VAXXi Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Peste, nu e vina lor; s-a discutat pe forum: Daewoo Craiova a renuntat la ciupercutele alea care vin peste bec, din motive de economie se pare, si de-aici rezulta orbirea oamenilor. Vinovati sunt cei care au aprobat aceasta 'economie', nu oamenii care si-au cumparat Matiz. Link to comment
laurentziu83 Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 (edited) daca acu-s reglate bine atunci eu imi vreau matizul inapoi. dar nu cred asta. cand am fost la ITP cu matizul in decembrie aveam farurile la maxim in jos, nu mi-au zis aia nimic cand au pus verificatorul ala de faruri in dreptul lor si oricum cu reglajul asta se vedea muuult mai bine decat ce am acum. deci trebuie mai sus. am mai avut discutia asta si cu bogdan_o pe Daciaclub. daca tineam reglajul la faruri la matiz la maxim in jos nu-mi dadea nimeni flash-uri. cand eram singur in masina imi dadeau flash-uri ceilalti, dar daca le lasam putin mai jos nu-mi mai dadea nimeni. Si asta-i cel mai bun indicator pentru farurile reglate prea sus. crede-ma ca am mii de kilometri facuti noaptea, nici eu nu mai tin minte de cate ori am plecat dupa ce se intuneca la drum. Asta toamna am condus toata noaptea de la Galati pana la Sibiu fara sa ma plang de faruri si fara sa ma flash-uiasca cineva. La Reno si pana la la drumul scurt pana la Braila (15 km) simteam ca trebuie sa reduc viteza cand trebuia sa las faza mica. La asta la maxim in sus cu persoane in spate ar trebui sa-i chiorasc pe ceilalti, nu? nu se intampla asa. Sunt eu baiat finut, ca as putea sa merg numai in faza mare, ca oricum am ochelarii cu antireflex si nu ma streseaza nimeni noaptea cu farurile. Edited June 13, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts