Jump to content

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Subscriu şi eu la flexibilitatea bărilor de protecţie. Chiar a doua zi după ce am luat-o, nefiind încă obişnuit cu dimensiunile, am dat cu spatele fără să mă uit prea bine şi am intrat într-o altă maşină. Nicio daună, nicio zgârietură, doar o pată milimetrică de vopsea luată de pe cealaltă maşină, pată care a ieşit cu DecaFlash.

De fapt dacă vă împingeţi uşor cu genunchiul în bara spate o să constataţi că se lasă şi revine la loc. :thumbl:

Edited by ChevySan

Eu n-am avut acelaşi noroc. La vreo lună după ce am cumpărat-o, am mers la spălătorie şi acolo am avut o surpriză neplăcută. Colţul din stânga al barei din spate "raşchetat" de vreun deştept prin vreo parcare. Rezultatul? Bara uşor înfundată (1-2 mm) pe o suprafaţă de aprox. 2x3 cm şi câteva zgârieturi superficiale, pe o suprafaţă cam de mărimea unei palme. Am lăsat-o aşa, zona respectivă fiind cel mai adesea murdară de la drum. Acum aştept un alt deştept, mai hotărât ca primul, ca să merite deranjul până la service :mrgreen: (sper să nu apară vreodată...).

Edited by rzvpopa