Jump to content

Bandouri laterale Matiz

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

in iasi mai exista pe undeva? am cautat la daewoo in pacurari dar mi-au spus ca de 2 ani nu mai au - si au avut de la poloneji care se fixau in portiera cu bolturi sau autofiletant.

in iasi mai exista pe undeva? am cautat la daewoo in pacurari dar mi-au spus ca de 2 ani nu mai au - si au avut de la poloneji care se fixau in portiera cu bolturi sau autofiletant.

Se mai pot aduce din Ungaria.La vreo 125 Ron.

Poti pune o poza cu ele Nicu? Sau sunt cele obisnuite? Vazusem pe net unele calumea, ceva in genul astora de pe matizul 2 din attach. Astea de se gasesc pe la noi cu 80 de lei nu mi se par cine stie ce ,desi vad ca scrie pe ele si 'matiz', plus ca sa dai pe 4 plastice 80 de lei...nu prea ma incanta in momentul asta :)

Edited by banzay
Poti pune o poza cu ele Nicu? Sau sunt cele obisnuite? Vazusem pe net unele calumea, ceva in genul astora de pe matizul 2 din attach. Astea de se gasesc pe la noi cu 80 de lei nu mi se par cine stie ce ,desi vad ca scrie pe ele si 'matiz', plus ca sa dai pe 4 plastice 80 de lei...nu prea ma incanta in momentul asta :)

Incerc sa-ti caut o poza pe maine.

• 3 weeks later...

Am luat si eu zilele trecute bandouri laterale, tavita portbagaj si covorase pt. matizache de la Mircea (themircea de pe forum.4tuning.ro, tel.0256/275273 0722.259258).

Sunt multumit de calitatea lor.

Preturi: tavita 134 ron, covorase 117 ron, bandouri 130 ron. Am primit reducere cate 10 lei la fiecare produs si taxele de curierat au fost 0.

Pt. bandouri are 2 modele. Eu l-am luat pe cel din poza (nu e masina mea :) )

http://forum.4tuning.ro/attachment.php?att...mp;d=1238049063

Edited by Julius
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 8 months later...
  • 3 years later...

Am sa cumpar si eu, dar la primavara; cica se aplica la 18 grade. Pana atunci sper sa nu se mai inmulteasca semnele. La vara masina va sta toata ziua in soare, n-am incotro, m-as mira sa reziste lipiciul.

Au protejat caroseria cumva la tine niki?

Edited by vrazvanc

De zgarieturi , lovituri cu piciorul nu. :rambo:

Dar schimba estetica masinii.

Hab nu am daca poti sa le aplici acum. Dar de dezlipit (ale mele) nu se dezlipesc. Soare, apa, zapada , inghet de 4-5 ani sunt la locul lor