Jump to content

Propuneri pentru autocolant

VIPER

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai daca e asa, mai bine la facem transparent pe transparent ca nu mai intersectam cu nimeni :D

Rosu pe alb este o combinatie percutanta in creier, ies in evidenta foarte bine, mai e varianta portocaliu pe albastru, la fel de percutant

Flex, tu te-ai mai jucat cu culorile, ce parere ai de rosu cu margini albe, alb cu margini rosii, galben cu margini negre, sau ce alta combinatie percutanta mai putem folosi.

Sa-l vad! nu conteaza numai intensitatea culorilor si dispunerea lor pe cercul cromatic ci si proportia intre suprafetele de culoare ...

Personal nu cred ca trebuie sa fractureze retina un astfel de autocolant, eu chiar l-as face cit mai discret posibil (ahhhhh, de ce mi-au dezinstalat astia C.D.-ul?), in asa fel incit sa trezeasca curiozitatea, nu sa dea cu maciuca ... si ginditi-va ca ar trebui armonizat cu toate culorile curcubeului (vopseaua masinilor), asa ca eu din gama neutra (alb-negru-argintiu) nu as prea iesi, cel mult o bordura fffff subtire de alta culoare (eventual rosu englez) pentru conturarea literelor ...