si care mai fraier... Saptamina trecuta te-ai luat de mine, acum cine e tinta...? PS. si mie imi place sigla doi a lui sergiu dar parerea mea e ca o sa arate ca un c*** un dreptunghi alb pe masina. mai bine pastram forma data de sergiu si o facem alba pe fond transparent... Link to comment
zalmoxis Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Votez si eu varianta 2 a lui Sergiu !....Pe transparent culoarea galben sau portocaliu!.... Si ce te iei bey Sergica de mine !?!..Las' mai nu vi tu inapoi !?!...Ki ki ki!!!...... Iuzere tata ce draq ai iar azi!...Ia da-te pe mp sa stam de vb!!!.....O zi buna la totzi mai!....Ptiu ce bine dispus sunt azi !...Cred ca de la Soare sau o fi de la doamna aia misto de aseara? ))))))) Link to comment
brusli Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 mai zeule tot ne spui de cite o doamna...e aceeasi doamna???? apropos de cartonul cu lipici de geam...miine veniti cu niste foi listate cu mai multe modele...si votam aia care venim acolo...asa poate ajung si unii care nu ne-au vazut never :? Link to comment
zalmoxis Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 ...normal mai sunt om serios!! ))))))) Link to comment
ovidiuc Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 Bey deci maine seara ne hotaram.Si eu merg pe litere portocali pe fond transparent.Gata.Chiar daca se aleg alte culori eu il pun.(intre timp a postat si Strumf si parca ii dau dreptate). Link to comment
strumfuadi Posted May 19, 2004 Share Posted May 19, 2004 lol zeule, tot doamna ta?? (odata m'ai pacalit..ki.ki.ki..) mai, io zic ca pe negru e neutru, merge shi pe lemonu' tau shi pe albastrul lui ovidiu shi pe silveru' meu.. daca le faci portocalii sau galbene se pupa ca dreaq cu un roshu, de exemplu.. sunt pentru ultimul model al lui NFS, facut cu negru pe fond transparent, cu lipire din interior pe luneta. Link to comment
Recommended Posts