remix Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Dupa cum s-a lansat ideea intr-un grup de prieteni care frecventeaza DaewooClub.ro vin sa o concretizez pe forum la intalniri. Ce parere aveti de un gratarel la iarba verde, lac albastru(?) in zona Snagov in weekendul 18/19 Iunie 2005 ? Desi contravine noii mele atitudini lacto-vegetariene as face o exceptie cu mare drag pentru atmosfera creata de membrii clubului in jurul gratarului. La Moeciu a fost nemaipomenit de bine si ne-am simtit cu totii excelent. As renunta la orice pentru a repeta experienta asa ca eu ma consider pus pe lista. Putem alege o zi din cele doua (Sambata sau Duminica) sau chiar amandoua, facem niste cumparaturi de la un supermarket gen Metro, impartim cheltuiala la numarul de participanti si cu asta am rezolvat-o. Stabilim aici pe thread cine ce scule are si ce poate pune la dispozitie. Ne organizam bine pentru ca avem deja multiple experiente mai mult decat reusite. Daca sunteti amatori sau chiar profesionisti dati aici cu mesaju. BTW, cine se stie cu Romica Jurca sau mama Omida sa ne faca si noua o prognoza meteo pentru perioada propusa ? Sinteza: Ce: Gratar in mijlocul naturii amenajate pentru asa ceva Unde: Snagov Cand: 18/19 Iunie 2005 Cine: oricine se simte invitat, noi asteptam pe toata lumea Cat: cota parte la cumparaturile facute De ce: de foarte bine ce e Link to comment
ovidiuc Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Daca vin o sa aduc si gratrul din dotarea familiei mele.Si sotia off course ca trebe si un sofer la intoarcere .Eu as prefera duminica. Link to comment
NFS Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 BTW, cine se stie cu Romica Jurca sau mama Omida sa ne faca si noua o prognoza meteo pentru perioada propusa ? Hi hi, io ma stiu cu Romica, poate aflu ceva! Link to comment
ileana Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 cine se stie cu mama Omida sa ne faca si noua o prognoza meteo au cam dat navala aici, la noi la tara, omizile...o gasesc eu si pe Mama lor..o s-o trag nitel..de limbuta Link to comment
remix Posted June 10, 2005 Author Share Posted June 10, 2005 Deci cei doi galben-matiz-ari se vor ocupa de adusul soarelui. Noroc ca nu se ocupa vre-unul cu masina neagra sau bleumarin inchis ca va dati seama ce aducea omul. In orice caz soarele este asigurat avand in vedere ca un galben-matiz-ar se ocupa de prognoza stiintifica si celalalt de prognoza "laica". OvidiuC se va produce cu un gratar. Altceva ce mai avem nevoie ? Link to comment
ovidiuc Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Cefa mici carnati mustar condimente suc bere apa vin farfurii de unica folosinta mangal furculite castraveti murati servetele dulciuri.Mai bagati si voi. Si ma gasit si vremea buna http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...fday=6&metric=1 Link to comment
NFS Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Farfurii si furculite, precum si alte prostii, mai am inca prin masina de la ultimul Snagov! In functie de citi vom fi, probabil ca vor mai trebui luate. PS. Ce-i aia "d-u bbq" ? d-u explicati-mi, ca bbq stiu ca e barbeque! "> Link to comment
aztec Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 first guess... d-u bbq "du iu barbechiu" Link to comment
VIPER Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 de-u barbechiu adicatelea barbechiu-ul lui daevuu Link to comment
remix Posted June 10, 2005 Author Share Posted June 10, 2005 vad ca viper a stiut sa "citeasca". imi cer scuze, mie mi se parea evident. D-U BBQ se traduce in Daewoo Barbecue. Link to comment
Leutzu Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 (edited) eu nu mai zic ca vin ca de fiecare data cadn am zis ca vin nu am venit, deci NU VIN...poate asa tine si ajung si eu acolo... Edited June 11, 2005 by Leutzu Link to comment
Maniaku Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Pai si cum se face ne intalnim undeva si plecam toti sau ne intalnim acolo sau fiecare de capul lui sau... offf I'm lost!!! Link to comment
Alezz Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Stai ma calm ca de intalnit stim noi unde sa ne intalnim si merem peste ei acolo . Link to comment
zoosy Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 daca e de-o zi vin shi eu. nu am decat un grilaj din cuptor :"> Link to comment
Rapiduletul Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 De un disc e cineva interesat ? Banuiesc ca stiti ce e si la ce foloseste ... Link to comment
NFS Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Te referi la frisby? Sau la un vinil? Nu de alta da' noi avem ultimele modele de patefoane pe buburuze! )"> Link to comment
Rapiduletul Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Ma refer la un disc de tractor, pe care se pun fripturele pe margine si cartofiori pt prajit in mijloc, in ceva grasime scursa eventual de la niste slaninuta afumata ... A gustat cineva ceva facut pe asa ceva ? Va garantez ca e bestial rezultatul ! Link to comment
VAXXi Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Disc de tractor, sau "ozeneu" cum se numeste in limbaj de specialitate ... garantez pentru gust ! Link to comment
Rapiduletul Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 YA YA, Vaaaxiiii stiiiieeeee . Am asa ceva, daca intereseaza ma pun la dipozitie impreuna cu ozn-ul Link to comment
Alezz Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 Eu am doar una bucata gratar care la ultima iesire care am avuto cu el in public am asigurat masa a 10 persoane . Link to comment
PRF Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Suna tentant, mai ales ca nu am avut inca ocazia sa ma intalnesc cu voi. Unde poate fi mai bine la prima intalnire cu voi? Cu siguranta la un gratarel si o berica (ca "ma intoarce" prietena). Problema este ca pe 19 e ziua mea de nastere si trebuie sa scap de "hienele" de pe aic.m Vad eu cum ma furisez. Link to comment
remix Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 (edited) Organizarea va fi la fel ca in cazul celorlaltor intalniri DaewooClub si anume: 1. Intalnirea dimineata (preferabil un 8-9) intr-o benzinarie spre Otopeni. 2. Stabilit prezenta, NOTAT ABSENTELE. 2. Poposirea intr-un Metro/Selgros, stabilit lista de cumparaturi in functie de preferintele poporului si aprovizionat cu cele necesare 3. Plecat spre Snagov, gasit un loc incapator de gratarit 4. Distractie cat cuprinde, la sfarsit se aduna bonurile de cheltuieli, se imparte suma la numarul de persoane, se face plata. 5. Se pleaca acasa in grup sau unul cate unul, fiecare dupa propria placere. Pre-Organizarea include: A. Stabilirea zilei. B. Stabilirea listei de prezenta si a uneltelor aduse de fiecare. C. Stabilirea locului si orei de intalnire pentru grupul mare, eventual alte grupulete, eventual intalniri cu provinciali. Pentru punctul A, si eu sunt de acord cu OvidiuC sa ne vedem Duminica. Pentru punctul B, inscriu pe mine, pretena, fracsu si pretena-sa. Pentru punctul C, nu am preferinte de loc, ora as zice sa fie cat mai matinala imediat dupa deschiderea supermarketurilor. Un om mai cu autoritate sa intocmeasca lista de prezenta ! Este Luni, eu zic sa incepem sa discutam lucruri concrete ca ne trezim ca e Sambata si noi inca nu stim cine vine si ce aduce. @PRF - sa intelegem ca vii cu torturi dupa tine ? (aici ma refeream la pluralul de la TORT si nu de la TORTURA) Edited June 13, 2005 by remix Link to comment
ovidiuc Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Din pacate v-oi absenta din Buc.Inca nu stiu pt cat timp.Asa ca prezenta mea nu mai este sigura in acest moment. Link to comment
Alezz Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Pct A. De acord cu voi pt duminica. Pct B.Vin singur Pct C.Nu conteaza ora poa sa fie si 7 dimineata . Link to comment
FLEX Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Un om mai cu autoritate sa intocmeasca lista de prezenta ! <{POST_SNAPBACK}> Drajilor, e un forum public, cine a aruncat pisica se ocupa si de organizare, nu? In cu totul alta ordine de idei, daca am gaura in w/e cu pricina vin si eu la o prajeala; stabiliti pina atunci CU EXACTITATE programul de jonctiune si locatiile, locul crimei s.a.m.d. Link to comment
Recommended Posts