strumfuadi Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 ia uitatzi'va la poza mea... acum am remarcat.. exista MTZ cu bandouri laterale pe ushi?? astea ar fi TARE utile, mai ales in parcare... oare cat costa setul pentru ambele partzi ale mashinii?? are careva idee? Link to comment
NFS Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Am lansat eu o intrebare despre bandouri laterale la ultima intalnire. Mi s-au comunicat niste preturi astronomice (neverificate insa, asa ca mai sper) Anyway, poza ta e de Matiz 2 !!! Shmekere! Link to comment
strumfuadi Posted April 10, 2004 Author Share Posted April 10, 2004 really? e luata de pe daewoo.ro, am selectat culoarea cu pricina shi am dat printscreen.. este acolo poza de dinainte de a aparea MTZ 2.. Smekere.. Link to comment
sprite Posted April 10, 2004 Share Posted April 10, 2004 Am lansat eu o intrebare despre bandouri laterale la ultima intalnire. Mi s-au comunicat niste preturi astronomice (neverificate insa, asa ca mai sper) ...pai eu ti-am zis preturile "alea" astronomice... dar erau valabile pentru Fiat Punto! La Matiz nu am vazut bandouri decat in poze! (dar mi-ar placea asa ceva pe brotac) Link to comment
strumfuadi Posted April 13, 2004 Author Share Posted April 13, 2004 sa moara BB.. M'am holbat weekendu' asta dupa tzashpe matize... am vazut shi cateva Power plus full options (d'alea cu eleron shi bari pe pavilion), dar NICIUNUL nu avea shi bandouri laterale ca cel din poza mea... e de studiat... Link to comment
lalexis Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 Am vazut de cumparat in Iasi. Sunt poloneze, montate de aia la Daewoo Polonia. Nici nu erau scumpe, vreo 500.000 setul. Dar nu stiu daca adezivul ala nu strica vopseaua. Link to comment
emi2009 Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 [quote="lalexis">Am vazut de cumparat in Iasi. Sunt poloneze, montate de aia la Daewoo Polonia. Cum ma lipesc si eu de un set? Link to comment
strumfuadi Posted April 13, 2004 Author Share Posted April 13, 2004 egoistule...numai tu??? cred k solutia ar fi sa intrebam la dealerii chevrolet.. Link to comment
NFS Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 ...M'am holbat weekendu' asta dupa tzashpe matize... am vazut shi cateva Power plus full options (d'alea cu eleron shi bari pe pavilion), dar NICIUNUL nu avea shi bandouri laterale ca cel din poza mea... Asta ca sa vezi ca n-am vorbit prostii ! 8) Link to comment
lalexis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Dau azi telefon la magazin sa vad cit costa. Daca vreti vi le trimit prin poshta. Sa stiti ca scrie matiz pe ele. Link to comment
emi2009 Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Dau azi telefon la magazin sa vad cit costa. Daca vreti vi le trimit prin poshta. Sa stiti ca scrie matiz pe ele. La laterale te referi? Link to comment
lalexis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Da, ornamentele laterale(bandourile). Link to comment
zalmoxis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Vreau si eu vreau si eu!!!!!!.......Cat coasta!!!!!!?????? Link to comment
emi2009 Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Vreau si eu vreau si eu!!!!!!.......Cat coasta!!!!!!?????? Trebuie sa mai asteptam...shi da, vreau shi euuuuuuuuuuu Link to comment
lalexis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Gata, mah, nu mai plingeti. Daca mai au, va trimit la toti, ca sunteti toti fratii mei Link to comment
emi2009 Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Gata, mah, nu mai plingeti. Daca mai au, va trimit la toti, ca sunteti toti fratii mei K, FRATELO Link to comment
lalexis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Am sunat. Costa 595.000 setul. Sunt poloneze. Alea pe care le vedeti in poze. Sunt prim montaj la Daewoo Polonia. Se autolipesc. Au cica un fel de banda dublu adeziva foarte buna. Daca vreti informatii direct de la sursa, magazinul se cheama AutoSenna cu Octav sau Cezar la raft. Nr. de tel. 0232/233860. Daca vreti eu va cumpar (pentru ca toti de aici sunteti fratii mei ) Link to comment
zalmoxis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 DECI EU VREAU UN SET!!!....Mai cum iti dam banutzii!?!?...BAgi pe msg privat adresa nume CNP CI toate alea si ti trimitem banutzi la Post Restant (o mai exista?)..Sau si mai bine facem cheta si pleca unu din noi la Iasi si le ia de la tine cum zicezti baiezti hai care sariti!?!?! Link to comment
emi2009 Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Si eu vreau...astept pe privata sa indicatii de trimis baniiiiiiiiiiii Cred ca se pot trimite cu plata ramburs(parerea mea) Link to comment
zalmoxis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Mai cel mai bine e sa-si puna unu'kuru in masina si sa se duca sa le ia de acolo si sa-i duca si omului banii>..Care stiti drumu'pana la Iasi ca eu n-am fost never!!!! Link to comment
lalexis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Stai ca mai bine trag azi o fuga pe acolo. Vreau sa vad daca vi le pot trimite ei direct prin posta cu plata la primire. Daca nu, astept pe unul din voi, dar vedeti ca intre Iasi si Buc sunt 400 km. Daca nu nici asa, vedem noi. Daca va hotariti sa le luati binenteles. Link to comment
emi2009 Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Nici eu nu am fost, dar ar mai exista o varianta = colet, nu se poate? binenteles cu plata ramburs (parerea mea) iar la un drum dinasta ar trebui sa mearga 2 persoane...deci intr-un w/k Link to comment
lalexis Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Trimite-ti numele si adresele voastre pe mail lazarescu.alexandru@romtelecom.ro. Ma duc sa vorbesc la magazin sa vad daca le pot trimite ramburs. Link to comment
NFS Posted April 23, 2004 Share Posted April 23, 2004 Cine comanda 2 seturi? (adica si pt mine, avand in vedere ca nu cred sa le primim exact saptamana viitoare, iar dup-aia n-o sa mai fiu in tzara, decat cine stie cind, in concediu... da' vreau a le am) Dau banu la viitoare reuninune (joi 29 april), sau ma rog, daca e cazu, ma intalnesc cu respectivu' pe undeva si-l dau si mai devreme...nu ma kitroshesc... Eeeee? Care sare? Link to comment
strumfuadi Posted April 23, 2004 Author Share Posted April 23, 2004 vreau shi ioooo (avand in VDR ca eu am deschis topicul.. ) ashtept un mesaj pe privat cum sa facem.. multumesc Link to comment
Recommended Posts