FLEX Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 O idee ... (dupa ce ca m-am laudat ca fac si dreg, acum cusurgesc "> ): se gasesc pe undeva fonturile alea cu care e scris Daewoo pe fundul lui Espero? mi se par foarte elegante caracterele (o fi Bertone de vina ). Link to comment
VIPER Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 Dati-mi pe mail o poza cu scrisul, o trimit la nashu si face el fonturile din nou... Link to comment
VAXXi Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Mey... cum vreţi. Dar fiind maşina mea, îmi rezerv dreptul de a lipi ce-mi place mie, şi cred că îmi voi face un autocolant cum vreau eu, că tot mi-e la îndemână . Link to comment
NFS Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 To'arashi! Din pacate n-am timp azi sa ma joc cu fonturile... Dar eu as propune sa facem ceva asa... sa fie pe doua rinduri, ceva in genul urmator: DaewooClub www.daewooclub.ro Centrat si fara subliniere, of course! Mie asa mi-ar place. Link to comment
Shenck Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Pai incape in 5 cm inaltime si sa se si vada bine? Cam atit ai pe luneta fara sa atingi dezaburiciul. Link to comment
NFS Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 N-am facut proba... o sa fac cind o sa am timp, mai pe dupamasa... dar ideea e ca scriem DaewooClub mai marisor, url-ul merge scris si mai mic, pt ca se prinde lumea daca distinge www si .ro se prinde ca adresa e cum scrie mare mai sus! Link to comment
Castravete Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Viper .. uite cu steagu .. dar iese nasol asa .. ca e inchis la culoare Link to comment
Castravete Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 damn .. trebuia sa mai reduc din densitatea culorilor .. Link to comment
VIPER Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 Dragii mei, l-am innebunit pe nashu, dar iote finalele: P.S. adica eu ma opresc aici cu propunerile... :bloodycomputer: Link to comment
VAXXi Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 VIPER, nu te supăra, dar ... câh ! cum să lipesc culorile alea stridente pe maşină ? Şi Impact embossed ?? câh #2 ! Link to comment
VIPER Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 Ti-am zis, eu am piticul cu tricolorul! Dar e piticul meu, nu trebuie sa fie si al altuia... Dar mai poate aparea si o alta problema: ok, se alege modelul, dar daca unuia sau altuia nu-i place si nu vrea sa si-l puna pe masina? Uite, tu clar nu vrei modelele propuse de mine, etc... :eyespin: Link to comment
NFS Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Eu si din cauza asta propusesem ca inscriptia sa fie pe suportii de numere! Numere de inmatriculare are oricine si-s toate la fel! Link to comment
Shenck Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Ca fapt divers: Ati vazut ce frumos e autocolantul de luneta de la DaciaClub? Finutz, si vizibil. http://www.daciaclub.ro/download.php?id=978 Link to comment
VIPER Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 Si eu vazusem unul cu sigla si scris in dreapta, pe folie transparenta... Gata, ultimele idei, ma opresc aici sa nu va mai stresez :eyespin: P.S. sunt pe fond transparent si sunt PSD-uri... Link to comment
emi2009 Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Astazi am vz un Matiz de CD cu un sticker micut lipit de luneta ( era cu steagul KOREA shi scria DAEWOO in Koreeana. Ar fi o idee sa combinam cele doua steaguri RO-Koreean shi sa vedem ce iese...Parerea mea Gata, greseala mea Link to comment
VIPER Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 Hmmmm... Bumper lipit de luneta? :eyespin: Pai bumper inseamna in engleza americana exact bara din spate sau eleronul spate... Link to comment
Shenck Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Simbata am masurat si la Tico si la Matiz. Inaltimea autocolantului trebuei sa fie de 6 cm ai sa nu atinga dezaburiciul. Latime cit sa incapa textul+ce mai desenati p'acolo. @Zeule, Alex de pe DaciaClub le scoate la 50klei, si la bucata. Link to comment
iuzar Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 @All: Inaltimea m-am lamurit cat trebuie sa fie. Lungimea? Link to comment
Shenck Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Cit sa intre www.DaewooClub.ro si eventual sigla. Sa fie propotionat , deci cam 30-40 cm. Daca-l facem de 297 mm (lungime de A4) intra cam 3 pe un A4=> pret destul de mic. Nu stiu daca e pe cm^2 sau pe incadrare in format. La ce tin neaparat este sa fie Transparent si DE INTERIOR. Am vazut ca mai sint oameni care tot asa le convine. Link to comment
brusli Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 imi place cu tricolorul lui viper aia prima Link to comment
Lucman Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Nu se poa brusli, o sa fie transparent ci litere rosii cu un chenar alb la litera. Link to comment
Lucman Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 daca ii pui sclipici o sa fac o difractie pe capota in toate culorile curcubeului. Link to comment
brusli Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 exista o mostra pe aici prin site? Link to comment
Lucman Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Inca nu, dar va spun eu ca arata misto si cool... Link to comment
Recommended Posts