Jump to content

Demontare centura de siguranta Tico

Recommended Posts

In general la masini nu se desface boltul din stalp. E nituit si ca sa-l desfaci trebuie sa-l tai si sa pui altul. Cred insa ca ai putea sa-i pui o saiba de plastic intre bolt si stalp si fara sa desfaci nazdravania aia. Trebuie sa gasesti o saiba de plastic care sa intre pe boltul ala, o tai ca sa poti sa o departezi si o bagi prin impingere pe bolt intre chestia aia din plastic prin care vine centura si stalp.

In general la masini nu se desface boltul din stalp. E nituit si ca sa-l desfaci trebuie sa-l tai si sa pui altul. Cred insa ca ai putea sa-i pui o saiba de plastic intre bolt si stalp si fara sa desfaci nazdravania aia. Trebuie sa gasesti o saiba de plastic care sa intre pe boltul ala, o tai ca sa poti sa o departezi si o bagi prin impingere pe bolt intre chestia aia din plastic prin care vine centura si stalp.

Varianta nefunctionala :( . Am pus deja si tot zornaie ceva acolo si ma dispera :flaming: .

Am incercat cu sfoara , cu silicon, carton, saiba taiata.

Flex mi-a spus la o intilnire ca se scoate cumva si ca trebuei sa se scoata.

Ma gindeam sa mai si string ca se vede parca o piulitza sub boltz dar n-am ce sa bag sa string ca nu incape.

-----------------------------

Edit1:

Nu a fost nevoie de demontat boltzul. Zgomotul era de la surubul de prindere al rolei. S-a rezolvat cu o saiba si stringere.