remix Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 ovidiuc said: Din pacate v-oi absenta din Buc.Inca nu stiu pt cat timp.Asa ca prezenta mea nu mai este sigura in acest moment. <{POST_SNAPBACK}> In cazul asta totul este compromis. La Moeciu nu eram decat un umil ucenic in ale grataritului. Fara Ovidiu nu manca nimeni nimic. El este "bucatarul DaewooClub.ro" asa ca nu vad cum am putea sa-l tradam ?!!? Ovidiu, trebuie sa vii ! Link to comment
PRF Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 In nici un caz nu o sa vin cu torturi dupa mine, nu ca nu as vrea, dar pe caldura asta numai torturi nu ar mai ajunge. Asa ca voi fii atent cu niste "cate ceva dulce" in mod sigur. Nu promit ca vin. E ziua mea si toti trag de mine (cred ca stiti cum e...). In speranta ca ajung si eu la bbq, lansez variantele: A>greu de spus... B>2 pers. (eu si "soferitza") + gratar de 3 pers. C>cat mai de dimineata; oriunde. Link to comment
ovidiuc Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 remix said: In cazul asta totul este compromis. La Moeciu nu eram decat un umil ucenic in ale grataritului. Fara Ovidiu nu manca nimeni nimic. El este "bucatarul DaewooClub.ro" asa ca nu vad cum am putea sa-l tradam ?!!? Ovidiu, trebuie sa vii ! <{POST_SNAPBACK}> Eu nu am zis nu categoric dar nici nu vreau sa promit si apoi sa nu pot sa respect ce am promis.E posibil sa nu pot veni dar la fel de posibil sa pot.Nu depinde numai de mine. Link to comment
remix Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 (edited) A.Deci pana la "noi ordine" ramane pentru Duminica 19 ale lunii. B. Lista participantilor: 1. remix+3 (+animal) 2. alezz + gratar 10 pers 3. ovidiuc+1 + gratar (nesigur) 4. prf+1 + gratar 3 pers (nesigur) Au mai aratat interes: NFS, ileana, rapiduletul, flex, leutzu, maniaku, zoosy, vaxxi, viper, aztec poate si altii pe care i-am omis. Sunteti toti invitati sa update-uiti lista inceputa de mine folosind conventia: nr. ordine / nick / +persoane / + unelte / (mentiuni). Doar faceti un copy/paste, va adaugati la lista si dati reply pe thread. C. Duminica Metro Otopeni incepe programul la ora 8. Propun sa ne intalnim la ora 07:30 in benzinaria de la capatul podului ce duce spre Romaero Baneasa. Spre rusinea mea nu stiu exact cum ii spune la podul acela dar stiu ca e o benzinarie acolo (se mai intalneau racerii de noapte acolo inainte sa o ia spre E60). Cred ca e la intersectia Al. Serbanescu - N.Caramfil - Aerogarii. Daca nu e buna propunerea mea va rog spuneti voi una mai convenabila. Astept in continuare comentariile si propunerile voastre. Fiti, va rog, cat mai obiectivi si mai concisi (nu ca mine). Edited June 14, 2005 by remix Link to comment
Leutzu Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Remix, cred ca vorbesti de OMV-ul de la romaero... Link to comment
Vlad Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 sa imi dati si mie un rnr. de telefon...ca sa va sun si eu daca scap de la ziar sa dau si eu o fuga pana la voi Link to comment
remix Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Probabil ca ala e dar mi-a venit o idee si mai dejteapta de loc de intalnire: Parcarea Metro Otopeni, ora 07:30. Mi se pare logic sa ne vedem acolo daca tot de acolo facem cumparaturile. In plus e mare si incapatoare desi vad ca lumea nu se mai inghesuie cu atata frenezie la confirmat prezente. Pe deasupra mai este si un loc popular pe care il gaseste oricine cu usurinta. Voi luati lista aia de prezenta si actualizati-o ca doar nu va doare mana. Link to comment
NFS Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Intrebarea e , cind iesi de la cumparaturi (adica de la Metro) poti sa faci STINGA ca sa continui spre Snagov? sau facem dreapta si mergem pin' la pod? PS. Eu ma dau incert. Posibil sa vin dar n-am cum sa promit! Voi vedea. Link to comment
Shenck Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Quote Faci dreapta la Ciolpani si faci iar dreapta spre complex Snagov Acolo ce are? Link to comment
sotto Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Eu unul as propune altceva... stabilit un loc de intalnire exact fara cumparaturi in metro si alte maruntisuri la gramada (unu cu vitelu' si altul cu purcelu') . Care vrea sa vina sa-si ia sotia, amanta, pisoiul, grataru, berica ..., etc. sau pur si simplu cu doar cheia in contact . Link to comment
zoosy Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 (edited) sincer asa-i eu de exemplu NU BEAU... adik niste suculet acolo, dar vinoase, bericioaice, etc, etc nu consum. cred ca cel mai simplu si corect ar fi ca mancarea sa se plateasca intr-adevar la comun, dar beutura sa fie cumparata de fiecare in parte. ca idee, dar nu sigur ca s-ar putea sa trebuiasca sa plec in alta parte: A. eu cu sotia B. nu prea as avea ce sa iau ca gratare se pare ca sunt suficient de multe C. 60% sigur, de intalnit vin unde sunteti toti GATA... cu SIGURANTA nu mai pot veni. Imi cer scuze, dar de data asta a aparut o problema personala. Din pacate cea mai grava din cate pot fi Edited June 16, 2005 by zoosy Link to comment
Alezz Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Si la mine e discutabil daca vin sau nu ("> . Link to comment
remix Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Eu ma dau dezamagit de nivelul de interes si convingere cu care se abordeaza problema. Link to comment
Leutzu Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 eu merg + pretena dar vreau sa stiu unde ne intalnim, la ce ora, si mai ales cam cat m-ar costa toata treaba asta sa vad daca imi permit fondurile studentesti Link to comment
Leutzu Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 ba fratilor, nu va mai apucati sa organizati ceva daca nu sunteti in stare, am avut 3 zile postat un mesaj, sotto la fel, ce era sa fac??? Ultimul mesaj al lui Remix era legat de faptul ca este dezamagit de interesul acestui bbq...cred ca si pe tine te-a interesat mai mult de o gramada...si scuza-ma nu as fi merg in parcarea de la metro duminica la 7.30 dimineata de nebun vanand cai verzi pe pereti. Link to comment
ovidiuc Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Leutule nu mai acuza oamenii te rog.Ei au incercat dar daca nu a iesit asta e,se mai intampla.E usor sa vorbesti de pe margine,fara sa te implici.Remix a facut ce a putut dar nu a nimerit cu data. Link to comment
zalmoxis Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Bai stie cineva unde-i Bustenari!??! Link to comment
Leutzu Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 ovidiuc said: Leutule nu mai acuza oamenii te rog.Ei au incercat dar daca nu a iesit asta e,se mai intampla.E usor sa vorbesti de pe margine,fara sa te implici.Remix a facut ce a putut dar nu a nimerit cu data. <{POST_SNAPBACK}> Ovidiu...s-a discutat si joi despre asta...am si vb cu alezz ca daca se face ii dau un tel si mergem...dar raspunsul s-a lasat asteptat. Si acum sa te intreb ceva...trebuie facuta lista cu cine merge...ce dracu suntml la gradinita??? Daca citesti posturile eram inscrisi eu, alezz (a zis joi), zoosy, sotto dar daca cel care avut initiativa a disparut fara urma ce era sa fac...si tot eu pic de fraier ("> Link to comment
remix Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Eu am urmat modelul impus de la celelalte intalniri daewooclub unde, ca la gradinita, am facut lista. Poate nu era necesar dar era util sa stim si noi pe cine putem conta si pe cine nu. In momentul in care m-am declarat dezamagit de atitudinea tuturor am si renuntat la organizare. Daca te uiti pe post-uri nimeni nu declarase nimic concret, toti se asteptau unii pe altii. Mi-am invatat lectia si data viitoare voi lasa pe altii sa organizeze astfel de evenimente pentru ca eu, evident, nu sunt capabil sa adun masele de oameni. Sper sa nu te superi sau sa ai impresia ca ai picat de fraier sau altceva... Mult spor in continuare si ramanem cu speranta ca vom mai reusi niste intalniri alta data, atunci cand vor fi mai multi disponibili si hotarati. Link to comment
Bobby Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Mie imi pare rau ca abia azi am vazut subiectul asta. Veneam cu multa placere sa ne cunoastem si noi. Si-asa am stat acasa ca pretenarii mei n-aveau lovele de gratar. Asta e. Remixule, imi pare sorry. Tu macar ai ajuns acolo? Eu zica asa. Trebuia sa se faca adunarea la ora cutare la Petrom la Snagov. Venea fiecare ca la orice gratar cu carnica, berica, suculetul si fetitza sau ce avea el acolo. Ca sa nu mai pierdem vremea la Metro sau cine stie unde. Data viitoare poate nu mai ratez! Link to comment
Recommended Posts