Shenck Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 La TICO cum se desface boltzul de prindere al centurii de sigurantza din stilp? Ma exaspereaza zornaitul si vreu sa mai pun o shaiba de pisla si sa string mai bine ce-i p'acolo. Link to comment
bogdan_o Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 In general la masini nu se desface boltul din stalp. E nituit si ca sa-l desfaci trebuie sa-l tai si sa pui altul. Cred insa ca ai putea sa-i pui o saiba de plastic intre bolt si stalp si fara sa desfaci nazdravania aia. Trebuie sa gasesti o saiba de plastic care sa intre pe boltul ala, o tai ca sa poti sa o departezi si o bagi prin impingere pe bolt intre chestia aia din plastic prin care vine centura si stalp. Link to comment
Shenck Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 In general la masini nu se desface boltul din stalp. E nituit si ca sa-l desfaci trebuie sa-l tai si sa pui altul. Cred insa ca ai putea sa-i pui o saiba de plastic intre bolt si stalp si fara sa desfaci nazdravania aia. Trebuie sa gasesti o saiba de plastic care sa intre pe boltul ala, o tai ca sa poti sa o departezi si o bagi prin impingere pe bolt intre chestia aia din plastic prin care vine centura si stalp. Varianta nefunctionala . Am pus deja si tot zornaie ceva acolo si ma dispera . Am incercat cu sfoara , cu silicon, carton, saiba taiata. Flex mi-a spus la o intilnire ca se scoate cumva si ca trebuei sa se scoata. Ma gindeam sa mai si string ca se vede parca o piulitza sub boltz dar n-am ce sa bag sa string ca nu incape. ----------------------------- Edit1: Nu a fost nevoie de demontat boltzul. Zgomotul era de la surubul de prindere al rolei. S-a rezolvat cu o saiba si stringere. Link to comment
Recommended Posts