iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 iuzare, nu te supara, poate ca ar fi fost interesant sa "nashim" in 3 chestia asta cu autocolantul, adica Luc (ca e domeniul lui), tu si eu (fiindca m-am jucat mai mult cu culorile de vreo 15 anishori incoace, vorba lui Luc); adica inainte de a iesi la public cu ele, sa facem un brainstorming creativ si sa ajungem la niste concluzii cit mai aproape de cele corecte, beneficiind si de experienta mea in domeniu ... care este ... ok, atunci eu propun altceva: in weekend, cand suntem cu capul limpede, si avind in vedere ca am vreo 10 beri in frigider cu care ma lupt de vreo 2 saptamini, sa ne stringem eu, tu si luc la mine si rezolvam problema. Alte idei? Link to comment
iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Dacă vreţi să fie mai uşor de citit dintr-o privire, micşoraţi distanţa pe orizontală dintre caractere. NU, repet: NU faceţi "stretch" la text, pentru că deformează caracterele şi arată oribil, se strică total aspectul font-ului ! bine, bre, o sa scot stretch-ul dintre litere Link to comment
iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Sincer, în afară de Graphic8 şi Graphic9 - câh ! Eu aş merge pe Graphic8, dar cu scris alb, puţin mai bold ca să fie un pic mai vizibil şi fără umbre, şi evident literele mai spaţiate. Bre, mie imi place grafic4...dar voi decideti, eu am facut cum a zis nea sheriff-ul... @shenck: a doua oara pe ziua de azi...a treia oara dai o bere Link to comment
iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Nu prea stiu daca imi place Pai stai, bre, ca am respectat ce mi-ai zis: fonturi, culori, umbre, marimi... &$&$^&*$(&^$ : HUO! Link to comment
Lucman Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 parca sunt prea stanse intre ele, si trebuie scoase literele mai mari de la capete, sa fie toate aceeasi marime. Acum parca imi place mai mult alb chior pe transparent Link to comment
Lucman Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Ce parere aveti fratilor, cum le facem, parca nastem o sigla de multinationala. Brusli baga critica ... Link to comment
iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Stiti ceva? ... glumesc...faceti-le voi ca se pare ca eu sunt afon... Link to comment
Shenck Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 O ideee... In loc de oo sa folosim 2 roti. Culorile se pot schimba. Link to comment
Lucman Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Care sunt acele 3 modele propuse spre votare? Link to comment
emi2009 Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Care sunt acele 3 modele propuse spre votare? Pai hai sa le alegem shi apoi vo (fu)ting Link to comment
zalmoxis Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Lucik cum vedem tata modelele alea!?!?...Unde sunt!?!? Link to comment
Lucman Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Sunt pe pagina 1 de la acest topic Link to comment
ovidiuc Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Eu merg pe o varianta cu litere egale ca inaltime si o culoare neutra pe fond transparent.Eu zic sa facem odata ceva intr-un fel si gata ca cu votul nu o se ne hotaram nici in 7 ani. Link to comment
Lucman Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 de acord cu litere de aceeasi dimensiune si sa fie alba eventual ca se vede bine, OK? Grafic 11, bolduit? Link to comment
emi2009 Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Eu merg pe o varianta cu litere egale ca inaltime si o culoare neutra pe fond transparent.Eu zic sa facem odata ceva intr-un fel si gata ca cu votul nu o se ne hotaram nici in 7 ani. Ma refeream la o statistica din trei modele care iese primul prin vot... Link to comment
zalmoxis Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Swiss 721 BT asta mi se pare cel mai misto ...culoarea rosie sau galbena sau ma rog ce ciuloare se vrea ...si simplu www.daewooclub.ro si gata!!!!... Link to comment
Shenck Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 www cu litere mici D de la Daewoo mare C de la Club mare restul totul cu litere mici. Culoare mai inchisa, pe transparent. Preferabil o singura culoare Link to comment
FLEX Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 ok, atunci eu propun altceva: in weekend, cand suntem cu capul limpede, si avind in vedere ca am vreo 10 beri in frigider cu care ma lupt de vreo 2 saptamini, sa ne stringem eu, tu si luc la mine si rezolvam problema. Alte idei? DEAL! ... am facut si eu aseara niste schite pentru logo-ul site-ului (din pacate in AutoCad, poate reusesc sa fac un print screen ) si in 2-3h sper sa le dam de cap ... berile sint si NA? Link to comment
FLEX Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Io zic sa nu ne grabim, ca odata iesiti in lume cu o imagine, cam aia e, n-o mai putem schimba. Din tot ce am vazut, varianta Shenck mi se pare cea mai OK, cu sau fara rotzi ... Vedeti si celalalt topic, n-am stat nici eu degeaba ... sper sa dau si poze cit de curind ... Link to comment
Shenck Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Flex, vezi ca ai Export si selectezi window. la export trebuei sa setezi fundalul ca ce e afisat (dpdv al culorilor) aia se exporta. Link to comment
iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 ok, atunci eu propun altceva: in weekend, cand suntem cu capul limpede, si avind in vedere ca am vreo 10 beri in frigider cu care ma lupt de vreo 2 saptamini, sa ne stringem eu, tu si luc la mine si rezolvam problema. Alte idei? DEAL! ... am facut si eu aseara niste schite pentru logo-ul site-ului (din pacate in AutoCad, poate reusesc sa fac un print screen ) si in 2-3h sper sa le dam de cap ... berile sint si NA? Se rezolva si NA...numai ca Luc e sechestrat la domiciliu...nem intilniri, nem autocolant Link to comment
Recommended Posts